Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dostałem ofertę T6.145 z placu . Przedni tuz , tezy zawory hydrauliki, skrzynia dc, kola 420 przod tym 520. Ceną 250  netto. Drugi T6.145 też z placu to samo wyposażenie tylko dodatkowo miękka os 266 netto. Co myślicie o tej cenie

Opublikowano

new holland t7.175, skrzynia rc, 19bieg eco, 4 pary wyjść, tuz i obciążnik, oświetlenie 12 led, opony 540 i 650 trelleborg, kilka innych pierdół 355 netto, t 7.165s tańszy o dobre 30 tys.

Opublikowano

Czy w t7 165  ze skrzynią dynamic jest możliwość zmówienia joystika tego ruchomego do zmiany biegów? Taki jak jest w T6 180.

I jak się nazywa to sterowanie elektrozaworami z panela czy joystika? Ile trzeba dopłacić za ciągnik z Isobus?

Opublikowano

No właśnie ,jeśli taka nie występuje to jaka to jest,bo znajomy ,który ma taki ciągnik nie potrafił mi odpowiedzieć jaka to jest skrzynia. Dodam tylko,że biegi przerzuca włącznikem w nieruchomej rękojeści w kształcie joysticka. Ale nie wyje w czasie jazdy.

Opublikowano

Zaliczkowałem taka t7.175 na 19x6, miękka oś, kamina amortyzowana, tuz przedni, hydraulika ta mocnijsza, jakies tam ledy 4 pray wyjśc hydrauliki, pneumatyka jedno i dwuobowdowa, zaczepy dół lista góra automat. opony tył 650 a przód chyba 540 treleborga 290 netto 

Opublikowano
15 minut temu, Piotrek5060YouYube napisał:

@80marcin dostałem ofertę najprawdopodobniej na tą samą T6.145 DC z miękka osia za 280 netto haha. Przez telefon dealer powiedział ze cena sztywna to zacząłem się śmiać. Za 290 planuje mieć T6.145 DC na nieporównywalnie lepszym wyposażeniu. 

A w jakim wyposażeniu jeśli można wiedzieć 

Opublikowano

@80marcin Duży zbiornik paliwa, wentylator Vistronic, ESM, przednia ośka amortyzowana klasy 4, mocniejsza pompa o zmiennym wydatku, 2 zawory miedzyosiowe razem z el joyem po lewej stronie podłokietnika do obsługi tura, lub tuza albo elektrozaworów, 4 pary elektrozaworów, przedni tuz i wom z jedną parą hydrauliki z przodu, przednie wyjścia elektryczne, zaczep polowy plus automatyczny 38mm ale to akurat standard, fotel albo Dynamic albo auto comfort, radio z BT, schowek tylny, pakiet Luxury chociaż z tego co wiem to już standard w DC, oświetlenie 12 albo 16 świateł led, 2 koguty, samoodbijające kierunkowskazy, ten środkowy wariant funkcji przekładni, dach wysoki z szyberdachem, grube błotniki, koła 650R38 540R28 lub 520R28 zastanawiamy się czy wziąć te niskoprofilowe, monitor iv 4, przygotowanie pod ładowacz 

Opublikowano
1 godzinę temu, nhandjdteam napisał:

Jaki diler? mi proponują T7.165s z tuz i amortyzowaną osią,8 ledów za 325 netto🤔

mi za tyle proponowali z womem przednim.

38 minut temu, Piotrek5060YouYube napisał:

@80marcin Duży zbiornik paliwa, wentylator Vistronic, ESM, przednia ośka amortyzowana klasy 4, mocniejsza pompa o zmiennym wydatku, 2 zawory miedzyosiowe razem z el joyem po lewej stronie podłokietnika do obsługi tura, lub tuza albo elektrozaworów, 4 pary elektrozaworów, przedni tuz i wom z jedną parą hydrauliki z przodu, przednie wyjścia elektryczne, zaczep polowy plus automatyczny 38mm ale to akurat standard, fotel albo Dynamic albo auto comfort, radio z BT, schowek tylny, pakiet Luxury chociaż z tego co wiem to już standard w DC, oświetlenie 12 albo 16 świateł led, 2 koguty, samoodbijające kierunkowskazy, ten środkowy wariant funkcji przekładni, dach wysoki z szyberdachem, grube błotniki, koła 650R38 540R28 lub 520R28 zastanawiamy się czy wziąć te niskoprofilowe, monitor iv 4, przygotowanie pod ładowacz 

czy w t6 180 można podobną konfigurację zrobić?

Myślałem o t7 165s ale t6 180 też ciekawie się przedstawia,nie wiem jak to cenowo wygląda,ale może lepiej wziąć coś z Isobusem do prasy.

Opublikowano
malopolanin64 napisał:

Zaliczkowałem taka t7.175 na 19x6, miękka oś, kamina amortyzowana, tuz przedni, hydraulika ta mocnijsza, jakies tam ledy 4 pray wyjśc hydrauliki, pneumatyka jedno i dwuobowdowa, zaczepy dół lista góra automat. opony tył 650 a przód chyba 540 treleborga 290 netto 

Bardzo dobra cena, sam bym bral za tyle, mi osadkowski przez tel powiedział za taki sam traktor 355netto , i to niby uczciwa cena 😂

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś zna cenę steyr 6150 CVT i orientuje się ktoś jaki jest jego odpowiednik w case  ? Bo ja nie zabardzo jestem w temacie CNH 

Edytowane przez Emilio
Opublikowano

a NH T6 180 Dynamic Command w jakiej cenie można wyrwać?  Potrzebuję z womem i tuzem . Czy ten model jest za dopłatą z tym wyświetlaczem i elektrozaworami? Czy to standard?

Po niedzieli wybiorę się do dealera ,ale może ktoś wie,to bym wiedział o co pytać ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v