Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jak?

Ty potrafisz sobie żartować a ja potrafię zamiatać aby na moje i tak wyszło. Choć nie raz mi nie wychodzi tak jak bym chciała aby wyszło 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Echch...

Nie ze mną tak....

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Powiedz, że tego kwiatu pół światu.

Nawet dzisiaj Pani @malaczarna się za ogonami i jajkami na twardo rozglądała.

No widziałem, żeś ją pięknie złapał, na...niekonsekwencji🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

potrafisz sobie żartować a ja potrafię zamiatać aby na moje i tak wyszło. Choć nie raz mi nie wychodzi tak jak bym chciała aby wyszło 

No wiem.

Pisałem...

Przemądrzała i zawsze ma rację....tyle że w swoim własnym mniemaniu...

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Qwazi napisał(a):

No miałem na myśli Małopolskie Towarzystwo Hodowli Drobiu oraz Owadów Wszelakich 🤷🤭...co ty mnie tu próbujesz inputować😱🤦....

Ja? Nigdy w życiu. Nawet o tym nie pomyślałam. 

Daleko mi do tego. Nawet za dużego mniemania nie mam o sobie. Jestem prosta dziewczyna która nie raz za dużo powie lub napisze bo jej się temat  spodoba. 

Opublikowano (edytowane)

Pozwolę bo tego nie mogę ci zabronić.

Ale nie świadczy to że wszystkie rozumy świata pozjadałam i o niczym nie wiem 🤣

Tak jak ty twierdzisz. 

Dla twojej wiadomości jeśli czegoś nie wiem to się pytam lub szukam w Googlach 😛

Opublikowano
Teraz, Kowalsky30 napisał(a):

Pafnuc ale masz branie u babów tutaj ostatnio. Pafnucy to Pafnucy śmo.. fiu fiu. Nie wiem czy motór tak działa na nie, czy urok osobisty a może ten autoportret z młodości

IMG_20250609_092720.jpg

To nie moja fotka.

Jakie branie?

Po prostu potrafię być miły dla innych..

Za dużo sobie ... Wymyślasz.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Za dużo sobie ... Wymyślasz.

Pamiętajmy że tylko wygłodniała osoba tylko o jednym myśli. W szczególności meżczyzna 🤣 czytaj Kow....

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No wiem.

Pisałem...

Przemądrzała i zawsze ma rację....tyle że w swoim własnym mniemaniu...

Jak nasz globtroter forumowy 🫣

Edytowane przez szymon09875
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Pamiętajmy że tylko wygłodniała osoba tylko o jednym myśli. W szczególności meżczyzna 🤣 czytaj Kow....

Nom...

I zdaje sobie sprawę że ...dużo was łączy....🤭

Opublikowano (edytowane)

To z matury? . Z wnukiem z tyłu na spacerze gdzieś się zawieruszyło. W maseczce sprzed kibla już wszyscy kojarzą to nie będę pokazywał

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano

Lepiej niech on się wypowie na ten temat nie ja. 

Aż z ciekawości posłucham 

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nom...

I zdaje sobie sprawę że ...dużo was łączy....🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

To z matury? . Z wnukiem z tyłu na spacerze gdzieś się zawieruszyło. W maseczcze sprzed kibla już wszyscy kojarzą to nie będę pokazywał

Chcesz jakie teraźniejsze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v