Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Caryx321 napisał:

Możliwe case ostatnio jebie z ceną troche... 

Kolego zapomiałem doadac , że to cena brutto . Dzisiaj znajmomy dzownił byl u dealera Case . W Ostródzie ma byc ten dealer zapytam sie osobiscie czy to mozliwe z ta cene i silnikiem 6.

Edytowane przez kocur666
Opublikowano
sumek666 to że bogaty w podstawie to się zgadzam:-) ciągnik ma pompę 113l wydajności jeśli dobrze pamiętam, masa podnoszenia prawie czy około 7,5tony. tak z nową maska, taka co ma skośne światła, ciągnik na zamówienie
Opublikowano

Są takie. Myślę że cena bardzo rozsądna. Ino brac. Ale zawsze warto zapytać jeszcze o upust ;) mi za takiego NH T6 krzykneli  239 tyś ale tylko pytałem orientacyjnie o cene. 

Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

Są takie. Myślę że cena bardzo rozsądna. Ino brac. Ale zawsze warto zapytać jeszcze o upust ;) mi za takiego NH T6 krzykneli  239 tyś ale tylko pytałem orientacyjnie o cene. 

w przypadku nh cenę można nie źle zjechać... co do ceny case ih to rozsądna tak jak napisałeś, ale myślę jeszcze pomarudzić i spróbować urwać coś jeszcze

Opublikowano

Mi wycenili NH t5.120 na 230 netto wyposażenie to amortyzowana oś i kabina, przedni tuz pod joyostkiem, 8 led, 2 koguty, 3 pary wyjść hydr. pneumatyka, obciązniki na koła, opony tył 540/38   i parę innnych pierdół.

Opublikowano

tak przedni tuz podłączony pod rozdzielacze międzyosiowe z joystikiem mechanicznym, fotel pneumatyczny z regulowanym podłokietnikiem (ale nie wiem do końca czy to jest ten najlepszy) no  i felgi oczywiście pełne, skręcanych nie chce widzieć :P 

Opublikowano (edytowane)

Najlepszy jest autocomfort z podgrzewaniem i chlodzeniem. Cena ok 8 tyś jak dobrze pamiętam. 

Ciągnik z placu czy do zamówienia? Jaki rocznik? 

Cena bardzo rozsadna. 

Co jest nie tak że skrecanymi?

Edytowane przez sumek666
Opublikowano (edytowane)

faktycznie jest taki. to w tej cenie jest bez podgrzewania delux chyba 

2018 Na zamówienie, myśle że jeszcze w lutym zdążę go zamówić .

No sprzedawca twierdził że za tą cene to ryzykuje sporym "ochrzanem" 

A tak mam nie pewność do skręcanych felg, każdy lubi co innego :P 

Edytowane przez Caryx321
Opublikowano
40 minut temu, sumek666 napisał:

Weź zapytaj ile za Steyr'a by chcieli. 

Podobni najlepszy argument na Case IH to Panie a niuholand tańszy jest :P

steyr w takim samym wyposażeniu nie całe 10 tys więcej.

akurat co do argumentacji o nh to nic mi nie da bo ci z case wiedzą że do nh nie pojdę bo diler ma ze mną na pieńku

Opublikowano

Case IH Puma 150 MC  322tys netto
skrzynia full powershift 19x6
, przedni tuz, opony przod 540, tyl 650 marka losowa, lusterka elektryczne+podgrzewane, 4x elektrozawory +jeden miedzyosiowy, monitor afs pro 700, klimatyzacja, oswietlenie led 10x, radar, isobus,  poszezenie błotnikow., stabilizatory automatyczne.

jak myslicie dobra cena?

Opublikowano
3 godziny temu, zet9540 napisał:

Co sądzicie o New Hollandzie T5 85  za 160 tyś netto

Wyposażenie?

4 godziny temu, Caryx321 napisał:

faktycznie jest taki. to w tej cenie jest bez podgrzewania delux chyba 

2018 Na zamówienie, myśle że jeszcze w lutym zdążę go zamówić .

No sprzedawca twierdził że za tą cene to ryzykuje sporym "ochrzanem" 

A tak mam nie pewność do skręcanych felg, każdy lubi co innego :P 

Myślę że zjeba może być;)

Opublikowano
3 godziny temu, zet9540 napisał:

Co sądzicie o New Hollandzie T5 85  za 160 tyś netto

wg mnie dobra cena, ja dwa lata temu za T4.85 tyle płaciłem, mam w nim przedni TUZ, siedzenie pneumatyczne, cztery pary wyjść hydraulicznych, klimę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v