Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na dzisiejszą chwilę moje filmy prezentują się tak:

Czy ktoś z was mógłby dać link do corela lub vegasa byle program był darmowy,liczę na odpowiedź :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wszyscy którzy mówią że movie maker jest dobry przynajmniej na xp to niech sie zabiją bo to najgorszy program do obróbki filmów.Zawsze sie tnie i nie można go zamknąć.Dzisiaj robiłem film 5 razy ten sam film.Oczywiście się zacial i wszystko utracilem.Więc mam do was prośbę o polecenie bezpłatnego programu na xp.Instalowalem sony vegasa pro 11 13 lecz nie chciał sie otworzyć mimo ze pisało na stronie ze jest na viste xp i 7.Dlatego proszę o pomoc i dobry bezpłatny program na xp professional

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez gullas724
      Który z tych aparatów byłby lepszy ? posiada ktoś któryś z tych modeli ? fotografią i filmowaniem nawet się interesuję . na dzień dzisiejszy posiadam aparat Fujifilm S5800 . jestem z niego zadowolony , lecz pora na zmiany mogę wydać max 2200zł na aparat z osprzętem ( karta pamięci , torba , 2 akumulatorki , statyw , ładowarka do akumulatorków ) . z góry dzięki za odpowiedź
    • Przez darkk12
      Witam Forum,
      Szukam sprawdzonej i szczerze polecanej firmy naprawiającej telefony. Jestem z Warszawy, więc biorę pod uwagę Warszawę i okolice. Ktoś coś? a to: https://medicphone.pl/serwis-naprawa-telefonow/serwis-sony/ 
      Dzięki

• Dodaj nową pozycję...
v