Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kedar88 napisał(a):

Godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

@Rolnik1973 uprzedziłeś mnie. 
A już Robercik otwierał szampana. Już witał się z gąską. A tu standardowo tyfusek napluł im w twarz. A ci dalej przy nodze 

No i masz kto Ci napluł w twarz ... BP potwierdza wpis Tuska ... A teraz przepraszaj pana premiera ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Potwierdzić może. Muran też potwierdzał pewne rzeczy. Niech robi taką cenę dla wszystkich i zobaczymy czy te BP potwierdzi tą cenę jak zaczną ludzie tankować. Czy może to była tylko kilkuminutowa cena ??

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, krzychu121 napisał(a):

zobaczymy czy te BP potwierdzi tą cenę jak zaczną ludzie tankować. Czy może to była tylko kilkuminutowa cena ??

Jprdl, koncern BP oficjalnie potwierdza, dzisiaj nawet na tej stacji jest 5.13 albo 5.14 a wielbiciele kaczki po Smoleńsku nadal swoje xD chcesz to jedź i sobie sprawdź czy to prawda czy fejk ...

FB_IMG_1766497600655.jpg

• Like 1
Opublikowano
Teraz, krzychu121 napisał(a):

Na każdej stacji jest taka cena ? Może i ty kaczkę wielbisz. Nie wnikam 

Nie na każdej, ale z kuponem dzisiaj za benzynę zapłaciłem niecałe 5.40, 5.38 chyba dokładnie.

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

@Rolnik1973 uprzedziłeś mnie. 
A już Robercik otwierał szampana. Już witał się z gąską. A tu standardowo tyfusek napluł im w twarz. A ci dalej przy nodze 

Mogę cię uspokoić nic nie otwieram.

Ja pierdziu jak się tu te kacze d*py stają że nie jest po ich niemu , na FB też pisowskie cymbały się srają.

Powtarzam czekamy na tani prąd od Alfonsa .

Opublikowano
5 minut temu, robert1226 napisał(a):

Mogę cię uspokoić nic nie otwieram.

Ja pierdziu jak się tu te kacze d*py stają że nie jest po ich niemu , na FB też pisowskie cymbały się srają.

Powtarzam czekamy na tani prąd od Alfonsa .

To Alfons rządzi czy niemiecki namiestnik ? Bo już się pogubiłem 

24 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie na każdej, ale z kuponem dzisiaj za benzynę zapłaciłem niecałe 5.40, 5.38 chyba dokładnie.

czyli widzisz że reklama zrobiona pod zamówienie z tą cena. U nas twardo łorlen 6.20. 

Opublikowano
1 minutę temu, krzychu121 napisał(a):

czyli widzisz że reklama zrobiona pod zamówienie z tą cena. U nas twardo łorlen 6.20. 

Orlen u mnie już 3 tygodnie temu był ON po 6,09 a benzyna po 5,90 ...

Opublikowano
45 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jprdl, koncern BP oficjalnie potwierdza, dzisiaj nawet na tej stacji jest 5.13 albo 5.14 a wielbiciele kaczki po Smoleńsku nadal swoje xD chcesz to jedź i sobie sprawdź czy to prawda czy fejk ...

FB_IMG_1766497600655.jpg

U mnie w okolicy na Orlenie ON 6.27 a Pb 6.09 także tego.  Przecież jeszcze niedawno sam Tusk mówił że rząd nie ma wpływu na cenę paliwa a jak teraz cena baryłki jest niska to zaliczają jako swój sukces. Kiedyś myślałem że zwolennicy PiSu to są najbardziej zapatrzeni w Kaczyńskiego i mają klapki na oczach ale jednak się myliłem 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, lamboEVO100 napisał(a):

Kiedyś myślałem że zwolennicy PiSu to są najbardziej zapatrzeni w Kaczyńskiego i mają klapki na oczach ale jednak się myliłem 

Szczerze, ja mam to gdzieś, czy to jest 5,30 czy 5,80, bo to są śmieszne różnice, ale prawie 8zł a 5,50 to już jednak jest różnica ...

Opublikowano
18 minut temu, krzychu121 napisał(a):

To Alfons rządzi czy niemiecki namiestnik ? Bo już się pogubiłem 

Ty to zagubiony od dawna jesteś , zanim go webralles to darł ryja aż mu snusy wypadały że jak go wybierzesz to będzie tani prąd .

Także ten okulista dla ciebie aktualny jest.

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko co to wnosi do tematu ? chyba tylko tyle że mimo tej ceny na pojedyńczej stacji to i tak jest to cena zawyżona o przynajmniej 50 groszy , a Tusek wstawia zdjęcia i udaje głupa , czemu nie zrobił takiej ceny jak objął rządy , tylko wówczas głupio stwierdził że rząd nie ma żadnego wpływu na cenę paliw 

To jak to wkońcu jest ? ma rząd wpływ na cenę paliw , czy nie ? 

Bo jeśli ma , to Tusek robił durnia z siebie wówczas jak mówił że rząd nie ma wpływu na cenę paliw , 

A jeśli nie ma wpływu , to teraz robi z siebie durnia wstawiając te zdjęcia które by sugerowały że to jakaś jego zasługa 

Tak czy tak to i tak wszyscy są ładowani w bambuko , bo ceny i tak są zawyżone i to zdecydowanie 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szczerze, ja mam to gdzieś, czy to jest 5,30 czy 5,80, bo to są śmieszne różnice, ale prawie 8zł a 5,50 to już jednak jest różnica ...

Masz rację , ale 60 dol za baryłkę a 120 dol to też chyba różnica , i to znacznie bardziej rozbiężna niż 5,50 a 8 , 

Choć dodaję u nas na stacjach disla poniżej 6 zł póki co jeszcze nie widziałem na okolicy , benzyna deko poniżej , ale do 5,50 to jej jeszcze sporo brakuje żeby spadła , 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, mysza103 napisał(a):

Choć dodaję u nas na stacjach disla poniżej 6 zł póki co jeszcze nie widziałem na okolicy , benzyna deko poniżej , ale do 5,50 to jej jeszcze sporo brakuje żeby spadła , 

ON z 5 z przodu to już w okolicy od 2 tygodni albo i lepiej jest ... 5.40 dzisiaj benzynę z kuponem kupiłem ...

A co baryłki to Obajtek miał ją za darmo, nawet dopłacali do barylki a paliwo było po ponad 4zl ...

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

ON z 5 z przodu to już w okolicy od 2 tygodni albo i lepiej jest ... 5.40 dzisiaj benzynę z kuponem kupiłem ...

A co baryłki to Obajtek miał ją za darmo, nawet dopłacali do barylki a paliwo było po ponad 4zl ...

To w dobrym miejscu jesteś że takie wszystko tanie , a te kupony to skąd ? jakiś program dla ułomnych czy o co chodzi bo nawet nie słyszałem o jakichś kuponach 

Obajtek jak już wspomniałem baryłkę miał najdroższą drugie tyle co obecnie  , a paliwo nie było 2 razy droższe niż obecnie , więc każdy może patrzeć pod siebie i wnioskować jak komu pasuje 

Jedna zasada jaką Ty czy może ktoś inny powiedział kiedyś powiedział że jak jest koniunktura i surowiec na świecie tanieje , to obojętnie jakiego cepa by posadzić za sterami to i tak to się będzie kręcić w dobrą stronę 

A teraz za jakiś czas dla odmiany chciałbym żeby baryłka skoczyła z powrotem w okolice 120 dol na miesiąc -dwa  wówczas byśmy się przekonali jak by ceny się kształtowały ? bo na dobre czasy to każdy oszołom staje się wszechwiedzącym , ale niech się któryś wykaże jak są ciężkie czasy , 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mysza103 napisał(a):

To w dobrym miejscu jesteś że takie wszystko tanie , a te kupony to skąd ? jakiś program dla ułomnych czy o co chodzi bo nawet nie słyszałem o jakichś kuponach 

Aplikacje Orlenu, BP, Shella czy Circle K, często są jakieś kupony, na BP praktycznie cały czas. Do tego kilka adresów e-mail i tankujesz cały czas w promocyjnych cenach. Ale to tylko benzyna do motocykla czy osobówek. ON to cysterna na podwórko. 

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Aplikacje Orlenu, BP, Shella czy Circle K, często są jakieś kupony, na BP praktycznie cały czas.

Czyli prawdę mówią że Polak nie lubi mieć po prostu tanio, Polak lubi promocje, rabaty, kupony, karty, aplikacje i inne pierdoły 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jajonasz napisał(a):

Czyli prawdę mówią że Polak nie lubi mieć po prostu tanio, Polak lubi promocje, rabaty, kupony, karty, aplikacje i inne pierdoły 

Jasne że lepiej by było po prostu taniej ... Ale jest jak jest, benzyny to się kupuje 200-300 litrów miesięcznie to się można bawić z tymi kuponami ... A ON hurtowo i tak taniej niż z promocjami na stacjach.