Skocz do zawartości

Ogrzewanie kabiny 5211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mam oryginalne, w każdym razie to odpowiada za szybkość nawiewu, zamień jeden z drugim i zobaczysz co się dzieje z wentylatorem który prawidłowo pracował. Zresztą najpierw trzeba oczyścić styki, być może gdzieś jest zaśniedziałe i chodzi tylko na 1 biegu.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
W dniu 2.12.2025 o 20:42, Desperado napisał(a):

Ja mam oryginalne, w każdym razie to odpowiada za szybkość nawiewu, zamień jeden z drugim i zobaczysz co się dzieje z wentylatorem który prawidłowo pracował. Zresztą najpierw trzeba oczyścić styki, być może gdzieś jest zaśniedziałe i chodzi tylko na 1 biegu.

20251204_120612.jpg

20251204_123450.jpg

Edytowane przez tomn95
Opublikowano
W dniu 2.12.2025 o 19:03, przybyslawice5211 napisał(a):

Spróbuj wypłukać

A co do rurek to jak ich nie dasz rady udrożnić to można zastosować rurki pex 16 od ogrzewania bedą już wieczne i dasz rade je przepchać przez słupek   

Jak dam kolana to strasznie się zwezi ich przepływ 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez adrrrian
      Czy ktoś orientuje się z jakiego rodzaju tworzywa zrobione są chlapacze (przedłużenia błotników) do Zetota? Bądź ktoś spawał te elementy, gdyż nie mają one żadnych oznaczeń...
    • Przez Agrocobra1
      Zauważyliście w zetorze 7211 po linii prostej od przycisku rozrusznik prawie przy pedale hamulca znajduje się jakieś wejście na piny 

Dodam że wejście znajduje się od dołu pytam się dlatego że nie wiem do czego ono służy i czy ktoś zauważył że takie coś jest
    • Przez Koxunio
      Witam, mam Zetora 7711 bez obciążników i moje pytanie czy obciążniki przód i tył z Zetora 7011 będą pasować czy sobie tym głowy nie zawracać? Z góry dziękuję 
    • Przez mf3125
      Witam 6 miesięcy temu kupiłem hiszpana 6245 (z takim śmiesznym daszkiem). Chciałbym założyć do niego kabinę, może już też ktoś zakładał i w jakiej firmie i za jaką cenę??
    • Przez Wojciech1305
      Witam. Malował ktoś może swojego Zetora 7211 farba autorenolak i doradziłby jaki kolor wybrać ?
  • Dodaj nową pozycję...
v