Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie tak jak nasza pipa forumowa czyli ty bobek.  :P

Oj dziadek, dziadek. Trzymaj się w swojej chorobie i romansie z bezmózgą ... Szkoda czasu na takie indywiduum jak ty ...

Opublikowano
44 minuty temu, Desperado napisał(a):

OJ niedobra, Kasiu tak się nikomu nie mówi, albo mówisz kocham kocham, albo że jeszcze nie kocham.  :P

Innej odpowiedzi nie dostaniesz niż udzieliłam.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj dziadek, dziadek. Trzymaj się w swojej chorobie i romansie z bezmózgą ... Szkoda czasu na takie indywiduum jak ty ...

Dobrze że druga się trafiła, bo pierwsza kopnęła cię w cztery litery.

Opublikowano (edytowane)

Dobrze że druga się trafiła

Widzisz, i jestem szczęśliwy, nie muszę się ślinić do kobitek na forach dla rolników ...
Twój czarodziej w czarnej kiecce mówił, że to wielki grzech, a ja jestem bardzo szczęśliwy z tego bycia grzesznikiem ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Jakbym naszego Piotrusia słuchał.   :P

Ślinisz się do niej jak ślepy do głuchego, jeszcze bym zrozumiał jakbyś był młodym oporowcem a tu stary chłop, żeby nie powiedzieć dziadek...

Teraz, slawek74 napisał(a):

To myślę że na jeden mój by zabrał 🤔

275691879_2774141999549240_7029413558477180_n (2).jpg

• Haha 6
Opublikowano

Widzisz, i jestem szczęśliwy, nie muszę się ślinić do kobitek na forach dla rolników ...
Twój czarodziej w czarnej kiecce mówił, że to wielki grzech, a ja jestem bardzo szczęśliwy z tego bycia grzesznikiem ...

d*pa jeszcze boli po tym czarodzieju?

Opublikowano (edytowane)

d*pa jeszcze boli po tym czarodzieju?

Nie ma po czym, ale u Ciebie to chyba co niedzielę jak po ostrym kebsie z baraniną xD 

1 minutę temu, Wełpa napisał(a):

Ej ministrant, nie napinaj się tak bo ci komża spadnie 😁🙋

Spierdalaj Kowalski ... Myślisz idioto że nikt nie wie, że to Ty ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, kizak napisał(a):

Po co się ,,produkujesz'' ,On ma swój świat w ilości mikro . U mnie też mikro jak na ,,krowiarza'' ,a wychodzi grom wie 120 -140 rozżutników w rok .

Jak duża chodowla ?

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Ślinisz się do niej jak ślepy do głuchego, jeszcze bym zrozumiał jakbyś był młodym oporowcem a tu stary chłop, żeby nie powiedzieć dziadek...

Myślisz że ja muszę do kogoś się ślinić na forum? na szczęście Kasia wie że to są tylko żarty, ale pewna grupa tu na forum łyka wszystko i to od zawsze, jak te młode pelikany.   xD

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Nie ma po czym, ale u Ciebie to chyba co niedzielę jak po ostrym kebsie z baraniną xD 

Trauma z dzieciństwa musi być u ciebie jakaś. xD

Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Tylko komu potrzebne?

Dla jaj panie, dla jaj.  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spierdalaj Kowalski ...

A może lepiej, Tomasz z Akwinu? Wybitny filozof 

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Trauma z dzieciństwa musi być u ciebie jakaś. xD

Nic a nic dziadek ... Kolejne twoje wymysły jak z tym legendarnym notesem ... Chcesz to rób z siebie idiotę tak jak w tamtym temacie ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v