Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Właśnie oglądam pierwsza część. 

Przypomniały mi się czasy liceum ,🤣

Ty nie oglądaj tylko buduj. Niedziela była od oglądania.

41 minut temu, slavvek napisał(a):

Dzień dobry.

Ktoś tu chyba lewą nogą wsał..

@slavvek a Ty umiesz murować 🤔 🤫?

13 minut temu, Karol6130 napisał(a):

I dostałem całkiem ciekawą ofertę, trzysta za kubote m7 

19r 

3000h 

Demo, zastępczy na ful opcji na tamten czas

Ile 🙆‍♂️ ? Mnie na smartfona nie stać a gdzie co mówić o kubocie :(.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bezduszna napisał(a):

A ty nawet gości nie potrafisz przyjąć prawidłowo tak jak należy a co można spodziewać się po kimś kto tylko umie pisać głupoty i do wszystkich się czepiać. 

durniu to nie sa goscie tylko  rodzinny sklad ...potrafisz czytac ze zrozumieniem idioto ...wiesz ze normalni ludzie maja dzieci i te dzieci tyz maja dzieci ...rozrysowac ci to obrazkami samotny przegrywie 😜

🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To skąd masz...pinionżki ?🤔

Babcia wdowią rentę ma

8 minut temu, dsbh napisał(a):

@slavvek a Ty umiesz murować 🤔 🤫?

Ile 🙆‍♂️ ? Mnie na smartfona nie stać a gdzie co mówić o kubocie :(.

Mówią że nie narzekają na sprzedaż 

Pewnie dzwonił do mnie bo się pomylił 

8 minut temu, radekz200 napisał(a):

karol a samasz ile u was ?

Nie mam pojęcia 

Nie interesuje mnie to

Ty jesteś bogaty to zaraz kupisz

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

durniu to nie sa goscie tylko  rodzinny sklad ...potrafisz czytac ze zrozumieniem idioto ...wiesz ze normalni ludzie maja dzieci i te dzieci tyz maja dzieci ...rozrysowac ci to obrazkami samotny przegrywie 😜

🤣🤣🤣

Bogdan powiem ci tak ty tylko wychodzisz na kogoś kto nie umie przyjmować gości. Pamiętaj że nie ważne czy rodzina czy znajomi czy kontra chęci wystawiasz sobie opinię jako gospodarza nikomu innemu. Taka jest prawda przed nią nie uciekniesz. 

11 minut temu, dsbh napisał(a):

Jedno drugiemu nie przeszkadza.  

Opublikowano
16 minut temu, Michał18 napisał(a):

Bogdan przyjął jak trzeba co tam wczoraj brakowało niby 🤪

Racja🤝 Tylko kogo interesuje jego zastawa na forum rolniczym. Każdy szcza na to🤣 

Opublikowano
20 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

widac ze ty zaciety na alkochol ...malo galy ci bie wypadly tak czytasz naklejki 🤣🤣😜 bambrem to ty raczej nie zostaniesz 🤪

Bogdan to mówisz że mam problem z alkoholem 🤔 ?

Fakt. Trzeba by coś dokupić 🤫.

IMG_20251027_110551.jpg

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Babcia wdowią rentę ma

Mówią że nie narzekają na sprzedaż 

Pewnie dzwonił do mnie bo się pomylił 

Nie mam pojęcia 

Nie interesuje mnie to

Ty jesteś bogaty to zaraz kupisz

zawsze możesz zapytać z ciekawości dla kolegi 😛

Opublikowano

ty to tylko zapiekanki mozesz pokazac 😜

2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Bogdan to mówisz że mam problem z alkoholem 🤔 ?

Fakt. Trzeba by coś dokupić 🤫.

IMG_20251027_110551.jpg

widze ze ubodlo 🤣...chlopie co te szczyny pokazujesz ...to sa szczyny nic wiecej 

poleciales na zakupy czy u jogos zrobiles bo tak ubodlo ...🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
13 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

no wiem ze ty w psiej budzie obszczanej i obgryzionej gdzie smród i siersc przyjmujesz rodzine ktorej nie masz ....wielki mi ekspert samotny przegryw 

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

Ty to tylko  zapiekanki mozesz pokazac 😜

Tonący brzytwy się chwyta już i tak wiadomo że dawno zmiękłes coraz to bardziej się pogrążasz 

Gdzie te twoje miliony i lokaty po 5 % zysku i zakup obligacji skarbowych słucham dalej czekam🤔

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty to tylko zapiekanki mozesz pokazac 😜

widze ze ubodlo 🤣...chlopie co te szczyny pokazujesz ...to sa szczyny nic wiecej 

Dopiero twierdziłeś że jestem nałóg i chlor. Gościom będę berbeluchę podawał ? Co chcą to niech biorą.

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Tonący brzytwy się chwyta już i tak wiadomo że dawno zmiękłes coraz to bardziej się pogrążasz 

Gdzie te twoje miliony i lokaty po 5 % zysku i zakup obligacji skarbowych słucham dalej czekam🤔

zara ci przeleje zyski to se nowe meble kupisz  bo pies opierdolil juz wszystko 🤣🤣🤣🤣 ...czekaj i wypatruj jak swinia nieba 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Kontene ozas mago mig 400 albo 550 z podajnikiem zp -7 dobry sprzęt? 

Nie wiem czy 400 czy 550?

Ramy do koparek catepillar i Hitachi takimi u nas spawają...550...

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

zara ci przeleje zyski to se nowe meble kupisz  bo pies opierdolil juz wszystko 🤣🤣🤣🤣 ...czekaj i wypatruj jak swinia nieba 🤣

Bogdan słabo już się robi na twoje wypociny chłopie ile ty masz lat aby się tak bawić 10-20. Zero w tym czego kolwiek ani polotu ani gramatyki. Trzeba trochę mieć inteligencji aby  z nami wszystkimi zaczynać. 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...tylko nie mieszaj....bo....🤕

Wszystko zależy od tego czy mieszasz firmy czy alkohol.

Poza tym są sposoby aby nastepnego dnia nie mieć kaca

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

...tylko nie mieszaj....bo....🤕

Kolorowe nie dla mnie. A stoi sobie jeść nie woła. Nie ma jak czysta. Żadne piwa czy wina.

Opublikowano

slonce,zimno,wieje .

55 minut temu, Michał18 napisał(a):

Psów się nie trzyma w domu. Wszystko prześmiardnie ,poniszczy poobgryza meble ale co niektórym nie przetłumaczy 🤦🫣

dziecko -jaki wlasciciel taki pies ..jesli twoj tak robil to mnie to nie dziwi.

2 pies w domu i nigdy tak nie bylo. jeden 17 lat ..

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

po co tu inteligencje zużywać na takich glupcow ....🤣

Manipulacja tego samego tematu to jest śmieszne sam sobie opinię wystawiasz. 

Pierwszy temat stara panna

Drugi temat pies 

Trzeci temat obrażanie czym kolwiek aby obrazić..

Zero czego kolwiek chcesz zmusić przeciwnika do zgubienia się w tym i aby zaczął się bronić a tu nic przynajmniej z mojej strony.

Atak na mnie i Atak na ciebie  to jest nudne 🤣

Do cyrku chodziłam dawno ale pamiętam jeszcze wszystko. I wiem że zagrywki w tym stylu są przeżytkiem i nudne się robią. Przynajmniej tak jest po mojej stronie 

Że nic nie wiesz o mnie nie masz czym uderzać więc uderzasz tak jak uderzasz i niestety muszę przyznać dalej ze jesteś nudny. 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v