Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, tomekskw napisał(a):

Ponegocjuj,ja mam dużo taniej.Myślę,że u żywieniowca drożej wychodzi tylko jest wliczone w cudowne wynalazki,które Ci ożeni.

co mi może ożenić jak bazuje na śpi rzepaku i swoim zbożu? bufor witaminy drożdże podstawa jak wszędzie i konsultacje badania kiszonek cały rok za darmo a tyle rolnicy bogaci to co to jest 3000

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, kamilrolnik18 napisał(a):

To inne mleczarnie też z pewnością opuszcza 

Piątnica w Czerwcu dorzuciła 20 gr i teraz po prostu zabrali ,nie pierwszy raz tak zrobili więc uspokój się z tym wieszczeniem obniżek😉bardziej byłbym skłonny powiedzieć o podwyżkach a co najmniej o cenie bez zmian 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 7.06.2025 o 07:22, ChiquitaB napisał(a):

Byl facet za byczkami i mówi ze za mleko 1.8 dostaje i ze on ma malo mleka to tak sie dostaje bo 500 na odbior ma. Ja p ludzie sami o swoje nie walczą. Mowie mu ze w polmleku by mial duzo więcej to on ze z wypowiedzeniem problemy itp. Sam wiem bo odchodziłem z tej mleczarni. Ale nie żałuję a teraz to sie utwierdzam w dobrej decyzji 

W Radomsku by miał jeszcze mniej , bo od pierwszego -10 gr 

W dniu 28.06.2025 o 10:42, kamilrolnik18 napisał(a):

To inne mleczarnie też z pewnością opuszcza 

Już to robią 😐

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, nikolas29 napisał(a):

No właśnie..też dostałem info że -10 gr Radomsko.ciekawe jak inne mleczarnie.pewnie się świnie Radomsko

Skąd oni jeszcze mają dostawców maskara. Ma tam ktoś jaja uderzyć piescia w stół? Baba "rządzi" chłopami? Ludzie gdzie Wy macie rozumy i honor. 

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, grzesiu napisał(a):

Skąd oni jeszcze mają dostawców maskara. Ma tam ktoś jaja uderzyć piescia w stół? Baba "rządzi" chłopami? Ludzie gdzie Wy macie rozumy i honor. 

Jest jeszcze sporo dostawców 🙂, tam rada nie ruszy pani 

Opublikowano (edytowane)

Jak się właściciele dają dyxxć pani to niech tak będzie. Radę też można zmienić trzeba tylko chcieć.  Przeglądając sprawozdania finansowe za 2024r to ów spółdzielnia na szarym końcu z cena, w ciągu ostatnich lat skup spadł grubo ponad 50%, sprzedaż NT inwestycji zero i cały czas zwijanie interesu. Jakby tak Ci panowie z rady doili za taką samą cenę to wątpię żeby byli tak ślepi i głupi. 

Edytowane przez grzesiu
Opublikowano
W dniu 28.06.2025 o 12:35, konradek88 napisał(a):

Piątnica w Czerwcu dorzuciła 20 gr i teraz po prostu zabrali ,nie pierwszy raz tak zrobili więc uspokój się z tym wieszczeniem obniżek😉bardziej byłbym skłonny powiedzieć o podwyżkach a co najmniej o cenie bez zmian 

Bardziej bym się skłaniał cenie bez zmian a i tak o tej porze cena jako tako się trzyma od początku roku.