Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to sa twoje  konfabulacje  ,nic więcej ..tego jestem pewien ...popatrz na swoje wypociny  które bez tłumacza ciężko zrozumiec  ....co to za problem odszukac cos co jest na mailu ....ta pani niczeg nie ma ,to tylko co najwyzej chora wyobraznia niedoruchanej mezatki ktora ze zwykej rozmowy o niczym zamarzyła o romansie 🤣😲😲😲😲🤣😲😲..cyrk na kolach 😲

Akurat ktoś uwierzy, źe tak przejąłeś się jej wiata, źe aż priwa napisałeś😂

Swego czasu Meg tu miała wielkie branie widziałem w starych postach😗

Opublikowano (edytowane)

golebiu o wiacie pisałem bylo na ogólnym pod zdjęciem chyba tej wiaty ... malo sie nie posrala jak skrytykowałem ze dala się wrobic  jak dziecko 🤣....malo tego inni tyz wysmieli ze dala sie oszukac ...biech daje te maile na ogólny co pisałem do  niej na pw ..prosze bardzo ...czekam 😗

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo to chamidło jakich mało...

Ale zobacz...większość się boi powiedzieć mu wprost że jest zwykłym chamem...nikt nic na to...

Ja jakoś się go od samego początku nie bałam ani się nie boje. Zawsze ale to zawsze prowadzi grę psychologiczna. Wielu z was nie wiem czy niech chce czy tego nie widzi ale on ma jeden cel aby zniszczyć przeciwnika tak aby przez moment się zawahał jeśli nie będziesz się wahał i będziesz atakować tak jak on atakuje będziesz w stanie z nim w jakiś sposób rywalizować na słowa. Nie wiem czy to dokładnie napisałam ale coś w ten deseń toczy grę. 🤣🤣🤣🫢🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Tak jak ty u Cycli podhalańskich.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
26 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Zbyszku zapamiętaj słowa kolegi.. Unikaj jak ognia etatu jeśli masz inne wyjście i tocz te swoje kulki jak ten żuk gnojarz do końca swoich dni na tym łez padole. Ament 

Dobranoc Ci

Pytanie całkiem serio. Według Ciebie rolnictwo w PL ma przyszłość ? 

16 minut temu, malaczarna napisał(a):

Szpryce z selenu dostało. Co będzie. W niedzielę sąsiada charolaise się cielila to dziś bacutil po nią przyjechał. Macica jej wypadla

Czym zacielana była ? Też charolaise ?

15 minut temu, slawek74 napisał(a):

Byłeś gdzieś na wycieczce ostatnio 🤔

Ty jacuś :ph34r:.

Opublikowano
39 minut temu, Michał18 napisał(a):

Kilka miesięcy fizycznie na czarno i jeszcze mniej jak minimalna potem stwierdziłem że nie ma sensu za groszę robić . Prywaciarze to cwaniaki za pół darmo by chcieli żeby jepać 

I jeszcze po 10 h

Potem się dziwią że nie ma komu pracować 

46 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Robiłeś kiedykolwiek na etacie?

W du..pie był gówno widział ooooo

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wiesz zależy na jakim etacie i zależy od człowieka, jego podejścia i psychiki. Nie jednego praca na jakimś odpowiedzialnym albo na ważnym stanowisku zniszczyła. Znałem/znam nadal takich ludzi, pracujących zwłaszcza w korporacji którym robota zryła banie. Jedyne o czym oni myślą to praca i jacy to oni są niezastąpieni, tak jakby życie od tego zależało. Znałem jednego dyrektora, który pracował w firmie kilkadziesiąt lat, od początku. Jak go wy***ali to zwariował i skończył w psychiatryku.

Pracował też taki kierownik co przez 5 lat nie był na urlopie dłużej niż 2 dni. Jak go wysłali na wolne od poniedziałku, to w czwartek przyszedł do roboty przynajmniej zobaczyć co się dzieje w firmie, tak miał nasrano pod kopułą.

Człowiekowi kto nie miał styczności z takimi ludźmi to ciężko w to uwierzyć. Oni bardziej dbali o firme, co tam się dzieje niż o siebie czy rodzine🤦‍♂️.

Znam też takiego. Ja mam pracę jaką mam, nieraz w soboty i niedziele siedzę na telefonie, ale sam się na to świadomie zgodziłem i biorę za to pieniądze. Jak mam urlop to jedynie jak któryś z dwóch chłopaków z serwisu dzwoni to odbieram. Z tym że firma gdzie pracuje jest mała, nie ma korpotabelek itp. Jak przyjadę na 8.20 to się nic nie stanie. Wydam na hotel 400 zł też nikt nic nie powie, a wiem że są serwisy gdzie chłopaki po 14-16 godzinach jadą 200-300 km bo im płacą tylko najniższy ryczałt delegacyjny i wolą wracać, bo na noclegi by im wypłaty nie starczyło 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

golebiu o wiacie pisałem ba ogólnym... malo sie nie posrala jak skrytykowałem ze dala się wrobic  jak dziecko 🤣....malo tego inni tyz wysmieli ze dala sie oszukac ...biech daje te maile na ogólny co pisałem do  niej na pw ..prosze bardzo ...czekam 😗

Sam mi pisałeś, źe na priw do niej pisałeś o tej wiacie. Wiesz, że ona takich śmieci nie przetrzymuje i kozaczysz a stare konto zlikwidowała 

Sam już mało co mam w archiwum

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
9 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Akurat ktoś uwierzy, źe tak przejąłeś się jej wiata, źe aż priwa napisałeś😂

miala wielkie branie a taki  przezroczysty sie tylko  zlitował nad jej losem 🤣🤣😗😗 

Opublikowano
Teraz, Kowalsky30 napisał(a):

Sam mi pisałeś, źe na priw do niej pisałeś o tej wiacie. Wiesz, źle ona takich śmieci nie przetrzymuje i kozaczysz a stare konto zlikwidowała 

gdzie niby to pisalem ...dyskusja o wiacie byla na ogólny chyba pod zdieciem  ktore usunęła po krytyce i zaraz konto zlikwidowała tak sie obsrala  ...🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

miala wielkie branie a taki  przezroczysty sie tylko  zlitował nad jej losem 🤣🤣😗😗 

Może się tylko bawi tym, źe ich skojarzyłem przez te pączki, a są starymi znajomymi sprzed czasów af albo nawet rodzeństwem. Tego się raczej nigdy nie dowiemy. Jeśli to prawda to bardzo niedobrze, ale tobie żal, że to nie ciebie wybrała🤣

Opublikowano

Szury przez lata pisali sobie na priv by teraz publicznie pisać o swoim priv. 

Opublikowano

co  mnie niby obchodzi jakas niedoruchana  mezatka ktorej na oczy nie widzialem i nawet nie wiem ile tam ona lat miała...ale młoda i  ladna i zgrabna  to chyba nie byla jak za  przezroczystego sie zlapala 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

gdzie niby to pisalem ...dyskusja o wiacie byla na ogólny chyba pod zdieciem  ktore usunęła po krytyce i zaraz konto zlikwidowała tak sie obsrala  ...🤣

Była na ogólnym , a potem napisałeś do niej priwa tak mi opowiadałeś bynajmniej. Z tego co pisze bezbarwny skończyło się na płaczu jak to żona znęca się nad tobą czyli szukałeś pocieszenia😂

Opublikowano
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja jakoś się go od samego początku nie bałam ani się nie boje. Zawsze ale to zawsze prowadzi grę psychologiczna. Wielu z was nie wiem czy niech chce czy tego nie widzi ale on ma jeden cel aby zniszczyć przeciwnika tak aby przez moment się zawahał jeśli nie będziesz się wahał i będziesz atakować tak jak on atakuje będziesz w stanie z nim w jakiś sposób rywalizować na słowa. Nie wiem czy to dokładnie napisałam ale coś w ten deseń toczy grę. 🤣🤣🤣🫢🤣🤣🤣

Przeczytałem kilka razy i nie wiem o co chodzi 🤫.

Umiesz sobie utrudnić życie.

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

🙆‍♂️ :ph34r:

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

Tak z czystej ciekawości. O co chodziło z tą wiatą ? Czy krytykowałeś żeby krytykować czy jednak była to konstruktywna krytyka ?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Co Ty się tłumaczysz takiemu zerze, to jest zwykły obszczymur nie warty stukania w klawiaturę.  

dobrze niech grilluje ten temat i niech robi im koło d*py  ...sami tego chca 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Przeczytałem kilka razy i nie wiem o co chodzi 🤫.

Umiesz sobie utrudnić życie.

🙆‍♂️ :ph34r:

Była tu kiedyś taka jedna, jak napisała, to za cholerę nie było wiadomo co ona chce.

Opublikowano
6 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Może się tylko bawi tym, źe ich skojarzyłem przez te pączki, a są starymi znajomymi sprzed czasów af albo nawet rodzeństwem. Tego się raczej nigdy nie dowiemy. Jeśli to prawda to bardzo niedobrze, ale tobie żal, że to nie ciebie wybrała🤣

To przed AF były jeszcze inne czasy 🙆‍♂️.

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Była na ogólnym , a potem napisałeś do niej priwa tak mi opowiadałeś bynajmniej. Z tego co pisze bezbarwny skończyło się na płaczu jak to żona znęca się nad tobą czyli szukałeś pocieszenia😂

bynajmniej czy przynajmniej  🤔 oto jest pytanie.

Opublikowano
15 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Znam też takiego. Ja mam pracę jaką mam, nieraz w soboty i niedziele siedzę na telefonie, ale sam się na to świadomie zgodziłem i biorę za to pieniądze. Jak mam urlop to jedynie jak któryś z dwóch chłopaków z serwisu dzwoni to odbieram. Z tym że firma gdzie pracuje jest mała, nie ma korpotabelek itp. Jak przyjadę na 8.20 to się nic nie stanie. Wydam na hotel 400 zł też nikt nic nie powie, a wiem że są serwisy gdzie chłopaki po 14-16 godzinach jadą 200-300 km bo im płacą tylko najniższy ryczałt delegacyjny i wolą wracać, bo na noclegi by im wypłaty nie starczyło 

Czym się zajmujesz? Serwis jakiś? Dużo jeździsz po kraju?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v