Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, radekz200 napisał(a):

@12Pafnucy zoba a może nowy zamiast mtz ta 😛

No ładny, ale jakoś mnie doic zraził do siebie.

Dobry był, ale jakoś go nie polubiłem...

Taki ... budżetowy...bym powiedział...

Kurna...ale se dziś pojeździłem....aż mnie du..., noga od gazu boli....a jutro jeszcze dłuższa trasa.....echch...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 godziny temu, jacor73 napisał(a):

Bo czytając twoje brednie, można się popłakać ze śmiechu🤣

No jak to od roku, przecież podobno masz tyko jedno  konto, a to jest dopiero 5 miesięcy🤔😁

Daj spokój nie warto się tym interesować. Wiadomo,że po tylu kłamstwach nikt już jej w nic nie uwierzy . A na co to wogóle dochodzić.🙋

Opublikowano
22 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

I gwarancji się pozbędzie bo płyn nie oryginalny 🤭

To tolmet aż taki 

To uj z nimi 

Mi księżopolski wytłumaczył przez telefon co i jak, jak miałem problem 

Okazało się że prąd zamaly w gnieździe 

Stare przewody nie prądują

Poszła wiązka z akumulatora i ok

12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ładny, ale jakoś mnie doic zraził do siebie.

Dobry był, ale jakoś go nie polubiłem...

Taki ... budżetowy...bym powiedział...

Kurna...ale se dziś pojeździłem....aż mnie du..., noga od gazu boli....a jutro jeszcze dłuższa trasa.....echch...

Fynd obejrzany u szmergla?

Krzysio ładne sprzęty ma?

Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Widzisz ktoś z nas kłamie. I niestety to nie jestem ja. 

Na twoim miejscu bym się dwa razy zastanowiła co następnym razem napisze.

Wiadomo tylko że złość i upokorzenie bardziej boli niż byś się spodziewał że zaboli. 

Nigdy że sobą nie rozmawialiśmy dopiero teraz. Więc przestań bajki sprzedawać. 

Ja ciebie też prześledziłam  i odkąd jesteś na forum ani jednej mądrej rzeczy nie powiedziałeś ciągle tylko się czepiasz wszystkich  lub próbujesz tylko swoje racje komuś sprzedać. 

Tylko jednego jestem ciekawa kiedy przestaniesz się mnie czepiać bo to już wygląda na prześladowanie. Nikt normalny tego nie robi. 

Biedna patrycja dostała bana za multikonto z michałkiem, ciapkiem i oczywiście Kowalskim, no i sobie założyła nowe konto jako bezduszna, i teraz gra ofiarę losu. Jaka ona pokrzywdzona,  jak ją prześladują, jak nie chcą z nią rozmawiać🫢😁

image.png

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Biedna patrycja dostała bana za multikonto z michałkiem, ciapkiem i oczywiście Kowalskim, no i sobie założyła nowe konto jako bezduszna, i teraz gra ofiarę losu. Jaka ona pokrzywdzona,  jak ją prześladują, jak nie chcą z nią rozmawiać🫢😁

image.png

Kurna....wyjaśnione, wytłumaczone ..naukowo opisane....a tu dalej teorie spiskowe widzą...

Brak słów...się dziwić plaskoziemcom...🤦

• Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna....wyjaśnione, wytłumaczone ..naukowo opisane....a tu dalej teorie spiskowe widzą...

Brak słów...się dziwić plaskoziemcom...🤦

Co wyjaśnione, wszyscy się przyznali a ty nadal taki naiwny😁

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Panie i Panowie co może być? Umyłem opryskiwacz, przedmuchałem przewody,filtry i zalałem płyn do spryskiwaczy 20l do zbiornika po czy uruchamiam i pompa nie chce zaciągnąć 🤔

Gumowy młotek i opukaj powietrznik wokoło, szczególnie na uszczelce z korpusem pompy, potem spróbuj uruchomić. Jak nie pomoże to powolutku odkrecaj powietrznik po przekątnej. Jeśli usłyszysz jakiś dźwięk ( takie coś na kształt zaciąganua, zasysania powietrza) dokręć spowrotem i próbuj uruchomić. Jeśli będzie ok to uzupełnij ciśnienie w powietrzniku 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Jak to? 

22 minuty temu, Karol6130 napisał(a):

To tolmet aż taki 

To uj z nimi 

Mi księżopolski wytłumaczył przez telefon co i jak, jak miałem problem 

Okazało się że prąd zamaly w gnieździe 

Stare przewody nie prądują

Poszła wiązka z akumulatora i ok

Fynd obejrzany u szmergla?

Krzysio ładne sprzęty ma?

Cuda już widziałem więc by mnie to nie zdziwiło. Nie wiem jak tolmet akurat ale rynek słabo stoi i się czepiają wszystkiego co możliwe aby zarobić 🤷

Opublikowano
25 minut temu, Desperado napisał(a):

Moja córuś dać mu było, dyć by ci jej nie ubyło.

Było trzeba do niego się nie odzywać. To był jeden jedyny błąd który popełniłam. Teraz się rozkręcił i końca nie widać. 

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Odpuść, to nie jest Kowalski.

Patrycja, michał, ciapek i kowalski dostali bana ciekawe dlaczego?🤔

Kto był kim w tym związku?🤔

Kto jest kim  w nowym związku?🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Było trzeba do niego się nie odzywać. To był jeden jedyny błąd który popełniłam. Teraz się rozkręcił i końca nie widać. 

Na miłość nie ma rady. Jak nic musi się zakochał.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Odpuść, to nie jest Kowalski.

Jemu  chodzi o to aby dalej była uznawana za mężczyznę przypomnij sobie co jeden cały czas chciał i próbował osiągnąć po tym jak Qwazi w końcu powiedział kim jestem i że cały czas mówiłam prawdę że jestem za kogo się podaje.. Przypomnij sobie te  dni które były po kartce z pismem Qwazi. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Patrycja, michał, ciapek i kowalski dostali bana ciekawe dlaczego?🤔

Kto był kim w tym związku?🤔

Kto jest kim  w nowym związku?🤔

No i co w związku z tym? ktoś zgłosił że to multi jednej osoby i dostali wszyscy bana, modki teraz są za cieniaski żeby byli w stanie sprawdzić czy to konta jednej osoby.

4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Jemu  chodzi o to aby dalej była uznawana za mężczyznę przypomnij sobie co jeden cały czas chciał i próbował osiągnąć po tym jak Qwazi w końcu powiedział kim jestem i że cały czas mówiłam prawdę że jestem za kogo się podaje.. Przypomnij sobie te  dni które były po kartce z pismem Qwazi. 

No i? sama sobie jesteś winna też, bo bawiłaś się tym jak ktoś nazywał cię Kowalski.

Edytowane przez Desperado