Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
malaczarna napisał:

Godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

ale są tego plusy wcześniej zaczęłaś pracę wcześniej zaczniesz weekend

Tatuś dzwonił że młoda gardło boli. Wieczorem mieliśmy ruszyć nad morze.

mi cholinex pomaga ...

Opublikowano

Massey Ferguson czuje że żyje 

7 minut temu, Karol6130 napisał(a):

No to czepiamy meduze i zaczynamy prawdziwe sianokosy

20250530_081210.jpg

Massey Ferguson czuje że żyje 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Dzień dobry , dziś ostatni dzień tej szarpaniny 

inbound4624359392544573606.jpg

Właśnie czytam, jak to samorządowcy z sąsiedniego powiatu popierają i stoją na zdjęciu trzymając zdjęcia kandydata. Dla mnie to jest śmieszne. Ja wiem na kogo zagłosuje i wiem dlaczego. Na pewno takie zdjęcia tej decyzji nie zmienią. Za to takie zdjęcia wywołują u mnie tylko uśmiech. Kampania powinna polegać na takich rozmowach jak u Mentzena, wszystkie media powinny to transmitować i tyle. Swoją drogą to pewnie komuś z kandydatów by w końcu psychika puściła i może by jaki fight się trafił 🤔👇

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ojjjjj...jakieś niezadowolenie u Anety wystąpiło, żeś to dostał na śniadanie 🤔🤭...raportuj czym Cię przez resztę dnia karmić będzie...może zgadniem o co jej chodzi🤭

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

Zbyszek łopata naszykowana dla Ciebie , kiedy będziesz 🤔

najpierw do stołu zaproś .. 🙋‍♂️

Qwazi napisał:

Ojjjjj...jakieś niezadowolenie u Anety wystąpiło, żeś to dostał na śniadanie 🤔🤭...raportuj czym Cię przez resztę dnia karmić będzie...może zgadniem o co jej chodzi🤭

🤔🤔🤔🤔🤔🤦 u mnie pyszny twarożek z majonezem i czosnkiem pychota 🤗

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

Człowieku jest tak dobrze jak w miesiącu miodowym,a w piątek zawsze twarożek ,a szczypiorek sam rwałem i kroilem 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 2
Opublikowano
51 minut temu, radekz200 napisał(a):

ale operuj w normalnych cenach a nie udajesz vatowca 😛

Kosiarka kubota 3.2 szerokości zawieszenie centralne

55350zł

W lipcu pewnie będzie taniej

• Like 1
Opublikowano
41 minut temu, slawek74 napisał(a):

🤔🤔🤔🤔🤔🤦 u mnie pyszny twarożek z majonezem i czosnkiem pychota 🤗

Ty tyż...nie dajesz rady🤔🙆🤭

38 minut temu, Łolek napisał(a):

Człowieku jest tak dobrze jak w miesiącu miodowym,a w piątek zawsze twarożek ,a szczypiorek sam rwałem i kroilem 

Wlaśnie po to ten twarożek Marek...właśnie po to🤷🤭...

Nie przejmujta się oba...ja też czasem muszę się raczyć twarożkiem 🤭...i nie mam przy tym nic do gadania🤷🤭...

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Właśnie czytam, jak to samorządowcy z sąsiedniego powiatu popierają i stoją na zdjęciu trzymając zdjęcia kandydata. Dla mnie to jest śmieszne. Ja wiem na kogo zagłosuje i wiem dlaczego. Na pewno takie zdjęcia tej decyzji nie zmienią. Za to takie zdjęcia wywołują u mnie tylko uśmiech. Kampania powinna polegać na takich rozmowach jak u Mentzena, wszystkie media powinny to transmitować i tyle. Swoją drogą to pewnie komuś z kandydatów by w końcu psychika puściła i może by jaki fight się trafił 🤔👇

Lub uciekł 🤣 jak już jeden zrobił 🤣

Siema pogodnie i słonecznie. Maj do 90mm dobił 

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Jednemu puściła i musiał coś zażyć.

Opublikowano

Pany.. Facet zrekultywował starą łąkę posiał owies i teraz mi to dał, żebym wykorzystał na paszę. W jakiej fazie to skosić do suszenia na siano?

Opublikowano
22 minuty temu, Uziu92 napisał(a):

Także ten tego... Prawie wszystko gotowe 😁

IMG_20250530_102840.jpg

A co to to za impra będzie?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v