Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Agresta

Bzdura.

Można sprawdzić w którymś temacie z kim się sprzeczał.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

jak zaczynasz jechać we mnie obelgami to znaczy że prawda Cię boli dziadzia ...

Edytowane 1 minutę temu

Tylko tyle potrafi...

No jeszcze za jakiś czas poleci na skargę...jak zawsze.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co ma mnie boleć ?? Pasujecie do siebie, oboje wszystko wiecie i zawsze udajecie najmądrzejszych, a tak na prawdę to siano w głowie xD 

Pamietajmy że jak źle się o człowieku wypowiada to i tak myślisz coś zupełnie innego.

Przyznaj się że jednak i tak nas lubisz🫢🤣

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Widziałaś, pipe forumową boli że się ze mną zadajesz.   :P

Właśnie widzę oj niedobrze już z nim jest. Jednak dobry z niego chłop. 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bzdura.

Tylko tyle potrafi...

No jeszcze za jakiś czas poleci na skargę...jak zawsze.

Widziałem, ale nie byłem na bieżąco... Tzn nie poszło pewnie o jednego posta tylko o całokształt.

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Przyznaj się że jednak i tak nas lubisz🫢🤣

Ty tylko gadasz te swoje głupoty, czasem można się nawet z tego pośmiać. Ale dziadek to już ma demencję i zmyśla różne cuda ...

• Haha 1
Opublikowano

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bzdura.

Ty to zawsze umiesz wypłynąć na wierzch, jak gó*no w sraczu.  :P

Nigdy nie rozpalasz ogniska, tylko ciut oliwy dolewasz żeby nie przygasło.  xD

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Hibernacja na kilkaset lat by się przydała 🤣

Z kobietą po markecie budowlanym chodzić to jest ciężko, ale do tego małe dziecko to jest dramat 🫣🫣 

Wolałbym gnój wyrzucać 🤦

Poczekaj jak zacznie z półek ściągać, a ty będziesz chodził i układał 😆😆😆

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Elon napisał(a):

Bobek Ty też masz już swoje lata, jesteś w podeszłym wieku. 

Będziesz zaraz w desperacji.

Oooo, siemanko żydek, jak tam rozwój gospodarstwa w Farmingu ?? xD A może w ciężarówki dzisiaj grałeś ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, Elon napisał(a):

Bobek, z jakich środków pieniężnych Ty mogłeś kupić te mieszkania. 

Z zarobionych żydek, z zarobionych ;) Ja wiem że dla was coś takiego jak praca nie istnieje ...

Opublikowano
1 minutę temu, Elon napisał(a):

Bobek, z jakich środków pieniężnych Ty mogłeś kupić te mieszkania. Księdza w rodzinie masz, może układy polityczne? 

Wiesz co, możesz mieć nawet rację z tym księdzem, przestał go finansować i teraz ciągle ma coś do księży.   xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, Desperado napisał(a):

Wiesz co, możesz mieć nawet rację z tym księdzem, przestał go finansować i teraz ciągle ma coś do księży.   xD

A stary pierd znowu zmyśla xD Dobranoc dziadzia, może znowu przyśnią Ci się jakieś bajki na mój temat.

Opublikowano
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Zawiodłam się na tobie. 

Myślałam że mnie uratujesz przed czytaniem Detektywa do poduszki. 

Ale że co? Ja miałbym być detektywem i znaleźć punkt G?

Opublikowano

Rozwój narazie zachamowany, nie ma ziemi do przejęcia. Ciężarówki jeżdżą, dwie dopiero co utknęły w trasie. Janusze transportu z pod Sochaczewa, nie potrafią powozić w śniegu. 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, Wpaw napisał(a):

Widziałem, ale nie byłem na bieżąco... Tzn nie poszło pewnie o jednego posta tylko o całokształt.

Raczej tak, ale nie byłem zarzewiem tej...dyskusji..

A że mnie Agrest nie cierpi, to wiem.

Opublikowano
2 minuty temu, Elon napisał(a):

Rozwój narazie zachamowany, nie ma ziemi do przejęcia. Ciężarówki jeżdżą, dwie dopiero co utknęły w trasie. Janusze transportu z pod Sochaczewa, nie potrafią powozić w śniegu. 

Zaczynam się bać, jak Twoja ekspansja już na przedmieściach Sochaczewa😱

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Może ksiądz już nie potrzebuje takiego ministranta.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Elon napisał(a):

Bobek, z jakich środków pieniężnych Ty mogłeś kupić te mieszkania. Księdza w rodzinie masz, może układy polityczne? 

Tylko o co mu chodzi z tymi pedofilami księżmi mu się też ciągle rozchodzi? tego nie kumam,     :P

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Mam trochę do doniczek w sklepie....jak byś potrzebował...🤭

Nie wpuszczej go do żelaznego...na pewno na tej ziemi nie poprzestanie...i gwoździe Ci...zajuma...yyyyyy przejmie😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v