Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z panelem podnośnika EHR który w ogóle nie działa, podnoszenie jest zrobione na "krótko" poszukuję kontaktów do osób zajmujących się naprawą tego panelu.

Czekam na pomoc z waszej strony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez adamski77
      Cześć, czy jest możliwość zakupu czujników poziomowania do hederu New Holland z 1999r. - czujniki są dwa, skierowane na blachy klap kopiujących teren. 
      Być może jest odpowiednik dla tych czujników w katalogu części Boscha?
      Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam!

• Przez Marcel2809
      Witam szukam pomocy bo wyskoczył mi błąd mot all w feraboli sprinter 165 gdy presowalem pierwszą kulkę. Okazało się że czujnik był luźny od wielkości balotów i wyskoczył błąd mot all. Pytanie czy da się sprawdzić czy sznurek dobrze chodzi nie w trakcie prasowania tylko na postoju i czy czujnik od tego ramienia powinien być w tej pozycji czy inaczej ? 
      dodam że prasa świeżo kupiona i jeszcze nią nie robiłem i jestem zielony …

• Przez stillgottheblues
      Cześć
      znalazłem ostatnio ciekawy dodatkowy moduł od thorsen-teknik pozwalający obsługiwać terminalem isobus sekcje na amabusie 
      https://thorsenteknik.com/product/amatron-amatron3-sc-15-iso-bridge-9pin-sprayer-s-n-v/
      Zamysł jest taki, żeby podłączyć pod section control od terminala john deere g5+ opryskiwacz amazone ug 3000 na amabusie.
      Sam opryskiwacz obsługiwany jest przez amatrona 3 oraz amaclicka.
      Mieliście kiedyś z czymś podobnym do czynienia?
      Niestety opryskiwacz który mam jest ostatnim rocznikiem który wychodził na amabusie z amatronem 3, rok młodszy były już na pełnym isobusie co pozwalałoby na sterowanie sekcjami po gps na dowolnym sterowniku isobus z taką funkcją. 

filmik z zasady działania: 
      Tutaj sterownikiem jest akurat topcon i amatron +, ale pewnie na g5+ i amatronie 3 też powinno zadziałać 

• Przez Hostt0
      Witam potrzebuje pomocy w ogarnięciu sterownika spraymatic s+. Wrzuciłem zdjęcie panelu, na którym ponumerowałem przyciski od 1 do 15. Czy ktoś z użytkowników kojarzy ten sterownik i mógłby napisać, który numer za co odpowiada? 

• Przez romex23
      Czy ktoś posiada kody błędów do lamborghini R3 85 . błąd 35

Jeszcze raz założysz temat w niewłaściwym dziale to dostaniesz ostrzeżenie.
  • Dodaj nową pozycję...
v