Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):
8 godzin temu, witejus napisał(a):

Twoje są żałosne, oprócz kompleksów masz jeszcze fobie , manie i wszelkie inne.

W domu wszyscy zdrowi.

pa jacu szycho narcyzowa, jaki ty mierny jesteś

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał(a):

No widzisz. A ja nie lubię konfidentów. I nie rozmawiam z takimi. Tak że powodzenia w dyskusji z innymi. Bajo. 

To co według ciebie twojego toku rozumowania powinam dawać się poniżać bo to nie podchodzi w rozsądnym wypadku pod końskie zaloty jak ktoś wspomniał. Dać się wyrzucic tylko dlatego aby wam dać przyjemność na to patrzenia. I ten kto  aby ktoś kto nadużywa alkoholu mógł mieć używanie na osobie która mu nic nie zrobiła.

..Brawo za głupia solidarność mężczyzn która w tym przypadku nie ma prawa bytu 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Będę w domu celebrować. Pusto tak we dwoje jest w tej chalupie

Życzę udanej celebracji...a na pustkę we dwoje taka mała recepta👇...pokaż mężowi 😉😊

5 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

matko bosko ..ludzie się obrażają a  przepraszać nie ma komu ...założę się że szef słusznie skierował do psychiatry ..ale widać nie pomogło 🤣

Bogdan te tabletki zaczynają działać po jakimś czasie...tylko coś to długo trwa 🤔🤭

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, leszek1000 napisał(a):

Warkoczyki ? to-sie-nazywa-zaskoczenie-what-the-f-1- Joemonster.org

No też se wyobraziłem jak pięcioletni Łorawiok wlecze po korytarzu przedszkolnym koleżankę...za warkoczyki😱🙆

4 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

Córeczka Agi. Z małymi problemami😘

I u mnie moda na jałosie. Też dzisiaj kolejna i już mam komplet dla siebie. Reszta może być dla... przyjaciela 🤷. Nie rozumiem tej emotki🤷...całujesz się z cielakami🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

tylko Ty kupujesz z sieci po 1.15 zl a sprzedajesz do sieci w szczycie po 0.15zl al o nawet i po 0.10zl dlatego teraz jeżeli foto to tylko z bankiem Energii

No bankiem miał być boljer. A zrobili tak żeby ten bank brał prąd z sieci🤬

Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

no patrz z tydzień temu to byli koledzy ,fachowcy a teraz że oszuści 🤣🤣🤣🤣

Kolega jest tylko zwykłym pracownikiem, a ja nie pytałem co robią skoro było dogadane z szefem🤬

12 minut temu, Qwazi napisał(a):

całujesz się z cielakami🤔

Kochaaam🥰🥰🥰

A i jeszcze T i T🚀

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a już środa....

Może weź i umyj...🤷

Jakaś inna odmiana...

Mój to ten karłowy.

Ten Pani to jakiś taki duży...

Tu lepsza ziemia jest i mój mąż obornikiem popruszyl. Tam gdzie piach nic nie ma już.

23 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Życzę udanej celebracji...a na pustkę we dwoje taka mała recepta👇...pokaż mężowi 😉😊

Bogdan te tabletki zaczynają działać po jakimś czasie...tylko coś to długo trwa 🤔🤭

Widział. Ma używać

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Nie do końca 

Ja jeszcze mam serce i litość, i przede wszystkim hamulce 

@6465To była inna sytuacja. Ja się go bałam I nie lubię pijakow.

Czyli zwykła 60tka jesteś 🤣.

Z szumnych opadów jest 25 mam co daje za lipiec 30mm

Opublikowano (edytowane)

Czyli w piątek będzie miał 2 dni. Co za as sprzedaje takiego cielaka dwudniowego🤦...o cenie nie wspominam nawet, bo to jest jakiś kosmos...zakładając baaardzo mało realnie, że on waży 70 kg, to wychodzi po 36 zł...zatem następny as, który to kupi za te pieniądze 🤦

A bardziej realnie to on będzie ważył ok 50 kg, więc to daje 50 zł...odsady mięsne liczą po jakieś 23 pewnie...gdzie tu sens, gdzie logika🤔🤦

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał(a):

No bankiem miał być boljer. A zrobili tak żeby ten bank brał prąd z sieci🤬

Kolega jest tylko zwykłym pracownikiem, a ja nie pytałem co robią skoro było dogadane z szefem🤬

🤣🤣🤣🤣 

1 godzinę temu, PAN88 napisał(a):

Czyli zwykła 60tka jesteś 🤣.

Z szumnych opadów jest 25 mam co daje za lipiec 30mm

A myśl sobie co chcesz ja ci w pesel nie patrzę 🤣

2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Jak one mają działać jak i ktoś nie bierze 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
19 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jak one mają działać jak i ktoś nie bierze

Pacjent udaje, że bierze, tabletki udają że działają 🤷...symbioza pełna 😊...

7 minut temu, slawek74 napisał(a):

co ja robię tuuu co ty tutaj robisz...🤦

Oho...Sławek się nabzdryngolił i...śpiewa🙆🤭

Opublikowano
45 minut temu, Bezduszna napisał(a):

🤣🤣🤣🤣

A myśl sobie co chcesz ja ci w pesel nie patrzę 🤣

Część mojego peselu masz w niku. 60tka czyli kapuś tępa osobo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v