agregat MANDAM KUS 3.0S
-
Podobna zawartość
-
Przez longer89
Czy ktoś użytkuje agregat talerzowy na przedni tuz. Jaki jest efekt prac? Czy lepszy może jest wał pierścieniowy?
-
Przez Majkelo
Panowie Potrzebuję rady, porady.
Stoję przed dylemtem.
Gruber na łapach lemkenowskich, 2.6m, 6 łap, zabezpieczenie sprężynowe. ROLMAKO, CZY MANDAM ??
-
Przez antek807
witam mam problem z wyborem agregatu uprawowo siewnego z hydropakiem 2,7 bo taki mam siewnik poznaniak do ciągnika nw td85 z jakim wałem na ziemie 3-4 klasa
-
Przez cris10
Witam .
Będę zamawiać agregat Mandam Spec HD , wyposażenie już wybrane , został wał .
Jaki polecalibyście na gliny ciężkie i momentami piach ?
Wacham się nad daszkowym a C-ring tandem . O daszkowym słyszałem wiele , o C-ringu prawie w ogóle nie . Jedynie dealer namawia , mówi że wał świetny. Mialem na testach tego c ringa , jednak tak wypadło że pracowałem wtedy na lekkiej ziemi wiec wiele nawojowac można nie było bo czym by nie robił to będzie dobrze na takiej ziemi . Ciekawe jak by sobie poradził w ciężkiej ziemi ? Czy wystepuję problem z zalepianiem się ? Powinien się sam czyścić w teorii , a praktyka ? Przeszukałem forum i nie widzę nigdzie informacji o tego typu wale . Podpowie ktoś coś ?
-
Przez buszek
Witam ,
Od pewnego czasu mam na uwadze zakup ciągnika coś o większej mocy niż ursus c 360 zanim zakupię ciągnik przeglądam maszyny i zastanawiam się właśnie nad agregatem uprawowo-siewnym Mam pytanie jaką moc musi posiadać ciągnik do podanego poniżej agregatu ?
https://www.olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-siewny-2-5m-aktywny-lekki-pierwszy-wlasciciel-CID757-IDyLVOP.html#af1d8fa0f9
-

Rekomendowane odpowiedzi
Hydraulika mf 690
Massey ferguson 3060 & agregat talerzowy