-
Podobna zawartość
-
Przez Orzech334
Witam .
Posiadam Deutz Fahra Agrotron K90 z ladowaczem czołowym quicke Q50 z 2008 roku .
W ostatnim czasie wymieniłem kompletne lozyska zwrotnic i sworzen glowny . Generalnie zlikwidowalem wszystkie luzy w przednim układzie zawieszenia tj.moscie.
Ciągnik pracuje caly czas z TUR-em wiec obciazenie przedniego zawieszenia jest duże.
Chciałbym żeby trwalosc nowych części byla jak najdłuższa. Jakie polecacie smary . Cos z domieszką gwafitu? Jakie uzywacie ? Jakieś konkretne produkty?
-
Przez mateusz7745
Witam po zimie próbowałem odpalić Deutz fahra agrotrona 4.90 i tutaj powstal problem ciągnik nie może odpalić, psikalem starterem zaczął zalapywac i zapalił klekoczac mocno zaraz zgasł . Dodam że rozkręcałem pompkę paliwowa ta napędzana paskiem i zmieniłem zawór zwrotny na nowy, ciągnik odpowietrzalem i nic to nie daje nie może bez plaka załapać nawet nie zadymi
-
Przez Kamilc360pL
Snapchat-1391671675.mp4 Witam mam problem mianowicie zatrzymałem się ciagnikiem wrzuciłem luz wyszedłem z kabiny po ponownym wejściu wbiciu biegu ciągnik nie reaguje. Wszystko inne jest sprawne. Po przelaczeniu rewers na położenie jazdy w tył nic się nie dzieje w przod też. Półbieg został w jednej pozycji i nie przełącza się. Proszę o pomoc i z góry dziękuję -
Przez kumix
Witam
Chciałem się zapytać czy ktoś posiada taki ciągnik na śląsku w promieniu do 200 km od Częstochowy ?
Chciał bym się z kimś spotkać pogadać na temat tego ciągnika.
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6210 nie działają półbiegi
Kukurydza kanonier