Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, slavvek napisał(a):

Kropla jednak może drąży skałę ;) To może i dobrze. Bo to nie tak. Do mnie to nie. Do mnie to zdaniami wielokrotnir podrzędznie złożonymi. Potrafisz?

W dniu 24.10.2025 o 22:01, Bezduszna napisał(a):

Oj aż tak cię zabolało że trafił ci się przeciwnik do gatki inny w spódnicy niż ciągle tylko w spodniach masz przeciwników 🤔

Zapomniałam o jednej najważniejszej rzeczy ze ja bawię się słowem a że kogoś tam kiedyś słowo zaboli czy sam się dym zrobi to mi to Lotto 

Ty natomiast chcesz za wszelką cenę zrobić dym. 

23 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Nie ma za co przepraszać. Czekalam aż może ktoś inny mnie wyręczy a że nie podkręciłeś piłeczki tak jak ja bym podkręciła to musiałam wkroczyć😛

Ja się powoli rozkręcam mój język dalej jest za kratami aby nie było zbyt nudno nie można od razu wszystkich kart rozdać 🤣

23 godziny temu, Bezduszna napisał(a):

Ja tam nie patrzę czy będzie bardziej posolone czy popieprzone tworzę słowo i same później słowa układają się w całość. 

Tak już mam i to mi się podoba 

No @Bezduszna utwórz słowo, podkręć piłkę i bawimy się :ph34r: 😁. Znaczy Ty się bawisz słowem 🤫.

10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Echch...

Idę se na księżyc popatrzeć ..😢

A co mu jest 🤔 ?

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

mysle ze karma

Ostatnio z tym słabo u ciebie...to nie szarżuj...😆 

O kurna jak deszcz przylał przez chwilę...

3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Dobranoc Pafnucy 

No nara...🙋

2 minuty temu, dsbh napisał(a):

co mu jest 🤔

A h... wuj wie....zachmurzone...😆

Opublikowano (edytowane)

czlowieczku ja nie jestem glupcem zeby lewizne robić  jak ty i utopic dorobek zycia ...to ze zona ma dzialalnosc to jestes utopiony jak ktos podpierdoli i tyle .

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dsbh napisał(a):

No @Bezduszna utwórz słowo, podkręć piłkę i bawimy się :ph34r: 😁. Znaczy Ty się bawisz słowem 🤫.

A co mu jest 🤔 ?

To ty się pobaw podkręć piłeczkę a ja z miłą chęcią poczytam.🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

A ja nadal...też nie robię...

I skończ mnie straszyć...

Czemu pojąć nie potrafisz, że mi nie zależy na niczym...już...

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

utopic dorobek zycia ...

I jaki dorobek...

Toż ja dziad i golodupiec...

Naprawdę ostatnio logikę gubisz...

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A h... wuj wie....zachmurzone...😆

A to może księdza trza 🤔 :ph34r: ?

1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

To ty się bobaw podkręć piłeczkę a ja z miłą chęcią poczytam.🤣

Podobno Ty tu jesteś od słów, podkręcania i bawienia. Poza tym to było nie do mnie pytanie tylko do Ciebie. To się nie będę wtrącał. 

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

A to może księdza trza 🤔 :ph34r: ?

Podobno Ty tu jesteś od słów, podkręcania i bawienia. Poza tym to było nie do mnie pytanie tylko do Ciebie. To się nie będę wtrącał. 

Zgodzę się z tym pierwszym ale z tym drugim to lekko przesadziłeś

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No tak ..liczę trochę na to...

Dzisiaj ci pomagał abyś nie był sam z Bogdanem 

Tak jak ja wcześniej kilka dni temu więc jest nadzieja 

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Zgodzę się z tym pierwszym ale z tym drugim to lekko przesadziłeś

Przepraszam bardzo ale sama tak pisałaś a to było tylko z wczoraj i dzisiaj a wszystkiego nie chce mi się szukać co tam pisałaś o przeciwnikach i tak dalej. 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

On... rozchmurza?

Drogo to?🤔

Tradycyjnie. Co łaska 😁.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Dzisiaj ci pomagał abyś nie był sam z Bogdanem 

Tak jak ja wcześniej więc jest nadzieja 

A wiesz...

Naprawdę to doceniam..

Najlepsze jest...

Że bywa że "przyjaciele" potrafią milczeć w takich momentach...jak wyzywa od najgorszych...a dłoń podaje...ktoś, po kim by się człowiek nie spodziewał...

I to nie tylko że tu dziś...już sporo lat jestem na af..

...ale wiesz co jest mile...

Jak niektórzy tęsknią za moimi...wypocinami, jak konto kasuje, albo bana mam....

No niektórzy radośni wtedy...

Kurna..jakaś nostalgia mię...

Idę księżyca szukać...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Pafnucy tak jak to mówią prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie. 

Wtedy wiesz na kogo możesz liczyć jak tylko pojawią się problem 

Tak jak ty pomagałeś mi z wiadomo kim czy Qwazim,dsb, czy nawet Twój kolega dzisiejszych dniu  nie spodziewała bym się po was tego Dziękuję 

Opublikowano

Mnie to inna rzecz zastanawia 😁 Pafnucy tyle lat na forum, kiedyś pod innymi nikami i zawsze w dramie bierze udział, szarpie się z całą resztą, tylko co raz inne niki tych szarpaczy, a niby Pafnucy to poważny już nie małolat. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, dsbh napisał(a):

Przepraszam bardzo ale sama tak pisałaś a to było tylko z wczoraj i dzisiaj a wszystkiego nie chce mi się szukać co tam pisałaś o przeciwnikach i tak dalej. 

Tradycyjnie. Co łaska 😁.

Czy ja zawsze muszę mieć dzień na robienie trąby powietrznej. Dzisiaj mi wystarczyło gasić pożary w pracy. 

Chociaż między czasie próbowałam też Pafnucemu pomoc ale marnie mi to wyszło 😔

Opublikowano
Teraz, Uziu92 napisał(a):

niby Pafnucy to poważny

Gdzie ja poważny...

Zawsze miałem nasrane we łbie....i tak zostanie....bo mi tak pasuje...a nie innym ma pasować 😆

4 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

już nie małolat. 

Oj tam, oj tam...

Opublikowano
6 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Mnie to inna rzecz zastanawia 😁 Pafnucy tyle lat na forum, kiedyś pod innymi nikami i zawsze w dramie bierze udział, szarpie się z całą resztą, tylko co raz inne niki tych szarpaczy, a niby Pafnucy to poważny już nie małolat. 

Pewnie kryzys wieku średniego🤷‍♂️

Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A wiesz...

Naprawdę to doceniam..

Najlepsze jest...

Że bywa że "przyjaciele" potrafią milczeć w takich momentach...jak wyzywa od najgorszych...a dłoń podaje...ktoś, po kim by się człowiek nie spodziewał...

I to nie tylko że tu dziś...już sporo lat jestem na af..

...ale wiesz co jest mile...

Jak niektórzy tęsknią za moimi...wypocinami, jak konto kasuje, albo bana mam....

No niektórzy radośni wtedy...

Kurna..jakaś nostalgia mię...

Idę księżyca szukać...😆

jak wy wyzywacie i to w kilku na jednego to jest oczywiscie ok ...ty wyzywales moja rodzine ,dzieci ,zone smieciu jeden a na oczy jej nie widziakes i nie miales zadnych powodow zeby to robic ..kim ty jestes ze ci wolno smieciu 😲

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty wyzywales moja rodzine ,dzieci ,zone smieciu jeden a na oczy jej nie widziakes i nie miales zadnych powodow zeby to robic ..kim ty jestes ze ci wolno smieciu 😲

Przesadzasz chłoptasiu...

Dziś pruujesz już chyba wszystkiego...

Chyba lepiej bedzie dla wszystkich jak znowu nie będę widział co piszesz...

Jak obraziłem kogoś obraziłem kiedyś z twojej rodziny, to serdecznie przepraszam...

Głupie to było z mojej strony...

Wszystkiego dobrego...

Już nie czytam co tam odpiszesz.

Narka ..

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

jak wy wyzywacie i to w kilku na jednego to jest oczywiscie ok ...ty wyzywales moja rodzine ,dzieci ,zone smieciu jeden a na oczy jej nie widziakes i nie miales zadnych powodow zeby to robic ..kim ty jestes ze ci wolno smieciu 😲

Hej co cię napadło. Uważasz że ty możesz w każdego uderzać ale w ciebie jak ktoś uderzy to już olla Boga. Tylko nie zapominaj że Pafnucy nie jest tym kim ty jesteś 

Jeśli byś może się zmienił miałbyś tu takich jak Pafnucy ma 

Jakoś Twój kolega Desperado pokazał ci 4 litery. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v