JD 2650
-
Podobna zawartość
-
Przez rolnik540
witam jestem posiadaczem od niedawna prasy 540 i na załączonych Zdjęciach widać wytarcia i było słychać tam piszczenie oraz opiłki nie miałem czasu na zrobienie dlatego dałem smaru ale przed sezonem chciałem to zrobić co może być przyczyną rolki całe wszystkie chodza mial ktoś doczynienia z tym
-
Przez dawid1983
VID_20260404124957.mp4
Witam ,proszę o pomoc mam tura podłączonego do John deeraa3140,czy to normalna praca rozdzielacza,,węże od zasilania i powrotu drżą,jak ruszę dżojstikiem do góry lub dołu to ustaje te brzeczenie
-
Przez power2347el
Witam, mam problem z kalibracją podnośnika,
rozpoczynam kalibracje lecz w pewnym momęcie nie chce wyświetlić wartości kodu odpowiedniego dla traktora??
I po kilku próbach nie mogę wywołać kodu HCU podnośnika??
A podnośnik działa w ten sposób że trzeba trzymać guzik szybkiego podnoszenia czy opuszczania cały czas. Suwak działa. normalnie.
Jeśli macie jakieś propozycje piszcie.
-
Przez Ghost13
Witam wszystkich forumowiczów,
Mam problem z JD6430 a mianowicie tylny podnośnik nie chce podnosić cięższych sprzętów typu siewnik bądź pług. Problem wydaje mi się że rozpoczął się od pewnego szczegółu, gdy wjechało się w dziurę z podniesionym siewnikiem pod wpływem "zabujania się" było słychać jak by się otworzył jakiś zawór bezpieczeństwa i siewnik gwałtownie opadał o 10/20cm po czym natychmiast było słychać pompę i siewnik znów się podnosił. W tym momencie nawet na postoju słychać pompę a po podczepieniu czegoś cięższego stara się to podnieść ale tak jakby właśnie jakiś zawór cały czas puszczał olej bokiem zamiast do siłownika. Może ktoś z Was miał podobny przypadek albo wie gdzie może być w tym traktorze zawór bezpieczeństwa od tylnego podnośnika bądź pompy, albo może to coś innego.
Z góry dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi