Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co z tą grupę jakieś konkretne propozycje to pisać na pw,mogę pogadać z rozsądnymi osobami,żarty żartami ale jak coś konkretnego to pisać,szczegółowe informacje na pw.

Opublikowano

Edin

Co do tych gwiazd to mam inne zdanie. Posiadam ten pielnik od roku i nie mogę na nie narzekac. W tym roku bede stosował ten pielnik na przemienie z [Broną chwastownikiem] i mam nadzieje ze pielenie ręczne mnie ominie. U kuzyna w tamtym roku ten zabieg zdał egzamin. Czekam na fotki.

Opublikowano

Dario dzieki za odp.Mysle że gwiazdy to nie jest zły pomysł, tylko troche trzeba się nauczyć nimi pracować.Chwastownikiem jeżdzisz wzdłuż czy w poprzek rzędow?Może komuś wyda się to śmieszne, ale robilem próby czymś na wzor przetrząsarki pasowej i szło całkiem niezle.Zaznaczam że to bylo po przejechaniu gwiazdami.

Opublikowano

Piękne korzenie edin , zapewne odmiana lubelska. U mnie ta odmiana ma mało olejków i kwasu. Panowie chwastownik połączony z kultywatorem to chyba najlepszy opielacz. U mnie sie sprawdza w 100%.,a Jak roslinki będą wieksze wtedy wjeżdzam gwiazdami.

Opublikowano (edytowane)

Kosiarką rotacyjną może i dobrze idzie jednak jak kozłek czasami słabiej ukorzeniony może go wyrwać. Druga rzecz że koszenie z podniesionymi bębnami nie należy do najbezpieczniejszych.

Jak tam wasze uprawy?

post-47262-0-32301000-1400503446_thumb.jpg

Edytowane przez Edin

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Dominator88
      Witam chciałbym się zając uprawą łubinu niestety niemam doświatczenia z tą rośliną może mogliście by mi cos powiedzieć na jej temat
      Interesują mnie kiedyś siać łubin? Jaka obsada na hektar? Jakie stosujecie środki ochrony roślin w uprawie łubinu? Czy może nie stosujecie oprysków na łubin? Jakie stosujecie nawożenie na łubin? Czy uprawa łubinu jest opłacalna? Jakie odmiany siejecie?
    • Przez Przemek B
      Czy ktos z was produkuje tyto bo ja tak
      czy w tym roku duzo wam tytoniu zjadly robaki np drutowce?
    • Przez AGRObombula
      witam was Drodzy koledzy mam parę pytań odnośnie soji. Czy uprawa w Polsce możliwa a może ktoś już uprawiał jeśli tak to jakią odmianę. jak plonuje jakie zabiegi stosujemy czy jest opłacalna jednym słowem piszcie co wiecie na temat ale wolałbym aby się wypowiedzieli Ci co się na sprawie znają
    • Przez szark93
      Witam. Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego o tej roślinie. Na jakich klasach ziemi najlepiej sie rodzi ? Jaki nawozy i w jakiej ilości stosować ? Czym pryskać ? Ile kg wysiać na 1 ha ? I czy jest dobra na paszę dla bydła ? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi .
    • Przez marcinostry
      witam. chciałbym się dowiedzieć czy uprawa tymianku jest opłacalna na 1ha oraz gdzie można kupić nasiona tymianku z góry dzięki za odpowiedź.
  • Dodaj nową pozycję...
v