Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał(a):

Ja jakbym był prezesem tego forum to specjalnie bym jakieś wynajął Za hajs żeby tutaj starych kawalerów kręcili to dopiero by się forum rozkręciło

Wiesiu jak zawsze w punkt👍

Ale wtedy te nieopłacone by pouciekały. Kobiety są zazdrosne i źle znoszą konkurencję

Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał(a):

Ja jakbym był prezesem tego forum to specjalnie bym jakieś wynajął Za hajs żeby tutaj starych kawalerów kręcili to dopiero by się forum rozkręciło

Jak to żonaci najwięcej z takimi rozmawiają...

Kawalery przez to ciągle kawalerami, bo z kobietami rozmawiać nie potrafią...

Może się boją....🤔

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Ajeto napisał(a):

Wiesiu jak zawsze w punkt👍

Ale wtedy te nieopłacone by pouciekały. Kobiety są zazdrosne i źle znoszą konkurencję

Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniądze

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Najgorszą bajere to maja erotomani gawędziarze z wielkimi bębnami. Konar nie płonie to chociaż popieprzą głupoty.

Nie mam bębna

Opublikowano

Witam dnia kolejnego. Odpoczywam po nocce,pilnuję dzieci. Czego się dzisiaj dowiedziałem od przypadkowo spotkanego znajomego na stacji. Mam się stać podobno właścicielem amazone cataya za 200tys. Skąd te ludzie mają pomysły na takie plotki😀 znajomy z innej gminy i takie tam informacje dochodzą

• Haha 2
Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Guma nie służy do wymierzania kary

Ale jeszcze chyba nikomu nie zaszkodziła?🤭

22 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Całkowity remont począwszy od dachu elewacji i części pomieszczeń a tymbardziej że dom pełen ludzi...

Nie ma się co dziwić jak mleko płaci 😉

22 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Pisz...nie hamuj się 🤷...ja tam nie mam nic do ukrycia 

No co ty? Tak nie można

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak to żonaci najwięcej z takimi rozmawiają...

Kawalery przez to ciągle kawalerami, bo z kobietami rozmawiać nie potrafią...

Może się boją....🤔

Daj spokoj. Ja to się jednak cieszę że im tak słabo idzie to się nie będą rozmnazac może. Dalszego sąsiada syn pisze do siostry mojej Pauliny. 🤦🤦🤦 18 lat chłopak a ogłady zero. Tylko o ciągnikach i bykach gada 🤣 

• Haha 3
Opublikowano
22 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No trochę to niebezpieczne....

Kiedyś jak jeden za bardzo mnie polubił, to długi czas ....kuśtykałem...

Ja się tylko wystraszyłam. Choć jak ten Piorunek skacze czasem to zapewne byłoby po moich żebrach.

Opublikowano
28 minut temu, malaczarna napisał(a):

Ten agent złapał mnie morda za koszule i pociągnął tak że mu pod kopytka  padłam.

W czasach hodowli wziął mnie taki jeden na rogi i walnął o ścianę. Po trzech tygodniach jechał już na rzeźnię.

26 minut temu, malaczarna napisał(a):

Nie szukam mam to swoje cudo. Starczy na całe życie. Drugiego bym już nie chciała więc się odwal ode mnie.

Ale to jeszcze nie rozgryzłaś wszystkich jego tajemnic czy coś innego 🤔 :ph34r: ?

@Qwazi tak z ciekawości 🫣. A co w czasie tego spotkania w Warszawie robiła Twoja żona 🤫?

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Chłop tylko krowy i  byki  .

Z takim podejściem to dołączy do grona starych kawalerów.

Mojego znajomego ostatnio żona zostawiła.  Też w głowie miał tylko krowy i hektary. Kilka razy mowila żeby przystopował, jego ojciec to samo mu tłumaczył. W końcu zabrala dzieci i wyjechala. 

Teraz do krów i hektarów doszły alimenty.

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v