Case 956XL, 1056XL
-
Podobna zawartość
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez marek_99
Witam Mógłby mi ktoś powiedzieć Jak wejść w menu kalibracji skrzyni powershift Case Puma 140 z 2021r. Wiem że w NH trzeba wcisnąć dwa guziki na raz ale tu nie ma takiej możliwości. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez marek_99
Witam Mógłby mi ktoś powiedzieć Jak wejść w menu kalibracji skrzyni powershift Case Puma 140 z 2021r. Wiem że w NH trzeba wcisnąć dwa guziki na raz ale tu nie ma takiej możliwości. Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez marek_99
-
Przez kurzyn198
Witam wszystkich
Posiada ktoś z was schemat elektryczny do Case Mx 135. Padły mi kierunkowskazy, bezpiecznik jest ok, przerywacz jest sprawny (podmieniałem ze sprawnego ciągnika), awaryjne działają, a kierunków brak.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kalibracja skrzyni case puma 140
McCormick mc