Skocz do zawartości

W jake gry najczęściej gracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@samczyk1991

Weź przestań w to grać... ta gra do niczego nie prowadzi. Ja przestałem grać miałem 145 ek 78 knighta i 40 palla. Przestałem gdy uświadomiłem sobie że to do niczego nie prowadzi. Oddałem wszystko co miałem... 145 ek był z kumplem, grał on przez pewien czas sam nim i sprzedał i też skończył :) z reszty charów zrobiłem free items :) Najlepsi kumple dostali jakieś 300k dokładnie to jeden a z 100 poszło w depo :) Chary oddałem znajomym kazałem zmienić rk i e-maila albo dostane w pysk :) Tibie wyrzuciłem i już nie zagrałem :]

Opublikowano

Ja grałem przez rok, pewnie zapytasz czemu tak słaby lvl ??, Bawiłem się w "pro Kozaka", jak ktoś mnie wkór... to go "w tube i ded", i sam za to płaciłem "dedem", mój char miał hunta, ile razy on miał "redskula" to szok, ja już praktycznie nie gram ale ciekawiło co wy o tej grze sądzicie itp. teraz już se odpuściłem, nie gram , wole wbić na AF.

Opublikowano

I bardzo dobrze ;)

Wiesz ile ja grałem w tibie? Od 7.4 ;) może nie pamiętasz tych czasów ;) bo to kupa czasu w tył. A ile ja charów miałem oooooooo i jeszcze trochę więcej. A ile z tego było na huncie? nawet nie pytaj ;)

Opublikowano
A czy ktoś gra w tibie???

Najlepsza gra jak dla mnie. Prosta ale wciągająca.

Ja mam 40 druta, był 42 ale padł bo ojca wkór... i korka wyjeb...

Tibia nie jest 3D, tibia jest xD.

Nom, ja gram. Serv?

@samczyk1991

Weź przestań w to grać... ta gra do niczego nie prowadzi. Ja przestałem grać miałem 145 ek 78 knighta i 40 palla. Przestałem gdy uświadomiłem sobie że to do niczego nie prowadzi. Oddałem wszystko co miałem... 145 ek był z kumplem, grał on przez pewien czas sam nim i sprzedał i też skończył :) z reszty charów zrobiłem free items :) Najlepsi kumple dostali jakieś 300k dokładnie to jeden a z 100 poszło w depo :) Chary oddałem znajomym kazałem zmienić rk i e-maila albo dostane w pysk :) Tibie wyrzuciłem i już nie zagrałem :]

No i popełniłeś bład :) Znajomy sprzedaje 144 ek za 500 dolarów, niechciałbyś tyle zarobic? Oczywiscie jeśli się sugerujesz cenami na allegro to się nie dziwie ze tak zrobiłeś, najlepiej sprzedac chara w euro/dolarach/funtach. Jaki name i server?

Najbardziej mnie śmieszą Ci, co w tibie nie grali tylko oglądali reportaż na tvnie i uważają tą gre za zło. Dla mnie to jest gra jak każda inna, nie mam kasy, żeby co 3 miesiące kupowac nowe gry w empiku za ponad 100zł

Opublikowano

Irich Ayel (aktualnie 144 chyba) jeśli nie wierzysz mogę Ci jakiś screen z 100 lvla zapodać i coś tam jeszcze mam :)

Matey a jeśli byś policzył stracony czas, nerwy, prąd i kupionego PACCA to byś był tyle do tyłu że szkoda gadać :] Dla mnie ta gra była jedynie zabawą.

Opublikowano
Irich Ayel (aktualnie 144 chyba) jeśli nie wierzysz mogę Ci jakiś screen z 100 lvla zapodać i coś tam jeszcze mam :)

Matey a jeśli byś policzył stracony czas, nerwy, prąd i kupionego PACCA to byś był tyle do tyłu że szkoda gadać :] Dla mnie ta gra była jedynie zabawą.

Ja tego tak nie odbieram. Teraz prawie każdy sobie boci, także czasu traci duuużo mniej, prąd jak prąd, grałbys w gta iv też byś prądu potrzebował, no a paccka można kupic za tibia cash i wszystko jest git :)

Spoko, wierze :)

Opublikowano

Z tego co wiem teraz już tak nie idzie bocić usuwają masowo konta :)

Ale co prawda to prawda my nim dużo bociliśmy ale i także dużo robiliśmy (bo chyba nikt nie jest taki głupi żeby wbić 150 lvl samemu bez bota) a co do pacca to też racja ja tylko raz kupiłem za zł tak to za tibia cash :)

Opublikowano

Ja kupiłem dwa razy, a te bany to jest jedna wielka ściema, ja np miałem to gdzieś botałem cały czas i nic, nie opłaci im się usunąc jakies 50 tysięcy kont (60tys jest wszystkich) będą mieli małe zyski, jak dobrze pamiętam teraz maja cos okolo 3-4 mln euro rocznie, nieźle jak na taka gre