Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Raz na jakiś czas nie mogę napisać tak od czapy ..🤔

Nie odmawiam Co tego prawa. A to było faktycznie...od czapy🤷

7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ty powinienes wiedzieć nie ja. To twoja krówka nie moja 

Rochu szach i mat🤷🤭

Opublikowano
13 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jak chcesz to mogę pomóc nabijać komentarze w pogodzie🙄🤭

Muszę się z tym...przemyśleć...znaczy...aaaa może jutro Ci...jakoś delikatnie i grzecznie...żeby nie powiedzieć, kurtuazyjnie...😏

Opublikowano
15 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jak chcesz to mogę pomóc nabijać komentarze w pogodzie🙄🤭

Pafnucy śpisz? 

No gdzie...przed chwilą do domu wróciłem...

12 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ty powinienes wiedzieć nie ja. To twoja krówka nie moja 

A to ma jakieś znaczenie?

I tak wiesz najlepiej...🤭

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to ma jakieś znaczenie?

I tak wiesz najlepiej...🤭

Tu nie chodzi czy ja wiem czy ja nie wiem tylko ... 

5 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Gdzie szwendasz, po nocy i za kim?😂

A co ci do tego? 

Do ciebie nikt się nie wcina gdzie się szlajasz to nie żądaj aby ktoś ci się spowiadał 

Księdzem nie jesteś więc wybacz 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

czy ja nie wiem tylko

...czy jestem ...najmądrzejsza...🤭

6 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Księdzem nie jesteś więc wybacz

Ksienżu wszystko mówisz?

...oj biedny...🙆

Opublikowano
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Muszę się z tym...przemyśleć...znaczy...aaaa może jutro Ci...jakoś delikatnie i grzecznie...żeby nie powiedzieć, kurtuazyjnie...😏

Nie podoba mi się, że nie podejmujesz tematu mnie na zięcia. Obejrzałem fotę na motorze, jest też gospodarstwo hodowlane do przejęcia, spokojnie nie od razu😂 w dalszej perspektywie. I uznsłem, że mógłbym zaryzykować😗 Ale od  razu zaznaczam, że wykluczam wspólne zamieszkanie z teściami

Opublikowano (edytowane)

Spowiadam się przed Bogiem nikogo nie okradłam , nie zabiłam więc nie grzeszę 

Ksiądz mi do niczego nie potrzebny 🤣

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Moje wszystkie multi już dawno uśpione przez modetatora

Pafnucowe też?

Na cholerę to kolekcjonujesz?

Mną nie będziesz nigdy...

Nie to ze super ja...ale takich ...nie robią już.

...coraz bardziej sobie zdaje sprawę z tego..

...to nawet fajne ..🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v