Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy AGCO (Fendt i Massey Feruson)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

a fendt 412 vario z oponami przód 520mm;tył 600mm, przednim wałkiem i podnosnikiem. Z tego co wiem to amortyzacja kabiny i osi jest chyba w standardzie. ile by taki traktorek mógł kosztowac??? Z góry dzięki.PZDR.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ile kosztuje 718Vario i 818Vario?

Opublikowano

718 z TMS i TI - 103 tys € netto

818 z TMS i TI - 107 tys € netto

Hej Sokole! wink.gif

wierzę, że takich jak Ty jest więcej niż 5%, ale nie zmienia to faktu że handlowiec nie zmieni standardu negocjacji dla znacznej mniejszości. Niestety nie można wszystkich mierzyć tą samą miarką, a szkoda.

Twoje podejście do negocjacji mi się podoba, ale zdecydowana większość uwielbia negocjacje i poczucie spełnienia jak zjadą 2-5 tys od ceny początkowej.

Ty powinienneś spojrzeć na przedstawiciela, jak bys miał mu zaraz przysolić i rzec krótko, nie interesuje mnie przeciaganie liny, poprosze dobrą cenę, ma Pan jedno podejście!!! Nic innego Ci nie pozostaje, niestety smile.gif

Opublikowano
nie interesuje mnie przeciąganie liny, poproszę dobrą cenę, ma Pan jedno podejście!!!

Doskonale napisane ;) ;) Ciekawy jakby się diler wtedy zachował :P

Sorry za cytowanie poprzedniego postu , ale chodziło mi konkretnie o to zdanie :(

Pozdrawiam

Opublikowano

Przyłączę się także do tej mniejszości, też lubię konkrety a nie ceny z kosmosu i potem mam żebrać o każdy dodatek albo, że ktoś mi trochę c ceny zejdzie i muszę wysłuchiwać dilerów jak to już oddają po kosztach albo nawet dopłacają do tego ciągnika. Ostatnio właśnie zakończyłem jak to nazywacie negocjacje tylko idąc do dilera od razu mówiłem co mnie interesuje z wyposażenia co musi być na 100 % a z czego mogę zrezygnować i by podawali cenę ostateczną bo idę jeszcze do trzech innych marek i wybiorę najkorzystniejszą ofertę. Jak już wybrałem markę to negocjacje sprowadziły się do tego że powiedziałem że u innych mam dodatkowo wyposażeniu np. radio i obciążniki i czy w tej cenie u nich to dostanę jak tak to biorę ciągnik no i po kręceniu nosem dostałem to, ciągnik zaliczkowany. A Ci co wyskoczyli z ceną z kosmosu odpadli w przedbiegach między innymi korbanek z massseyem.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Jakiej marki ciągnik kupiłeś?

Opublikowano

WitaM,panowie mam okazje kupic mf 3635 80KM 2008r 2mtg, cena bardzo atrakcyjna. Brac go? Nie moge znalezc informacji na temat tych ciągników, jak sie sprawują, co o nich sadzicie, są jeszcze produkowane? Pozdrawiam gorąco!

Opublikowano

chcialbym poznac cene nowych MF 8450/60/70/80 oraz ceny 6480/85/90/95 w wyposażeniu prosze uwzglednic przedni tuz i wom dla kazdego modelu,

Opublikowano

witam mam malutkie pytanie czym różni się Massey Ferguson 7465 od MF 6475 prócz skrzyni i dyna tronic, jaka jest różnica w cenie między nimi?? czy warto brać serie 74xx?? mamy stosunkowo nie duże gospodarstwo nastawione na produkcje mleka, ciągnik ciągał będzie kosiarki przyczepe samozbierającą i takie ogólnie najcięższe maszyny, pług obrotowy 4skibowy, czy w zupełności powinien wystarczyć 5475 moc mają podobną jak jest z wyposażeniem?? no i najważniejsze... cena, czy opłąca się do takiego ciągnika zakładać ładowacz?? i czy jest możliwość założenia go jako wyposażenie dodatkowe żeby we wniosku nic nie trzeba było zmieniać??