Skocz do zawartości

ciagniki rodziny Farmtrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może napisałeś cene netto? bo to bardzo tanio jakoś. Ja jak kupowałem 675DT w tamtym roku to różnica miedzy 685DT była w granicach 15 tys. Dziwne żeby staniał tak 685DT bo za tą cene 110 tys to naprawdę mało tyle trzeba zapłacić za 675DT z takim wyposażeniem co podałeś.

Opublikowano (edytowane)

mnie też to zdziwiło. Mi powiedzieli 128 000 z lekkim upustem za 690Dt, ale jeszcze mówił że coś się przed samym kupnem upuści :D Bo to już będzie moj 2 Farmtrac u nich brany to dlatego :)

Edytowane przez lukasz150
Opublikowano

Póki co to tak go cenią.Podawałem cenę brutto. Z tego co mówił diler jak wejdzie modernizacja z tego roku to już tak dobrze z ceną nie będzie. A co do Ursusa oglądaliśmy go w Busku Zdrój woj.świętokrzyskie.

Opublikowano

cena obecna za 685DT to 127 000,00 bez upustu od dealera , a gdzie Ci sie taka oferta trafila , moze to cos sie pomylilo ?

To w Kielcach kupisz za 117 000,00 i jeszcze coś urwiesz.

Opublikowano

hehe to z tego wynika że w główniej siedzibie w Mrągowie nie opłaca się kupywać ;p Tylko kwestia serwisu. Bo jeżeli np. ja mieszkam na podlasiu to za nim do mnie serwis przyjedzie to trochę czasu minie ;p Z tym też trzeba się liczyć ;p

Opublikowano

Z serwisem nie jest tak źle jak mi linka od sprzęgła się przetarła to wieczorem telefon i następnego dnia chłopaki z Mrągowa już byli z linką. A co do ceny to dają upust w granicach 8% od cennika

Opublikowano (edytowane)

kolego lukasz150 u delaerów zawsze jest taniej niz u producenta , a nie czasem ktos z was byl u mnie oglądac ursusa 5524 ?? serwis jest bardzo dobry , ja też jestem ze swietokrzyskiego (kolo sandomierza )

Edytowane przez ursus3502PL
Opublikowano

Kolego Z7245 źle mnie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o to że serwis w Mrągowie jest zły. A z resztą nie wiem. U mnie byli tylko na 2 przeglądach więc dużo nie powiem. Ale chodzi mi że jak wezmę ciągnik u jakiegoś dealera 500 km od mnie i co wtedy ? Do Mrągowa mam 150km. A teraz serwisy chyba za dojazd też biorą. Dla znajomego coś w Case lasneło i właśnie wziął daleko z polski bo było dużo taniej i wzieli 2,5zł za 1km. To jak będzie awaryjny ciągnik to się szybko zwróci :lol:

Opublikowano

jeszcze zalezy u jakiego dealera kupujesz , moze jest solidny i jak awaria bedzie to przyjedzie jego serwis i naprawi , bo są tacy co sprzedadzą i juz nigdny ich nie ujrzyj tylko jak kase przelejesz , popytaj inncy uzytkowników ciągników kupionych z tej firmy i bedziesz wiedzial

Opublikowano (edytowane)

Oglądaliśmy w Miechowie woj.małopolskie. KOMPLET ZACZEPÓW, KOMPLET OBCIĄŻNIKÓW, PNEUMATYKA, CBM, radio, opony standardowe.

W Miechowie ja też oglądałem farmtraca ale oni nie są na liście dilerów ciągników farmtrac na głównej stronie internetowej farmtraca http://farmtrac.pl/siecdealerska.php i może oni jakoś gdzieś indziej przywożą farmtracki nie z Mręgowa i dlatego jest tak tanio. Ale to są tylko moje przypuszczenie. :rolleyes:

Edytowane przez pawlis804wd
Opublikowano

raczej dzwignia nie zamarza tylko ta guma robi sie pod wplywem zimna bardzo twarda i wajcha juz nie ma ruchów duzo , ale wystarczy chwilke poruszac lub po chwili jazdy juz jest ok. jest tu jakis agrofotowicz który bedzie chcial zamówic farmtraca 98KM lub 110KM?

guma to Ci chyba marznie ale w innym miejscu a nie przy wajchach,walnął żeś chłopie jak łysy warkoczem o ziemie

Opublikowano (edytowane)

128 brutto to netto to gdzieś 105 netto jak dodać te bajery co kolega wymienił to 110 wyjdzie ale netto. 105 brutto to 675dt w podstawowej wersji

Edytowane przez lukeczl
Opublikowano

mam pytanie a raczej prosbe. czy wie ktos lub moze zmierzyc jaka jest srednica piasty w farmtracku (lub tego otworu w feldze ktory wchodzi na piaste) chodzi mi o tylne kolo.bylym wdzieczny....

Opublikowano

W Miechowie ja też oglądałem farmtraca ale oni nie są na liście dilerów ciągników farmtrac na głównej stronie internetowej farmtraca http://farmtrac.pl/siecdealerska.php i może oni jakoś gdzieś indziej przywożą farmtracki nie z Mręgowa i dlatego jest tak tanio. Ale to są tylko moje przypuszczenie. :rolleyes:

Mógłbyś przesłać jakiś adres lub namiar na tego dealera? Chciałbym podjechać tam do niego i zobaczyć te ciągniki na żywo.