Skocz do zawartości
yage

NH T6030 Range Command

Polecane posty

yage    2

Witam, poszukuję tego ciągnika w wersji Range Command, wie ktoś czy nie stoi u jakiegoś dealera? Wiem że jest teraz seria T6 i takie sprzedają, ale zawykly model w skrzyni Electro Command zanalazłem a chciałbym w Range.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

Dzwoniłeś do jakichś dealerów już?

 

W jakim woj. mieszkasz?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
TheBociek1996    541

agriculture.newholland.com/poland/pl/Dealers/Pages/DealersLocator.aspx

tu masz link do sieci dealerskiej - szkasz najbliższego./najbliższych ci dealerów, szwonisz i pytasz czy mają takiego na placu, lub jakiegoś prywatnego rolnika


Wiem, że nic nie wiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

yage    2

Mieszkam w mazowieckim i tutaj do kilku dzwoniłem i własnie w Electro Command znalazłem. Z przednim tuzem 264 tys za niego wołają.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pamo84    9

cena nawet przystępna byłem w tym tygodniu u Wrońskich to stało tam 6030 ale jaka skrzynia to nie wiem za bardzo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


  • Podobna zawartość

    • Przez adamjazyniec
      Witajcie.
      Mam problem z hydraulika w moim nh. Mianowicie gdy podlacze t088 tasma idzie super ale do przodu. Gdy wlacze ja w tyl weze robie sie twarde. Rozrzutkik jest w 100%sprawny co sprawdzalem w kilku traktorach. Lepszych, co nie ma wiejszego znaczenia.  Podczas kipru przyczepy podnosi super. Ale poczas opuszczania waz robi sie twardy. Co mnie dziwi nie mozna rowniez jej opuscic na pozycji pływającej. Roznicy nie daje tez regulacja przepływu. Ten sam problem wystepuje na każdym z 8 gniazd. Poprzedni własciciel tez nie wie co jest grane bo u niego wszystko dzialalo bez zarzuty (znajomy). 
      Moze ma ktos jakies pomysły?
    • Przez gr_rat
      Witam czy uszczelniał ktoś tylny wom ? Czy po odkręceniu tych 4 śrub na imbus dostanę się do jakiegoś uszczelniacza ? Czy muszę spuścić olej z skrzyni ? 

    • Przez gr_rat
      witam będę demontował jedną pompkę hamulcową żeby ją uszczelnić , moje pytanie jak późnej odpowietrzyć układ ? 
    • Przez Ares1x
      Witam mam problem z New Hollandem ts135a, ciśnienie blokuje zawór od hydrauliki. Ciśnienie zostaje w dzwigni oraz grzeje olej w skrzyni w czym może być problem? 
    • Przez marekskubi123
      mam pytanko apropo tylnich bocznych  halogenów gdzie są orginalne kostki do nich ? Jak do nich się dostać ? 

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.