Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Nooo panowie, wreszcie żeście się doczekali śnieżynka już w drodze Lemoniada”

@malaczarna dla nas zostali tylko pomocnicy :( 

image.jpeg.e10345a890e75b4e80ca9596ad856081.jpeg

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Się nie pogada, szlachta.

Szlachta nie szlachta ale jak Ty chomika pomyliłeś z jakąś szczuromyszą to ja tam nie wiem co w tej pasztetowej może być :P 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał(a):

Jeszcze dwie są 

Właściwie to jestem skłonna w to uwierzyć ;) 

1 godzinę temu, Wpaw napisał(a):

No co ty, one są z mojego prywatnego chowu, ładne nie? Wyjąłem je do szczepień 😜🤫

Ładne ładne... Szczepisz przeciw życiu? 

• Haha 4
Opublikowano
14 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Nooo panowie, wreszcie żeście się doczekali śnieżynka już w drodze Lemoniada”

Szlachta nie szlachta ale jak Ty chomika pomyliłeś z jakąś szczuromyszą to ja tam nie wiem co w tej pasztetowej może być :P 

Ciekawe jak przez komin wejdzie? 🤔😁 Ta św panna 🙆 

Dowcipnisia, nawet nie sądziłem że możesz mnie posądzić o takie coś 😔 moim zdaniem dobry pasztet nie jest zły 🤭 jeszcze domowej roboty bo o takim mówiłem... A nie o myszo-pasztecie😛

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał(a):

jak tam chłopaki sławek wrócił z rumuni? 

Naucz się chłopaczku że chłopaki są w burdelach. Ale skąd masz znać słownictwo jak hodowla i image nie nauczyło Cię 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, PAN88 napisał(a):

Naucz się chłopaczku że chłopaki są w burdelach. Ale skąd masz znać słownictwo jak hodowla i image nie nauczyło Cię 

Ale wiesz to tak leciało, chłopaki są w burdelach. A ja jestem młodym wilkiem.

To może on tym wilkiem? 🤔🤭

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał(a):

Ja jestem bardzo niegrzeczna dziewczynka

Tylko tak mówisz 

24 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Czyli niegrzeczne dziewczynki,to takie co rozbierają się częściej niż inne?🤔🤭

Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał(a):

Ja myślałam, że jestem grzeczna. Ale zrobiłam "rachunek sumienia" i jednak jestem zdecydowanie niegrzeczna xD 

7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ciekawe jak przez komin wejdzie? 🤔😁 Ta św panna 🙆 

Co się masz martwić, że nie wejdzie przez komin, to lepiej zostaw jej otwarte drzwi :D 

3 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Czyli niegrzeczne dziewczynki,to takie co rozbierają się częściej niż inne?🤔🤭

Nie filozofuj :P Niegrzeczne to niegrzeczne i po co szukać przyczyny, skoro póki co wcale nie chcemy tego zmieniać :D 

Opublikowano
Godzinę temu, szymon09875 napisał(a):

Podłączyłem moj nowy nabytek i nawet chłop nie oszukał 💪 

Silnik kręci, butla zdrowa, jeno wydajność niższa niż nominalna. 

A ja nie... podłączyłem 🤷

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał(a):

Ja myślałam, że jestem grzeczna. Ale zrobiłam "rachunek sumienia" i jednak jestem zdecydowanie niegrzeczna xD 

Co się masz martwić, że nie wejdzie przez komin, to lepiej zostaw jej otwarte drzwi :D 

Jak taka Mikołajka ma przychodzić to ja nie chcę prezentu, jeszcze będzie chciała zostać...🤦😜 

Weź to wykarm 🙆

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, malaczarna napisał(a):

Przyzwyczajenie? Ja czekam na Mikolaja. Przecież on w nocy przychodzi 

No u mnie był za dnia...gadał, że się nie obrobi żeby tak w nocy...do każdego...pewnie do niewiast nocą wpada🤔...i dlaczemu tak🤔...

36 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Musi u Qwaziego jakiś podrabiany był ..

To wolę tego podrabianego z takim prezentem, niż prawdziwego, co przyniesie skarpetki 😉🤭

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Losowanie jest na mistrzostwa świata ale kurna masakra, pierdzielą głupoty🤦

Opublikowano
8 minut temu, Kallina86 napisał(a):

jestem zdecydowanie niegrzeczna xD

18 minut temu, malaczarna napisał(a):

Będzie rózga 🤔...ale tylko od Mikołaja 😡

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, ZetorMisio napisał(a):

Pytanie czy on taki młody????

Nie wiem, nie znam.

Opublikowano
13 minut temu, Kallina86 napisał(a):

i :D 

Nie filozofuj :P Niegrzeczne to niegrzeczne i po co szukać przyczyny, skoro póki co wcale nie chcemy tego zmieniać :D 

A co to liczysz na drapane....mus se zasłużyć 🤷

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Będzie ruzga

5 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Dostałam dziś xD Złotą, znaczy w złotym kolorze xD 

Przetopimy, będzie na obrączki 😉

Opublikowano
16 minut temu, Wpaw napisał(a):

Losowanie jest na mistrzostwa świata ale kurna masakra, pierdzielą głupoty🤦

Nie wiem poco to oglądać jak jutro już w gazetach będzie wiadomo kto z kim. 

Jak dla mnie to strata czasu tylko. 

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Przetopimy, będzie na obrączki 😉

Miałeś wprost pytać a nie tak domysłami xD 

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Jak na d*pę to chyba specjalnie nie ma znaczenia w jakim kolorze.

Tak mówisz, bo nigdy złotą nie dostałeś xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wiem poco to oglądać jak jutro już w gazetach będzie wiadomo kto z kim. 

No właśnie, po co oglądać wiadomości jak można teleexspres obejrzeć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v