Problem z ziarno i słomon w wetylatorze
-
Podobna zawartość
-
Przez ziutek92
Witam szanowne grono użytkowników maszyn Claas lexion zkladam temat ponieważ zakupiłem owy sprzęt i moje pytanie brzmi jak go ustawić do danego rodzaju zboża chodzi głownie mi o te ustaienie kierownicy wiatru itd po otwarciu pokrywy z lewej strony.
-
Przez Lukas85
Czy ktos mógłby mi wyjasnic jak w praktyczny sposób obsługuje sie autocontur w lexionie z serii 400? Mam na pulpicie dwa potencjometry do regulacji ale nie bedzo moge zrozumiec jak je ustawiac i jak to ma działac
-
Przez krzysiek522
Witam kolegów, przymierzam się do kupna lexiona 440 lub 450, pytanie do kolegów użytkowników tych maszyn na co patrzeć szczególnie przy zakupie, jakie są ich wady oraz co najbardziej się psuje żeby uniknąć przestoju w żniwa. Ibo czy Cebis? Wchodzą w grę tylko 6 klawiszowe stąd te modele napisałem ale chętnie posłucham o wszystkich modelach tej serii. Pozdro
-
Przez wolf01
Cześć
Przestał mi się ładować cebis 2
Wyświetlają się tylko kropki w lewym górnym ekranie i cały ekran jest biały . Czy ktoś miał taki problem ?
-
Przez Morela15
Witam zastanawiam się nad zakupem class lexion 405, heder 4,5 m. Czy ktoś posiada taki i mógłby powiedziec jak się spisuje? Czy ta móc ( 170km ) wystarcza? Jak z wydajnością? Oraz jak w nim z elektronika?
-

Rekomendowane odpowiedzi
New holland t6050
Zapchany przenośnik pochyły