Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat, co do Wiesia to ja byłem ostrożny. Napisałem, że nie sądzę aby to było Twoje konto i, że narazie obserwuję. Kto pamięta ten wie. Możesz poszukać i zacytować 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Napisałeś zaraz kiedy Wiesio się pojawił i zrobiliście aferę, że to moje😅

Przez te wcielenia traci się tylko zaufanie wśród pozostałych użytkowników forum 

Opublikowano

Ja jestem przerażony przeszkoleniem polskiej policji😂

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Akurat, co do Wiesia to ja byłem ostrożny. Napisałem, że nie sądzę aby to było Twoje konto i, że narazie obserwuję. Kto pamięta ten wie. Możesz poszukać i zacytować 🤷

A tak napisałeś na publicznym ale już na priw było stwierdzenie zamiast zapytania😁

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

@12Pafnucy  ładnie założyłem plandeke ?

IMG_20250714_175058_086_HDR.jpg

na sPOkojnie i bez POśpiechu to ładnie , załóż tak ładnie na szybko na POlu POdczas deszczu

Edytowane przez konteno
Opublikowano
41 minut temu, 6465 napisał(a):

Idę pyrki pielić. Kto się pisze do pomocy?

Teraz? Oszalałeś? Rozumiem, gdzieś za miesiąc oplewić z ziela przed kopaniem ale teraz...

Chmurzy się, trawy trzeba nakosić i może coś korpieli wsadzić.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Pokaż to stwierdzenie 

Toć sam wrzuciłeś i teraz skojarz daty, czy nie wiążą się z pojawieniem Wiesia😁

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano

Qwazi trzeba zauważyć że ostatnio każda z nim jaka kolwiek rozmowa kończy się jednym tematem. Trzeba zastanowić się poco to robi. Czy dla oklasków czy aby zabłysnąć że jest lepszy w tym czy owym od reszty grupy. 

29 minut temu, Qwazi napisał(a):

A Ty potrafisz🤔

Chyba wizjonerem i se dopisywać, co napisane nie zostało, a wpierw se wywróżyć, co autor zamierzał uzyskać 😏

Ładny kolor. Ja lubię, ale nie będę argumentował, bo nie chciałbym, żebyś, jako kobieta, źle to odebrała, a kojarzy mi się z czymś innym. Po prostu lubię ten kolor...

O jakim pistolecie mowiszc ciśnieniowym, opryskowym czy zwykłym.  

Opublikowano
31 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ładny kolor. Ja lubię, ale nie będę argumentował, bo nie chciałbym, żebyś, jako kobieta, źle to odebrała, a kojarzy mi się z czymś innym. Po prostu lubię ten kolor...

Przed ślubem nie miałam ani jednego siwego włosa. 

48 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Teraz są w modzie. Kobiety się zabijają aby mieć taki kolor. 

Jesteś blondynka?

Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

O jakim pistolecie mowiszc ciśnieniowym, opryskowym czy zwykłym.  

Samopowtarzalnym...

4 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Przed ślubem nie miałam ani jednego siwego włosa

Czyżby pretensje do małżonka🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

To też stwierdzenie z czasów Wiesia. Znowu mi się kropki źle połączyły🤔😁

IMG_20250715_150015.jpg

I nadal nic konkretnego. To samo, co wszyscy, a nawet mniej 🤷

Opublikowano (edytowane)

Ale ty nie jesteś wszyscy. Powinieneś mieć to coś z racji wieloletniej praktyki, a taki  mój kolega Pafnucy bije cię na głowę pod tym względem a to tylko zwykły chłop spod Kocka😂

11 minut temu, malaczarna napisał(a):

Przed ślubem nie miałam ani jednego siwego włosa. 

58 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja jak już znajdę tą jedyną to sobie będziemy razem siwieć do grobowej deski. Ta i żadna inna. To już postanowione

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ale ty nie jesteś wszyscy. Powinieneś mieć to coś z racji wieloletniej praktyki, a taki  mój kolega Pafnucy bije cię na głowę pod tym względem a to tylko zwykły chłop spod Kocka😂

Czyli miałem, w zgodzie z własną wieloletnią praktyką, skłamać, że jest tylko jedno Twoje konto?

Opublikowano
20 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Qwazi trzeba zauważyć że ostatnio każda z nim jaka kolwiek rozmowa kończy się jednym tematem

Toć płakałaś, że cierpisz z powodu syndromu Kowalskiego, niech się teraz tłumaczą ze swoich urojeń😂

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Czyli miałem, w zgodzie z własną wieloletnią praktyką, skłamać, że jest tylko jedno Twoje konto?

No nie były to niestety te konta o które mnie podejrzewałeś😁 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v