Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, jacor73 napisał(a):

Widzę, że niektórych jeszcze trzyma po sobotnim melanżu🤭🫣🤣

Widzę że wytrzymać nie możesz i czekasz tylko abym się potknęła aby mnie zacytować i nawiązać ze mną dialog. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacus napisał(a):

Odstawiłes leki i samotnie chlejesz??

Nie stawiają lustra na ceracie bo będziesz miał koszmary gorsze niż kac..

ty naprawde udajesz ze nie widzisz ze jestes zakala spoleczna z tym smietnikiem  w swoim srodowisku ....pomyslales kiedy co o tobie mowia ludzie widzac ten burdel i rozwalone budy 😲czlowieku ty zyjesz jak lump 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Widzę że wytrzymać nie możesz i czekasz tylko abym się potknęła aby mnie zacytować i nawiązać ze mną dialog. 

Ja pierwszy ciebie dzisiaj nie wywoływałem, tylko ty mnie🤭🤫

Opublikowano
24 minuty temu, jacor73 napisał(a):

dociekam tylko prawdy

Ta prawda jest prosta, a wręcz banalna...wystarczy tylko troszeczkę pomyśleć szerzej a nie jednokierunkowo...pogadaj z Kaśką jak należy to Ci może powie...narazie ją tylko zniechęcasz do siebie, a tym samym oddalasz się od docieknięcia czegokolwiek 🤷...

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Ta prawda jest prosta, a wręcz banalna...wystarczy tylko troszeczkę pomyśleć szerzej a nie jednokierunkowo...pogadaj z Kaśką jak należy to Ci może powie...narazie ją tylko zniechęcasz do siebie, a tym samym oddalasz się od docieknięcia czegokolwiek 🤷...

Nie opłaca się🤫

Za nudno byłoby w tym temacie jakby prawda dawno byłaby wyjawiona🫣

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, jacor73 napisał(a):

Nie opłaca się🤫

Za nudno byłoby w tym temacie jakby prawda dawno byłaby wyjawiona🫣

No widzę, że Was do siebie ciągnie🤭

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...to jednak nie przyznajesz mi racji?

No w szoku jestem...🙆

Wiadomo było że ci racji nie przyznam. 

Jednak połechtało cię na serduszku że przynawałam ci rację za każdym razem

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

No widzę, że Was do siebie ciągnie🤭

🤭🤣🤣🫣

2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zabujał się może 🤭 od złości do miłości jeden krok 

Faktycznie, ja jechałem 150 km na spotkanie z carycą🤣

Opublikowano
Teraz, Bezduszna napisał(a):

Wiadomo było że ci racji nie przyznam. 

Jednak połechtało cię na serduszku że przynawałam ci rację za każdym razem

No chyba ciebie...

Wyjaśniłem dość szybko jak źle ci to wychodzi...

No ale przyznać rację do....nie komplementów...to już...wyższy lewel u ciebie....

Dość śmieszne to było...😆

Nie czytaj takich ...poradników ...😆🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v