Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nie wyjdzie ci ten manewr 🫢

Musisz się w końcu określić czy grasz ze mną do jednej bramki czy nie, inaczej przegrasz, Kallina już się określiła z kim gra i jej protegowany obrósł w piórka zaraz i próbuje cię połknąć na deser.  :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał(a):

Może już pora się uspokoić 🤔🤭

I co być miłym🤔

6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...to nie jest zaletą...

Wiem o tym.

5 minut temu, Desperado napisał(a):

Musisz się w końcu określić czy grasz ze mną do jednej bramki czy nie, inaczej przegrasz, Kallina już się określiła z kim gra i jej protegowany obrósł w piórka zaraz i próbuje cię połknąć na deser.  :P

Ja wolę być naturalna i nikogo nie popatrzeć w waszej grze.

Aby później nie było nikomu przykro że jest mniej lubiany przeze mnie. 

Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał(a):

Wszystko traktujesz jak walkę...

...jest więcej kolorów...niż czarny i biały...

Nie każdy kto przyzna mi rację, musi być od razu twoim wrogiem...

• Like 2
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał(a):

Zgraja Pafnuca i tak was pokona, czy bezduszna będzie z tobą grać czy nie 🤣🤣🤣

Nie ma mocnego na pafnucego!!!!!!

Kasia zapamiętaj sobie i opraw w ramkę - Tego figo fago, pokona tylko Desperado    :P

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

O ty to nas wszystkich to tak tu lubisz jak tych wsioków czy tam wsiurów co tak ładnie nazwałaś😆😆😆

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, Wełpa napisał(a):

Rosołek z indyka swojskiego zjeść, no i odpocząć 🤭

Już mi się nie chce tych głupot czytać 🤨🤦

Jesteś nie miły. 

Ja wczoraj czytałam wasze glopoty i nawet słówkiem się o tym jak to wygląda nie wypowiedziałam się. 

Opublikowano
3 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

I co być miłym🤔

Wiem o tym.

A kto każe być miłym... 😁 porostu nie szaleć 🤷‍♂️😁

• Like 1
Opublikowano
50 minut temu, 6465 napisał(a):

Było tych obciążników od MTZ nie ściągać. Każdy spojrzy i pomyśli, typowy handlarz januszex .Chyba że robisz z nich balast do ursusa🤔

Idę na drzemkę. Już za długo tej przerwy świątecznej jest. Ehh.

W Ursusie mam tuza i obciążnik 500 kg , tamte walizki pojechały dawno do nowego właściciela , ja mam tura na Zetorze 🙋

Opublikowano
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Jesteś nie miły. 

Ja wczoraj czytałam wasze glopoty i nawet słówkiem się o tym jak to wygląda nie wypowiedziałam się. 

Dzięki 😉 

Pewnie tylko nogi zaciskałaś? 🤭 

Robiłaś obiad czy kucharkę miałaś? 🤔

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Naiwna jesteś @Kallina86 jest przebiegła jak Milady de Winter, wszystko zrobi żeby przekonać kardynała by cię zniszczył.   :P

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Naiwna jesteś @Kallina86 jest przebiegła jak Milady de Winter, wszystko zrobi żeby przekonać kardynała by cię zniszczył.   :P

Ja w razie czego zagłosuję przeciw Kalinie i bandzie Zbyszka... 🙋

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

To świadczy tylko o tym jaka naiwna jest właśnie ta osoba przez ciebie wspomniana. 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v