Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

@Bogdan_ja tylko powiedz mi jedno kto tu ma zwierzęta. Nie przypominam sobie aby Tomasz je miał wielokrotnie powtarzał i powtarza  w owoce i warzywa poszedł już dawno temu. 

Zadbane gospodarstwo skąd ta pewność może kogoś innego pokazał pamiętaj internet kłamie i nigdy nie wiadomo co kogo jest.

Pokazałem tutaj nie raz swój bób czy truskawki, sprzęt jaki mam też nie ukrywałem nigdy. A i widziałem Twój dziadowski bób i jeszcze gorsze truskawki w galerii xD

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

A tu widzę że dalej pomyje od rana. coraz gorszy tu ściek i szambo. 

Kto ostatnio mówił że jest nudno i nie ma co poczytać. I trzeba jechać z tą muzyką 

W dniu 20.10.2025 o 13:33, 6465 napisał(a):

Jechać jechać z tą muzyką. Nudy nie będzie. 😃

Opublikowano
11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

@Bogdan_ja tylko powiedz mi jedno kto tu ma zwierzęta. Nie przypominam sobie aby Tomasz je miał wielokrotnie powtarzał i powtarza  w owoce i warzywa poszedł już dawno temu. 

Zadbane gospodarstwo skąd ta pewność może kogoś innego pokazał pamiętaj internet kłamie i nigdy nie wiadomo co kogo jest.

Jak pokazał by akt notarialny to inna para kaloszy a ja tu nic takiego nie widziałam. 

Teraz by się przydało samemu udowodnić jakie ma się byczki i ile się ich ma i w jakim stanie. 

Nie ze mną te nie numery 🤣

Bogdan chyba nie o Tomaszku pisał 

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to ze ty zmyslasz jak potluczone ono to wiemy ...po co ma cos udowadniac takiemu zeru jak ty 😲

Aby tu nie wyjść na kogoś kto tylko się chwali jaki on ważny i zaradny w interesach. 

Nawet dlatego byś wrzucił a tu jednak dalej nici i ociąganie się we wszystkim 

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Kto ostatnio mówił że jest nudno i nie ma co poczytać. I trzeba jechać z tą muzyką 

Tak. Ale chyba już mi się znudziła ta muza. Czasem mam ochotę posłuchać czegoś innego. Ale to zmienię kanał. Tak że tańczycie sobie , nie przeszkadza mi to. 

Opublikowano

Jak was łatwo jest podejść jedno przed drugim się teraz tłumaczy.

I jedno drugiemu coś chce udowodnić. 

Aż mi się chce śmiać z was🤣🤣🤣🤣

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Tak. Ale chyba już mi się znudziła ta muza. Czasem mam ochotę posłuchać czegoś innego. Ale to zmienię kanał. Tak że tańczycie sobie , nie przeszkadza mi to. 

Daj trochę dziecku się pobawić słowem. I starych pryków podenerwować

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, s_z_k napisał(a):

Dlatego nigdy nie pojadę na wycieczkę do gorzelni.. nie daj boże bym wypić nie mogła 

Hm? To by była jakaś koszmarna wizja, gdybyś wypić nie mogła? ;) 

Edytowane przez slavvek
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

my tu sie znamy dziecko i wiemy co kto pokazywal i jakim jest gospodarzem ... ty jestes tylko psi hodowca co psa nie umie wychowac 

I co ma wspólnego jedno z drugim 🤣

Widać że jedno przed drugim jak by mogło to tylko by się chwaliło i chwaliło aby mu wszyscy zazdrościli jaki on tutaj jest ważny i najważniejszy ale wcale się poniekąd nie dziwię z powodu tego że macie przerośnięte ego. I tylko tyle.

Opublikowano

Chwalenie się a upakarzaniem się nawzajem nazywasz rozmowa. 🤣

Człowiek który coś ma nigdy nie pokazuje co ma lub pokazuje tylko minimum aby nie było za dużo o nim wiedzieć taka jest prawda a nie jakieś tam pokazywanie który ma dużego a który ma małego. 🤣

Opublikowano (edytowane)

Widać że na niczym Bogdan się nie znasz nawet ja wychowywaniu zwierząt.🤣🤣

Widac że u ciebie każde dziecko to od razu chodzi i mówi 🤣  

9 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty sie sama upokarzasz ... chwaliłas sie ze potrafisz wychowac psa a to gowno prawda i tyle ..jak cala reszta wypocin 😜

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

W Dębicy wyższy profil jest z tego co widzę.

1 godzinę temu, jahooo napisał(a):

Dębica frigo jest niezła za te pieniądze, ciekawe jakiej produkcji, pewnie już Turcja

Miałem takie klebery - dobre, miękkie - tylko przez tę miękkość wytrzymały tylko dwa sezony

Może wezmę te klebery. Dębice mam w volkswagenach😀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v