Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Te raszple ani trochę nie pasują do kobiety zadbanej, raczej są oznaką kiczu🤫

Nie mów że wolałbyś kobietę z poobgryzanymi paznokciami i brudnymi dłońmi 🫣

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zadbane takie jak powinny być. Od razu wiadomo że kobieta a nie jakiś degenerat

Ksysiu załóż sobie peruczkę albo tupecik i też będziesz zadbany. Paznokciami się nie przejmuj odrosną 

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 20.10.2025 o 08:59, s_z_k napisał(a):

Witam, witam koleżanka amatorka przyszła poczytać o pogodzie ale widzę że tu wszystko oprócz pogody 😂 Pozdrawiam serdecznie wszystkich cieplutko 😄

Dopiero teraz mi przyszło powiadomienie :P. Zgadza się. Tu głównie obowiązuje ta druga część tematu. Przede wszystkim czytaj i obserwuj. I nie stresuj się burzami które tu występują dosyć często 🤫.

1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Podpuszczasz czy mi się wydaje ? Tak w zasadzie na zdjęciu to nie widać jakie ma paznokcie. 

Opublikowano
8 minut temu, Michał18 napisał(a):

Nie mów że wolałbyś kobietę z poobgryzanymi paznokciami i brudnymi dłońmi 🫣

Nie popadaj w skrajność, na temat zadbanych kobiet musisz się jeszcze dużo nauczyć

Opublikowano
19 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

.35 zloty kosztuje 6 szt a tu 14 zl jedna ....potem sie dziwia ze klienta nie ma 😲

Bogdan znowu chcesz jakąś wojnę wywołać ? Co innego prowadzić sklep na Allegro a co innego stacjonarnie. Masz tartak to chyba wiesz o tym jakie obciążenia są z tego tytułu. Chyba że na lewo tniesz ?

Opublikowano
13 minut temu, jacor73 napisał(a):

Szczerze mówiąc też kiedyś nie podobały mi się, ale do wszystkiego trzeba dorosnąć 🤣Poza tym są mniej narażone na uszkodzenia mechaniczne, ale co kto lubi 😁

Opublikowano
2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Bogdan znowu chcesz jakąś wojnę wywołać ? Co innego prowadzić sklep na Allegro a co innego stacjonarnie. Masz 

Boguś pewnie mówi o chińskim dziadostwie z Aliexpress które u chińczyka kupisz za połowę ceny co na Allegro ...

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał(a):

Dopiero teraz mi przyszło powiadomienie :P. Zgadza się. Tu głównie obowiązuje ta druga część tematu. Przede wszystkim czytaj i obserwuj. I nie stresuj się burzami które tu występują dosyć często 🤫.

Nie to chyba dopiero teraz zatwierdzili wiadomość z zeszłego tygodnia co pisałam hahahaha 🤣 Zdążyłam zauważyć problemu nie ma 🤣

Opublikowano
6 minut temu, dsbh napisał(a):

Bogdan znowu chcesz jakąś wojnę wywołać ? Co innego prowadzić sklep na Allegro a co innego stacjonarnie. Masz tartak to chyba wiesz o tym jakie obciążenia są z tego tytułu. Chyba że na lewo tniesz ?

Obciążenia ta tam ma ino parobek co to dźwiga

Teraz, slawek74 napisał(a):

Ktoś nowy dobija się do tematu... coś z 123

Kotek

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Boguś pewnie mówi o chińskim dziadostwie z Aliexpress które u chińczyka kupisz za połowę ceny co na Allegro ...

Bo tam się kupuje na kontenery a nie na sztuki. Zresztą buble są wszędzie. Kupiłem ostatnio paczkę zwykłych żarówek i szlag ich trafiał jedna za drugą. Ani minuty nie wytrzymały, dlatego zmieniłem na takie. Ile wytrzymają nie wiem ale będą dosyć często włączane i wyłączane.

Opublikowano
9 minut temu, s_z_k napisał(a):

Szczerze mówiąc też kiedyś nie podobały mi się, ale do wszystkiego trzeba dorosnąć 🤣Poza tym są mniej narażone na uszkodzenia mechaniczne, ale co kto lubi 😁

Lub czym się zajmuje. W niektórych zawodach paznokcie siłą rzeczy muszą być krótkie 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Ile wytrzymają nie wiem ale będą dosyć często włączane i wyłączane.

Philipsy  mam pozakładane w domu, garażach itp to z 4 lata jak założone i oprócz jednej na gwarancji nie zmieniałem żadnej.

Opublikowano
12 minut temu, s_z_k napisał(a):

Pokaż :ph34r:.

7 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ktoś nowy dobija się do tematu... coś z 123

Co to 123 ?

7 minut temu, Ajeto napisał(a):

Obciążenia ta tam ma ino parobek co to dźwiga

Kotek

Nie interesuje mnie to jak robi i co. Chociaż mogę się domyślać. Tylko inaczej się pewne działalności prowadzi.

Opublikowano
36 minut temu, Ajeto napisał(a):

Ksysiu załóż sobie peruczkę albo tupecik i też będziesz zadbany. Paznokciami się nie przejmuj odrosną 

Co ma kwestia posiadania włosów do brudnych łap z poobgryzanymi paznokciami?

Owczy ruchaczu mylisz kwestie uwarunkowań genetycznych z bycia fleją i brudasem.

16 minut temu, Ajeto napisał(a):

Tylko biurka nie wywróć🤣

Wywróce na twój głupi pysk.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Ajeto napisał(a):

Nie 123 tylko 321😂 Kotek321

Ooo tak 👍 chyba się wyjaśniło 🤦🤭🙆‍♂️🤪

5 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Siedlce leje, roboty plenerowe trzeba odwołać. Robota pod dachem jest ale tak mi się nie chce tej c330 rozbierać że szok 😁 nie bez powodu mówią że szefc w porwanych butach chodzi 😁

Samą 30 zacznij 🤣🤣🤣🤭

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Philipsy  mam pozakładane w domu, garażach itp to z 4 lata jak założone i oprócz jednej na gwarancji nie zmieniałem żadnej.

W domu mam taką jak na zdjęciu po lewej od dobrych kilku lat.

image.jpeg.73c102bdaf53bc1542c830d437966782.jpeg

W łazience po remoncie jedna ledowa wytrzymała miesiąc. Druga działa do tej pory nie zmieniana od remontu. Także wszystko to teraz loteria według mnie.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Co ma kwestia posiadania włosów do brudnych łap z poobgryzanymi paznokciami?

Owczy ruchaczu mylisz kwestie uwarunkowań genetycznych z bycia fleją i brudasem.

Wywróce na twój głupi pysk.

Krzysiu uspokój się...weż głęboki wdech...policz do dziesięciu...nie daj się prowokować...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v