News

Feraboli Entry 120 VS Krone Roud Pack 1250
Przez
Maxer, w Prasy rolujące KRONE
-
Podobna zawartość
-
Przez kamcio2a
Witam. Mam problem z nowo zakupioną prasą krone kr 130s. W prasie jest sterownik komfortu z którym nie wiem co się dzieje, po podłączeniu do zasilania brak jakiej kolwiek reakcji z strony sterownika. Moje pytanie jest takie, czy zna ktoś może jakiegoś elektronika , który by się podjął naprawy tego sterownika?, naj lepiej woj. Podlaskim lub wie ktoś może jak to samemu naprawić, dodam że bezpiecznik w środku jest zmieniony, wszystkie przewody całe i podłączone, sterownik był już osuszany zapobiegawczo i dalej brak reakcji.
-
Przez magik458
Witam, ostatnio zakupiłem prasę Krone 130 i mam problem, otóż posiada ona 2 węże hydrauliczne (jeden do klapy a drugi do podbieraka), i po podpięciu do ciągnika (c-360) klapa działa dobrze ale podbierak opada od razu(jakby siłowniki nie trzymały lecz jest to raczej mało prawdopodobne żeby oba w jednym czasie padły) wydaję mi się że to wina rozdzielacza w ciągniku ale pytam was, może ktoś spotkał się już z taką sytuacją i może poprostu to ja robię coś źle? Mam jeszcze jedno pytanie, czy te wyznaczniki od zbicia oznaczają również poziom napełnienia komory??? Proszę o odpowiedź, z góry dzięki
-
Przez Freeman10
Witam. Pilnie potrzebuję pomocy w sprawie prasy Krone. Mój problem polega na zapychaniu się podbieraka. Prasa pobiera do komory trochę siana, a później to co pobierze zostaje w podbieraku, nie zostaje wciągnięte do środka - nie zależnie od tego jak gruby jest pokos, jaka jest prędkość jazdy. Prasa nie posiada rotora. Pozdrawiam.
Z tego wszystkiego zapomniałem podać modelu - KR-8-16
-
Przez rafalpop721
Witam, mam pytanie do posiadaczy prasy krone 125. Moim problem polega na tym gdy chce zacząc owijanie sznurkiem to sznurek wychodzi z tych 2 roleg i sie zatrzymuje na tej prowadnicy. Wiec czemu sie tak robi????
-
Przez pawelol111
Witam, jest możliwe sterowanie prasą ( rozłożenie podbieraka, podnoszenie klapy, załączenie aparatu do siatki) w przypadku awarii sterownika?
-