Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Michał18 napisał:

Teraz dziewczyny na takich lecą . Mieszkanie ,samochód ma. Do związku wiek też akurat. To już nie małolat 18-20 lat co takiemu tylko jedno w głowie a do życia pojęcie zerowe . 

Wiadomo ,że Pioter nie będzie miał bo nie chce. Ale teraz dziewczyny często startują same to podobnych jak on tylko z innym nastawieniem do kobiet.🙋

Michał jak było u koleżanki?

Karol6130 napisał:

trochę maly

Tomasz0611 napisał:

6 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Chłopie, to handlarze z Jamna, trzymaj się od tego z daleka xD

też to miałem napisać

Kallina86 napisał:

8 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Ty chcesz kupić ciągnik czy tak tylko przeglądasz? 

kupić nie kupić pooglądać warto wersją dla kobiet: kupić nie kupić poprzymierzac warto 😀😀😀

• Like 1
Opublikowano
48 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Jak byś miała kurnik i new holanda, to musiała byś być bardzo interesująca żebym zdzierżył te defekty, zamożność nie przykryła by tych dwóch wad 

New holanda nie mam. Kurnik... no mogę się poświęcić i rozebrać xD Ale gdzie później kury trzymać? 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Mam takiego kolegę który tam jeździ, ogólnie w dużo świętych miejsc... Ale z nim to też tak, za bardzo święty 🤭 nie wiem czy by było nawet o tym pogadać, tak dłuższy czas. 

Leć do Chorwacji samolotem np do Splitu, tylko nie latem, bo za gorącą np we wrześniu i później masz wycieczki autobusowe do Miedżugorie lub np do ichniejszego parku narodowego Krka.

Opublikowano
35 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ja nie nadążam, jakieś objawienia miałaś? 🤔

Z chęcią pojechałbym do Medjugorie tak a propos objawień. 

Ja żadnych objawień nie miałam i jak na razie nie zamierzam mieć. 

Poprostu nie zamierzam wchodzić w dyskusję która później ma nie miłe dla mnie konsekwencje. 

Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Leć do Chorwacji samolotem np do Splitu, tylko nie latem, bo za gorącą np we wrześniu i później masz wycieczki autobusowe do Miedżugorie lub np do ichniejszego parku narodowego Krka.

Wszędzie by się pojechało tylko najgorzej z tym czasem... Samolotem to tak średnio 😔 latałem do Norwegii to... Kwestia przyzwyczajenia 😁 a raz promem ze Świnoujścia to już lepiej było. Ale ja, jak to ja, za przejście przez tory w niedozwolonym miejscu mandat od sokistów 100 zł 🙆😁

Opublikowano
Godzinę temu, Kallina86 napisał(a):

New holanda nie mam. Kurnik... no mogę się poświęcić i rozebrać xD Ale gdzie później kury trzymać? 

Babcia w rozmowie telefonicznej wyraziła chęć posiadania czterech niosących się kur

Ma 8, od 1 listopada zniosły 45 jajek -to są prawdziwe hf wśród kur🤣😂

48 minut temu, PAN88 napisał(a):

To po uj oglądasz? Brak spójnej wersji.

A z ciekawości zobaczyłem tylko

Opublikowano
7 minut temu, Karol6130 napisał(a):

2 kilo za chuda

Juror z top model ... się znalazł xD 

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie martw się. Na dobrym wikcie zaraz by się spasła. Większość się pasie.

To te, co się pomyliły i przed ślubem myślały że są zakochane, a były głodne :P 

• Haha 6
Opublikowano
2 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Juror z top model ... się znalazł xD 

To te, co się pomyliły i przed ślubem myślały że są zakochane, a były głodne :P 

A myślisz skąd niby się wzieło- motyle w brzuchu? Z głodu.

Karol może swoją to odkarmi ,bo Pioter to tak by zagonił do roboty, żeby schudła lepiej niż po Ozempicu.

• Haha 2
Opublikowano
Kallina86 napisał:

8 minut temu, wojtal24 napisał(a):

kupić nie kupić poprzymierzac warto 😀😀😀

Przymierzyć i nie kupić, to jak polać i nie wypić ;) 

👍👍👍😀😀😀😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v