Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Czyli za dużo zarabiasz :P.

Raczej mało a nawet bardzo mało wydaję na swoje potrzeby. Jedzenia nie kupuję w sklepie, nie żywię się poza domem, ciuchy to raz w roku, o ile w ogóle, prądu zużywam sporo bo piekarnik ale wody mało, ogrzewam też oszczędnie. 

4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Co to odymienie ?

Spalenie tabletki w środku ula. Coś takiego. 

https://www.youtube.com/watch?v=Nq55RJAqMhE

Opublikowano
W dniu 27.09.2025 o 07:51, 6465 napisał(a):

Jakoś dzień czy dwa dni temu Jacuś napisał o rozpalaniu w piecu to hejtowsliscie jego chałupę a tu już piece się rozpalają. To te chałupy podobne jak Jacusia 🤔

psycho-fani tak maja .

swoje zycie maja nedzne wiec innymi sie zajmuja.

az 2 wiadra wegla i  owsa wypalilem za prawie tydzien..

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

No piękna, piękna. Jedni sobie pojeżdżą na 🏍️ a inni będą suszyć pranie xD

ile kilometrow zastepuje jeden stosunek ???

jaki macie przelicznik w zwiazku impotentow.pardon motocyklistow ??🤣

macie jakies tabelki w zaleznosci od rodzaju motocykli, seksu , wieku swojego i partnerki  ??? 

jazda po autostradzie ma taki sam jak po drodze gminnej ??

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

psycho-fani tak maja .

swoje zycie maja nedzne wiec innymi sie zajmuja.

az 2 wiadra wegla i  owsa wypalilem za prawie tydzien..

macie jakies tabelki w zaleznosci od rodzaju motocykli, seksu , wieku swojego i partnerki  ??? 

jazda po autostradzie ma taki sam jak po drodze gminnej ??

A Ty bierzesz prysznic się raz w miesiącu ,czy  według potrzeby i 2 x dziennie ? Ostatni raz swoim motorem jechałem z ćwierć wieku ,temu , a możesz wyobrazić że ta etz co raz się śni . Motocyklista to stan umysłu 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Jak małżonka oglądała,, Przysięga,""to takie....szerokie podwozia miały....

Bałbyś się taki zagon obrabiać 🤔🤭

5 minut temu, kizak napisał(a):

A Ty bierzesz prysznic się raz w miesiącu ,czy  według potrzeby i 2 x dziennie ? Ostatni raz swoim motorem jechałem z ćwierć wieku ,temu , a możesz wyobrazić że ta etz co raz się śni . Motocyklista to stan umysłu 

I na wolnych obrotach cyn cyn cynnn👍🤗

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, dsbh napisał(a):

Mając dwie firmy i hektary do obrobienia, ten sobie siedzi na forum i pisze o bzdetach zamiast zająć się biznesem.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-09-26/140-hodowcow-zasialo-pietruszke-korzeniowa-wyroslo-cos-innego/

i popłynęli a winnych nie ma

Czyli za dużo zarabiasz :P.

Co to odymienie ?

Czy każdy musi siedzieć i tylko o biznesie i rodzinie mysleć nie może się od czasu do czasu odprężyć i kij w mrowisko wsadzić 🤔

Zobacz jak się co poniektórzy gotują I krwią plują aby tylko pokazać swoją rację i swoje dowody na to kim jest i jak mu kłamstwo udowodnić nie mając żadnych dowodów na to o czym mówią. A on siedzi cicho i dalej sobie mówi co chce i kiedy chce. 

Głupich nie trzeba siać oni sami się rodzą. Jeśli firma już raz popełniła błąd to coś już powinno im dać do myślenia. Niestety ludzie nie patrzą na to co było kiedyś tylko patrzą na to co teraz jest u to ich błąd patrzy się w trzy strony przeszłość, teraźniejszość i przyszłość. Nietylko w dwie teraźniejszość i przyszłość bo jak widać w tym przypadku nie patrzenie w przeszłość dało kolejne straty. 

35 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Raczej mało a nawet bardzo mało wydaję na swoje potrzeby. Jedzenia nie kupuję w sklepie, nie żywię się poza domem, ciuchy to raz w roku, o ile w ogóle, prądu zużywam sporo bo piekarnik ale wody mało, ogrzewam też oszczędnie. 

Czyli oszczędzasz na czarną godzinę🤔🫢

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kowalski, jesteś już tak długo tutaj i takie głupoty piszesz...

Bezmózgich nie trzeba siać oni sami się rodzą. 

Ja nie jestem tu długo tylko krótko nie wszystko wiem i nie wszystko muszę wiedzieć. 

Jeśli jednak ty jesteś długo to powinieneś wiedzieć że on mial/ ma swój styl którego nikt nie podrobi 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
55 minut temu, jacus napisał(a):

Jacuś, ciągle o tym gadasz, musi spory problem z tym masz...🤭

Nikt tyle o tym nie gada..., bo co tu o normalnych sprawach ciągle ...

Dla ciebie musi to wyzwanie...niczym pranie...

Ja, jak mam coś wyprać, to po prostu wrzucam do pralki i nastawiam program ...

Dla ciebie to niczym wyprawa na księżyc...

Zapewne to samo masz z seksem....🤣😆

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

swoje zycie maja nedzne wiec innymi sie zajmuja

Sam masz nędzne..

To dokuczanie tobie, to Pokłosie tego co sam o innych wypisujesz ..

Kto sieje wiatr...itd...

Toż tu każdy się tylko nabija z ciebie....🤭

Opublikowano
4 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Znajdź sobie inny obiekt do zawracania d*py.

zawraca w oborze jak aparaty udojowe zakłada 

5 godzin temu, malaczarna napisał(a):

Dlaczego?

bedzie ciekawy kloc w kiblu z tej mieszanki 😝

Opublikowano
Godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Spalenie tabletki w środku ula. Coś takiego. 

https://www.youtube.com/watch?v=Nq55RJAqMhE

Jakieś przyjemności trzeba mieć w życiu, choćby ciepło w domu.

Co do tych tabletek z komentarzy wynika, że są szkodliwe dla zdrowia.

Ale to jest prawdziwy hard core.

40 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Czy każdy musi siedzieć i tylko o biznesie i rodzinie mysleć nie może się od czasu do czasu odprężyć i kij w mrowisko wsadzić 🤔

Zobacz jak się co poniektórzy gotują I krwią plują aby tylko pokazać swoją rację i swoje dowody na to kim jest i jak mu kłamstwo udowodnić nie mając żadnych dowodów na to o czym mówią. A on siedzi cicho i dalej sobie mówi co chce i kiedy chce. 

Nie będę podawał tutaj użytkowników ale w nawale pracy się tutaj nie udzielają. Robią swoje. Masz pracowników, musisz im rozdzielić zajęcia, sprawdzić czy wszystko idzie prawidłowo, nie ma żadnych awarii i.t.d.

A co do dowodów, wystarczyły by zdjęcia z pracy, maszyn i wątpliwości były by rozwiane. Ale widocznie chcą się tak bawić, udając kogoś kim nie są.

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To jak mam mu.... dokuczać....🤔

Bardziej mu dokuczysz, nie zwracając na niego uwagi. Czyli go olewać 🤫.

10 minut temu, konteno napisał(a):

bedzie ciekawy kloc w kiblu z tej mieszanki 😝

Po obiedzie jestem. Te Twoje komentarze to są czasami nie na miejscu.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, simsones napisał(a):

.@Chłoporobitnik dieta ziemniaczana, ciasto jak nie placki ziemniaczane, ale pieczone w piekarniku. Inny smak i nie taki tłuste smażone 

IMG_20250921_134223.jpg

To babka ziemniaczana? 

29 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jet jeszcze grzybek 😗

20250928_135956.jpg

Borowików mało ale znalazłam rydze

IMG_20250928_124316.jpg

3 godziny temu, dsbh napisał(a):

Tak się zastanawiam. Skoro tak wielki biznes prowadzisz, kiedy Ty masz czas pisać na AF ?

Nie jest głodny ?

Cały dzień dziś w lodówce. Na obiad kurczak z ryżem i warzywa duszone

Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał(a):

https://vm.tiktok.com/ZNdGeW4Vp/

Kowalski się może ode mnie uczyć trollowac 🤣

Ty żyjesz chociaż trollujesz on umiera  lub zostaje zawieszony. Wiec cos mówi to za siebie kto tu jest lepszy 🤣

16 minut temu, dsbh napisał(a):

Założymy się 🤫 ?

Zakład dla samego założenia. Czy jest jakaś nagroda przewidziana  🤔