Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

w wieku +50 szmergla dostają

Łeee, tam....ja wcześniej...🤭 

No i patrząc po twych wpisach...

to nie tylko ja wcześniej tak...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja nie potrzebuje tu  zadnych kolegów dziecko  😲

Właśnie widzę tylko się użalasz teraz nad sobą że byłeś sam w momencie kiedy Pafnucy miał człowieka do pomocy 😛

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przesadzasz chłoptasiu...

Dziś pruujesz już chyba wszystkiego...

Chyba lepiej bedzie dla wszystkich jak znowu nie będę widział co piszesz...

Jak obraziłem kogoś obraziłem kiedyś z twojej rodziny, to serdecznie przepraszam...

Głupie to było z mojej strony...

Wszystkiego dobrego...

Już nie czytam co tam odpiszesz.

Narka ..

to nie obleci za przepraszam 

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Właśnie widzę tylko się uzyskasz teraz nad sobą że byłeś sam w momencie kiedy Pafnucy miał człowieka do pomocy 😛

ze niby kogo bo nie zauważyłem ..ze jakieś  ono  ,zero 🤔😜

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Łeee, tam....ja wcześniej...🤭 

No i patrząc po twych wpisach...

to nie tylko ja wcześniej tak...😆

Dziękuje za uznanie, staram się, ale do ciebie to mi jeszcze daleko. Zobaczymy za kilka lat.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Młody jesteś to skąd masz wiedzieć, ale patrzeć po forumowych dziadkach to w wieku +50 szmergla dostają.

Znam w życiu kilku takich ale to starzy kawalerowie. Napiszę tak. Może to i dobrzy ludzie ale wejść z nimi w konwersacje i popatrzeć na ich zachowanie to ręce i nie tylko opadają. 

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiesz co....podoba mi się Twój tok myślenia...☺️

Wiadomo 😁

• Like 3
Opublikowano
Teraz, Uziu92 napisał(a):

Znam w życiu kilku takich ale to starzy kawalerowie. Napiszę tak. Może to i dobrzy ludzie ale wejść z nimi w konwersacje i popatrzeć na ich zachowanie to ręce i nie tylko opadają. 

Mam kolege 40 lat, stary kawaler, milioner, to nie mozna się dogadać jak zacznie te swoją starokawalerską filozofie wykładać.

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to nie obleci za przepraszam 

ze niby kogo bo nie zauważyłem ..ze jakieś  ono  ,zero 🤔😜

Wiesz co nie bawi mnie to że się teraz próbujesz wybielić. 

Gwarantuję ci że łeska w oku ci się zakręciła od tego że jest dwóch na jednego.

Takie życie Bogdan trzeba się do niego przyzwyczaić. Nie zapowiada się abyś się zmienił 

Opublikowano (edytowane)

ja ...pierdu ,pierdu i nie jedu dziecko 😜 .. jak jest z 7 przydupasow to dopier sie rozkrwcam 🤣...ty jestes nic ,ono ..cos tam belkoczesz i nic wiecej 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano

Te filozofowanie to najlepsze jest. Jak ja posłucham to aż się czasem flaki kręcą.  A najgorszy jak jeszcze chytry, nikogo nie ma, nie ma na kogo robić, sam jest a trzęsie się jak galareta i 3 grosze. Kiedyś u takiego kosiłem że 2-3 sezony, pola miał fajne, ale zrezygnowałem, gość latał i kijem podnosił legi których kombajn nie wziął i kazał drugi raz to kosić... 

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja ...pierdu ,pierdu i nie jedu dziecko 😜 .. jak jest z 7 przydupasow to dopier sie rozkrwcam 🤣...ty jestes nic ,ono ..cos tam belkoczesz i nic wiecej 

Mam cię w d*pie stary trupie 🤣

Jeszcze wspomnisz moje słowa 🤣

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Mam cię w d*pie stary trupie 🤣

Jeszcze wspomnisz moje słowa 🤣

moj boże jak ty mnie milujesz 🤣...jak nochalowa 😜 wiem ze ci swedzi ale palcem se podrap bo nie ten adres 🤪

Opublikowano

No. Bezduszna ma skłonności masochistyczne, Romantyków takich jak ja nie lubi.

Opublikowano

Każdy może się tłumaczyć niezależnie od inteligencji🤣

5 minut temu, slavvek napisał(a):

No. Bezduszna ma skłonności masochistyczne, Romantyków takich jak ja nie lubi.

A ty daj sobie spokój 🤣

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja nie  kosze na uslugi bo nie mam nerwów do ludzi i tyle ....moj kolega kosil to potem przychodzil do mnie zeby jechac po pieniądze bo nie placa ...a mial caly kajet zapisany...🤣 

Z tym też były problemy ale koniec końców jakoś zawsze się temat zamknął. 

Ogólnie sprawa była prosta, ten co ostatni płacił to albo jechane na następny sezon do niego nie było albo na końcu. 

Tacy dla mnie to ludzie krokodyle, bo jak trzeba kosić to paszcza u takich jak ogromna, przegadać się nie da, a do płacenia to łapki właśnie jak u krokodyla, małe i niewidoczne . 

Edytowane przez Uziu92
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jeśli jesteś taki inteligentny ile razy sam dzisiaj się tłumaczyłeś🫢🤔

ja nie jestem inteligentny i nigdzie nie tlumacze co napisalem bo pisze prostym jezykiem ..ty  belkoczesz sama nie wiesz co i nic więcej  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v