Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Dobry walihvj z tego Arka 😡 mam nadzieję że dobrze się po nim dziewczyny przejadą w ostatnim odcinku 

a co zrobił? 

mi się wydaje że gabriel to co odesłał pierwszą by najlepiej pasowała 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Noo tamta najbardziej robotna była i mocno jej zależało, ale Gabryś nie czuł mięty. A ta ... to nawet nie umie miotły trzymać ale widocznie jest zauroczenie, a raczej mniejsze zło.

Arek mógł od razu wybrać Julkę. Powiedział Marcie że randka była tylko jedna, z Julią, reszta to były zwykłe pogaduszki na ławce. To po co marnował sobie i im czas? Starał się zachować twarz do końca, a na koniec wyszło na wierzch ...

Edytowane przez tytanowyJanusz
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, radekz200 napisał(a):

mi się wydaje że gabriel to co odesłał pierwszą by najlepiej pasowała 

Pasowała

11 godzin temu, ZetorMisio napisał(a):

Warszawiak to jakiś taki śliski typ, szczerzy tą gębę cały czas. I u tego łysego ta panna się zorientowała że jest mniejszym złem.... Ciekawe co z tego będzie 🤔

Złotousty ma ksywkę na FB 😅

Opublikowano
tytanowyJanusz napisał:

Dziewczyna 24 lata i pierwszy raz chłopaka do domu zaprosiła 🙆

Faktycznie skryta 

może wcześniej odbywała randki w plenerze lub aucie 🤭🤭🤭

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, bergman31 napisał(a):

U Rolanda też coś niebardzo.

Zdziwiło mnie to że ją sobie wybrał po tym jak go zjechała na randce, od razu przypuszczałem że to nie pyknie, już bardziej wierzyłem w Krzysia i Agnieszkę niż w pare Rolanda. Niestety i Krzysio coś zepsuł 

Śmiać mi się chciało z tego jego wypalania DPFu 😄

• Like 2
Opublikowano

Szkoda mi tego Krzysia, jak usłyszał że jest kandydatem na męża to minę zrobił taką jak by anioła złapał za skrzydła... a tu czar prysł trochę.

Agnieszka trochę nieprzemyślała tego wszystkiego. Nie wiedziała że na odległość to guzik nie poznawanie się?

Ale za to jaka zgrabna była jak grali w tego golfa 🤤🤤🤤

A że Rolandowi nie wyjdzie to było więcej niż pewne. Może ponownie czytać listy. 

Noo i tak jak myślałem, Marta dobierze się do d*py Arkowi że był według dziewczyn nie fair 

• Like 1
Opublikowano
W dniu 24.11.2025 o 06:55, tytanowyJanusz napisał(a):

Zdziwiło mnie to że ją sobie wybrał po tym jak go zjechała na randce, od razu przypuszczałem że to nie pyknie, już bardziej wierzyłem w Krzysia i Agnieszkę niż w pare Rolanda. Niestety i Krzysio coś zepsuł 

Śmiać mi się chciało z tego jego wypalania DPFu 😄

Krzysztof spoko młody gość, sama Aga powiedziała dobre słowa o nim, pewnie nie myślała że coś poczuje do niego że coś odwali i będzie jej łatwiej odejść. Ja widzę to tak że ona za bardzo do tej Angli przywiązała sie i ciężko jej zmienić życie, ale z tyłu głowy ma że już stara d*pa się robi i zaraz będzie za późno a Krzys spoko tylko te krowy i gospodarstwo moze ją blokuje też 🤷‍♂️

W dniu 23.11.2025 o 22:33, bergman31 napisał(a):

U Rolanda też coś niebardzo.

Tam to chora sytuacja od randki już było widać po nim że jakieś jazdy będą na emocjach. I on i ona dziwni są🤔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Agnieszka mieszka w kilku milionowym mieście i nie znalazła sobie tam faceta, więc coś musi być z nią nie tak. Co do jej wieku, to pewnej znajomej kuzynka powiedziała, że po trzydziestce, to żaden ginekolog, karty gwarancyjnej niepodbije🤣

12 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Noo i tak jak myślałem, Marta dobierze się do d*py Arkowi że był według dziewczyn nie fair 

I słusznie mu się należy. Jeszcze dziewczyn powinny mu "podziękować"🥊🤕

Edytowane przez bergman31
  • Like 1