Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

A to co mu dolega, apetytu nie ma czy jak? Ja to się nie znam ale odkąd czytam to forum to widzę że tu specjalisty w każdej dziedzinie są. Aż normalnie w szoku byłem. 

Profesor ortopeda  zarządził operacje. 

Opublikowano (edytowane)

Jest taki jeden dobry w Siemiatyczach przyjmował.

Lekarz lekarzowi nierówny niektórzy mają ten dar moja to wie jak z ludźmi rozmawia kogo chwalą kogo nie

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Myślisz Tomek, że małżonek Moniki był u specjalisty Piotra🤔

A ja nie wiem od czego soecjalista jest Piotr. Widzę że Dżaneta takie wykwintne posiłki mu robi to tak podejrzewam że brak apetytu🤔

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

świat się zmienia 🤭😁

A co to Ty takie twierdzenie wsnułeś🤔...nie nadążasz...za światem🤔🙆

ja nadążam tylko Ty już nie 🤭 opóźnienie masz 🤪

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał(a):

Profesor ortopeda  zarządził operacje. 

O kurde to od leżenia. Odkąd zacząłem jeździć na miedzynarodówce , mało chodzę to i mnie biodro pobolewa. 

Pozdrów go ode mnie. Bratam się w bólach.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

O kurde to od leżenia. Odkąd zacząłem jeździć na miedzynarodówce , mało chodzę to i mnie biodro pobolewa. 

Bark. Na prześwietleniu nic a na USG całą litania co uszkodzone

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał(a):

zerwałaś chłopa robota

Jestem niewinna. 

5 minut temu, Strongman napisał(a):

Jest taki jeden dobry w Siemiatyczach przyjmował.

Lekarz lekarzowi nierówny niektórzy mają ten dar moja to wie jak z ludźmi rozmawia kogo chwalą kogo nie

On robił mojej mamie endoprotezy kolan. Dobry bardzo jest

Opublikowano
55 minut temu, PRIMO napisał(a):

Ile warta jest ta kupka bloczków z rozbiórki?

20250426_152811.jpg

co rozbierałeś ? jak odstaje beton ? pukałeś młotkiem murarskim? może kawałek murka na płycie gnojowej gdzieś z tyłu na zadupiu podwórka szło by z tego ulepić ale nic poza tym 

do silosa płaskodennego pod podłoge szczelinową tez takie se

Opublikowano

Jestem niewinna. 

On robił mojej mamie endoprotezy kolan. Dobry bardzo jest

Ja nie wiem czy on jest z Białegostoku bo tam w Siemiatyczach to prywatnie przyjmował i w Siedlcach przyjmował

Opublikowano

Bark. Na prześwietleniu nic a na USG całą litania co uszkodzone

O to on zobaczy co będzie po 40stce. Chłop to siada a kobiety to wręcz przeciwnie. 

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał(a):

A ja nie wiem od czego soecjalista jest Piotr. Widzę że Dżaneta takie wykwintne posiłki mu robi to tak podejrzewam że brak apetytu🤔

Ja żem se pomyślał o innym... apetycie...i stąd mi przyszło do głowy, że Piotr mógłby skutecznie wpływać na jego brak😉

19 minut temu, malaczarna napisał(a):

Na razie będę celebrować nasza koronkowa rocznicę. Miał być tort ale nie miałam czasu dziś zrobić. Przysięgałam że nie opuszczę 

IMG_20250426_212447.jpg

No i tu by mi wszystko pasowało 

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

A że libido mu spadło🤔 e chyba nie. Dżaneta raczej w dobrym humorze tu zagląda to jej nic nie brakuje. 

Przyczyn dobrego humoru kobiety może być wiele...a Karola nie widać 😉🤭

Opublikowano
26 minut temu, Strongman napisał(a):

Z tego co kazdy mówi to ten majster teraz najlepszy i nie tani,adengo zdania podzielone bo to mocne ustrojstwo 

Jak chcesz siać lucernę np. to wszelkie doglebowe odpuść. Jak zboże to tam wielkiego problemu nie będzie. 

Opublikowano

Właśnie...co to🤔...bo na FB mi nie wygląda 

1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Konteno ty to sobie znajdź kobietę do kochania a nie do ruchania. Gdzie ty szukasz🤦

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v