Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Podaj trzy zalety Nawrockiego...

Ty krypto gej?

Tak ciągle o tych...ciotach...🤭

Ja przeciw czaskoskuemu

Nawet jakby z diabłem był wybór

Jest jaki jest ale nie 🌈

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ja przeciw czaskoskuemu

Nawet jakby z diabłem był wybór

Jest jaki jest ale nie 🌈

Ale tak szczerze.

Poważnie...

Też bardzo ci nie pasuje taki?

Jedynie że przeciwny dla tęczowych?

Opublikowano

burza przeszla. dolalo srednio.

22 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie tu o seksie?

Tak z ciekawości...

Od kiedy bebech na całkiem pozbawił cię seksu...?😄🤭😆

I

a na czym obecnie skupia sie kampania wybrcza ??

22 minuty temu, Łolek napisał(a):

Masz jakieś doświadczenia 🤔bo piszesz z taką pewnością,nie można wszystkich jedną miarą 

ty do lichenia masz niedaleko ??
pamietasz sprawe makulskiego ??

pamietasz co stalo sie z jego pomnikiem i obrazem ???

jesli ktos  nie wie to wyjasnie.

budowniczy sanktuarium mial kochanka -swojego kierowce , za skradzione ze zbiorek pieniadze kupil mu kilka luksusowych samochodow -wtedy go usuneli z sanktuarium,gdy okazalo sie ze molestowal mlodych chlopcow skuto i usunieto pomnik na ktorym byl z papiezem a ona obrazie na jego postaci namalowano bukiet kwiatow..

taka jest prawda o lawendowej mafii a nie wasze przekonania .

dabrowa gornicza czy drobin nie wzial sie zniczego..

17 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie musisz się przyznawać .🤣..myślę że nikt tu nawet nie odważył sie wyobrażać sobie  odyńca i babci bez zęba podczas sexu 🤔🤪

to pokaz swoja byla gwiazde a wyborca prezesa swojego parobka..

10 minut temu, witejus napisał(a):

Ty też homo?

a co szukasz partnera-jak zwykle przestrzeliles , idz na plebanie 😂

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ale tak szczerze.

Poważnie...

Też bardzo ci nie pasuje taki?

Jedynie że przeciwny dla tęczowych?

P0ważnie

Ale od 🌈 z daleka

Najgorsze co może być to 🌈 inżyniery

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

, idz na plebanie 

TY CHODZISZ NA PLEBANIĘ I ZAGLĄDASZ KSIĘŻOM I BISKUPOM POD SUTANNĘ, jesteś nader dokładnie i szczegółowo doinformowany.

• Like 1
Opublikowano

Ta ekscytacja podrzędnymi pierdołami, które mają utrzymywać wypracowany stopień polaryzacji i podsycać wojnę polsko-polską jest zarąbista😞. Dlaczego ludzie nie rozumieją, że to są tematy zastępcze, a rzecz idzie i coś innego i się podniecają kto ma tatuaż, a kto tęczową flagę? Ta podnieta jest skrupulatnie i z premedytacją wyliczona przez sztaby. I ludzie zachowują się dokładnie tak, jak te wyliczenia pokazały. Nawet sondaże są robione na zamówienie. Prowadzą wyborcę jak góral z Orawy barany na halę. Dla mnie to już jest nieznośne. Nie mogę czytać, jak rodacy rozumy tracą. Nara🙋. Dobrej nocy 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

300 tys wiz dla inżynierów,

Mało ci 300 tysięcy? chcesz by Trzaskoski całkiem otwarł granicę, myślisz że będziesz miał czarnych pół niewolników co ci będą zbierali truskawki i bób?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał(a):

burza przeszla. dolalo srednio.

a na czym obecnie skupia sie kampania wybrcza ??

ty do lichenia masz niedaleko ??
pamietasz sprawe makulskiego ??

pamietasz co stalo sie z jego pomnikiem i obrazem ???

jesli ktos  nie wie to wyjasnie.

budowniczy sanktuarium mial kochanka -swojego kierowce , za skradzione ze zbiorek pieniadze kupil mu kilka luksusowych samochodow -wtedy go usuneli z sanktuarium,gdy okazalo sie ze molestowal mlodych chlopcow skuto i usunieto pomnik na ktorym byl z papiezem a ona obrazie na jego postaci namalowano bukiet kwiatow..

taka jest prawda o lawendowej mafii a nie wasze przekonania .

dabrowa gornicza czy drobin nie wzial sie zniczego..

to pokaz swoja byla gwiazde a wyborca prezesa swojego parobka..

a co szukasz partnera-jak zwykle przestrzeliles , idz na plebanie 😂

Nie mówię że tak nie było i że to dobrze,tylko nie wszyscy są zbokami wszyscy winni powinni siedzieć i to podwójna kara bez litości 

Instytucja kościoła a wiara w Boga to dwie różne sprawy 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

300 tys wiz dla inżynierów, Ci sami teraz popierają Nawrockiego, to Ci nie przeszkadza ...

Czemu wysoka komisyja tego nie  potwierdziła przeczytaj raport 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ale 🌈 chwast bardziej

A mi 🌈 nie przeszkadza, niech każdy sobie robi u siebie w domu w łóżku co chce, byle nie w przestrzeni publicznej, bo to nie miejsce na takie rzeczy ... Małżeństwa nie dla nich, ale jakaś umowa notarialna o dziedziczeniu czy dostępie do informacji medycznej czemu nie.

Małżeństwo to kobieta i mężczyzna, ale skoro oni chcą być tacy jacy chcą być to nie ma co im na siłę przeszkadzać, bo to i tak nic nie zmieni ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

3 minuty temu, witejus napisał(a):

Dziś potrzebny jest chłop z jajami a nie oślizła mięka faja.

Sutener, gangster i kibol, idealny kandydat na prezydenta wg Karakana z Żoliborza ...

żeby PiS się nie zdziwił jak wygra Nawrocki i żeby się nie okazał drugim Banasiem . On im może pokazać to nie będzie długopis duduś że będzie wszystko podpisywał czy tym wszystko vetowal . Mogą się sami zdziwić

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v