Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Michał18 napisał(a):

Ja się nie będe bawił ,ale Pafnucy pewnie nie wytrzyma bez tego 

Oczywiście mówię o łorawioku i bezdusznej

I dobrze. Pafnucy se pombrombra a ty dalej będziesz jeździł na miasto.. popaczeć

Opublikowano

Możesz mnie ignorować ale ja chwytam w lot idź tą drogą i znowu będzie burza tylko teraz z piorunami🤣

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dziwnie to widzisz...

A po za tym, to za miastem u nas to...o czym myślisz...🤭

Opublikowano

U nas też większość sklepów z częściami do maszyn poza miasteczkiem w strefie przemysłowej

A tak serio kiedyś wystarczyło siednąć na ławeczce w rynku na 5 minut i się nie ruszać i zawsze coś wpadło, a dziś mogę siedzieć miesiącami i nic. Starość

Opublikowano (edytowane)

Robiłeś, robisz tak aby sobie dziesięcinę uzbierać na kościół czy dla siebie na swoje wydatki🤣

5 godzin temu, Karol6130 napisał(a):
11 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

A co jeśli by ludzie się rozmnożyli 

A przecież mogą, dziecko może być co roku

Gdzie mi się marzy?

Jak się mówi o takich sprawach gdzieś iskierka się tli..

I z małej iskierki może być wielki pożar 

Spięcie nastąpiło I jest wielkie boom 🤣🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
29 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

tak serio kiedyś wystarczyło siednąć na ławeczce w rynku na 5 minut i się nie ruszać i zawsze coś wpadło, a dziś mogę siedzieć miesiącami i nic. Starość

Motocykl se kup...zobaczysz jakie branie...🤷

• Haha 2
Opublikowano
Qwazi napisał:

Dzień dobry. 19°, słońce przebija się zza chmur. Rosy brak 

może i dobry ale ,,sracz,, się ciągnie 🤦.....

szymon09875 napisał:

+16° 

Mży 

Bawcie się tu z bezmózgimi czy tam bezdusznymi 🙋

👍🤦 temat ten sracz się od dzisiaj nazywa choć leci to już kilka dni 🤦

Baks00 napisał:

Ale póki co to nie ma kiedy do końca się wysra.. co  Niech mocz będzie z wami🙋

🧐🤔🤭🤦

marulekk napisał:

56 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Trza wstawać zsypać 16 T i P0d wieczór kosić dalej. 

O a wczoraj pierwszy kupiec P0 100 300 kg

Jak ty to robisz że u ciebie suche i można kosić a uinnych mokre

nie zna saletry do tego pola mocno piachowe a i odmiany...

Opublikowano (edytowane)

Trzeba mieć do tego słownictwo nie zależnie jakie aby potrafić to i owo. Jak nie ma tego to i brak innych tematów. Uważacie że tylko o jednym i tym samym należy mówić. Jeśli ktoś innej nuty używa uważacie że to nie wasza bajka. 🤣🤣🫢

Trzeba wiedzieć kiedy zabawa a kiedy na poważnie. 

Nie każdy jest taki jak wy ludzie są różni i tego nie możecie pojąć.🤣🤣🤣

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał(a):

👍🤦 temat ten sracz się od dzisiaj nazywa choć leci to już kilka dni 

Dopóki będą tacy użytkownicy co sieją zamęt . Normalnie tu nie będzie 😣

Moderatorzy robią błąd , że pozwalają na takie coś... Jeszcze trochę i te tematy będą puste 🙋😣

Opublikowano
Bezduszna napisał:

Trzeba mieć do tego słownictwo nie zależnie jakie aby potrafić to i owo. Jak nie ma tego to i brak innych tematów. Uważacie że tylko o jednym i tym samym należy mówić. Jeśli ktoś innej nuty używa uważacie że to nie wasza bajka. 🤣🤣🫢

Trzeba wiedzieć kiedy zabawa a kiedy na poważnie. 

Nie każdy jest taki jak wy ludzie są różni i tego nie możecie pojąć.🤣🤣🤣

jak wchodzisz między wrony to i klacz jak i ony ... pojmujesz 🤔

umyj się..

Opublikowano

Wrony to zakonnice pojmujesz czy mam ci umysłowić.

Zazwyczaj wchodzę między nimi i nie kracze jak i one.

Widać że temat jak rzeka. Tylko przeciwnika godnego do rozmowy. 

Wszyscy jednego tylko się boją i nie chcą w  w ringu z nim się spotkać bo przegrają z kretesem. 

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝🙋‍♂️

17°☀️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T D i GR i BA 

Jawę to bym mógł

To nie moje klimaty

Jawy to ja za darmo nie chce. MZ-tke 250 jaką fajną bym przygarnął, ale chore pieniądze za to teraz chcą ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v