Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem tu nowy i nie wie jaki pług mam wybrać do MTZ najlepiej żeby to był obrotowy i czy możecie podać kilka modelów pługów a John Deere 3050 ma 95 km 4x4 tp myślałem o kupnie nowego pługa obrotowego Agro-Masz 3+1 on ma szerokość orki od 32,35,do 45, i nie wiem czy by pociągnął w razie czegoś można przecież odczepić jedną skibę. Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość Zetek5340
Opublikowano

Na 32 35 jeżeli przodu mu podrywać nie będzie to smiało ale ja na twoim miejscu zastanowił bym się nad urzywanym lemkenem w dobrym stanie napewno będziesz bardziej zadowolony niż z agro maszu B)

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli masz kupić nowego Agro-masza koupować to już lepiej rozejrzyj się za używanym w dobrym stanie, za 17 tys kupisz już coś naprawdę fajnego. Kvernelanda na resorze albo jakiegoś Lemkena itp.

Edytowane przez mariusz0209
Opublikowano

Siemka jestem tu nowy i nie wie jaki pług mam wybrać do MTZ najlepiej żeby to był obrotowy i czy możecie podać kilka modelów pługów a John Deere 3050 ma 95 km 4x4 tp myślałem o kupnie nowego pługa obrotowego Agro-Masz 3+1 on ma szerokość orki od 32,35,do 45, i nie wiem czy by pociągnął w razie czegoś można przecież odczepić jedną skibę. Z góry dzięki za odpowiedź.

Szukaj Lemkena Opal 90-110 na półokrągłej piersi ,bardzo lekki pług i stawia minimalne opory.Koło 15 tys. znajdziesz już coś w miarę ładnego.Szukaj 4 skibowy obrotowy.A z Agro masz-em daj sobie spokój lepiej,porażka ...