Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ta pogoda pod kockiem to, az tak zmienna jest ???tyle postow to tam trudno zyc i gospodarzyc..

trzeba mu to zrekompensowac i dac ta jakze zaszczytna funkcje.

ja odpadam w przedbiegach .w dzien do pracy wieczorem na bal ..

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, jacor73 napisał(a):

Biorąc pod uwagę, że ten slawekes jest trochę podejrzany i  @Ajeto, to stary kowalski, a Ty w poprzednim wcieleniu dostałeś bana za multikonto z kowalskim, to tak prawdę powiedziawszy popiera Cię tylko Tomek 🤭🤫

No i dlatego po zgłoszeniu samego siebie Michaś musi znaleźć cztery osoby, które go poprą...a trzy już ma🤷...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

No i dlatego po zgłoszeniu samego siebie Michaś musi znaleźć cztery osoby, które go poprą...a trzy już ma🤷...

Ja jestem przeciwna co do tego żeby ten szanowny pan zakładał temat pogoda na następny rok. 

Po pierwsze nie zna się na rolnictwie a to powinna być osoba kompetentna. 

Po drugie  podkopuje dołki pod innych użytkowników forum, nie ma własnego zdania itp. 

Taki osobom powinno być całkowicie odebrana możliwość brania udziału w jakim kolwiek wyborach. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Jak byś nie wiedział o co chodzi.

Udajesz Greka chociaż to nie pierwszy raz ani ostatni zapewnie.

Jednak śmiem twierdzić że kiedyś sam sobie dołek wykopiesz.

A to o te wasze multikonta chodzi, tylko kto jest kim w tym waszym wspaniałym związku?🤔

Greka, to ty udajesz jak pada pytanie o bana @Patrycja2

Nie twoje doczekanie

28 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kto może być...co...🤷

Nie noo, nie pamiętam tych wszystkich kont kowalskiego albo kowalskiej vel obecny @Ajeto🤭

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
2 minuty temu, jacor73 napisał(a):

A to o te wsze multikonta chodzi, tylko kto jest kim w tym waszym wspaniałym związku?🤔

Greka, to ty udajesz jak pada pytanie o bana @Patrycja2

Nigdy nie było żadnego multikonta tylko to jest w twojej głowie 

Nigdy nie ukrywałam że jestem @Patrycja2. To każdy wie i nie musisz tego ciągle przypominać. 

Wykopiesz ten dołek wcześniej niż myślisz..

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał(a):

Myślę ,że i Rysiek mnie poprze za to że pomagam mu jako jeden z niewielu ⚒️T. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nigdy nie było żadnego multikonta tylko to jest w twojej głowie 

Nigdy nie ukrywałam że jestem @Patrycja2. To każdy wie i nie musisz tego ciągle przypominać. 

Wykopiesz ten dołek wcześniej niż myślisz..

Oj Marcinek nie wiedział że pati byłaś 🤫

I pewnie bana nie dostałaś razem z michałkiem🤭

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nikt nie jest bez wad....nawet ty...

Widzisz mi nie zależy żeby być liderem w internecie. 

Poza tym mi jest obojętne kto założył lepiej być neutralna osobą. 

Opublikowano
20 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Ja jestem przeciwna co do tego żeby ten szanowny pan zakładał temat pogoda na następny rok. 

Po pierwsze nie zna się na rolnictwie a to powinna być osoba kompetentna. 

Po drugie  podkopuje dołki pod innych użytkowników forum, nie ma własnego zdania itp. 

Taki osobom powinno być całkowicie odebrana możliwość brania udziału w jakim kolwiek wyborach. 

Tylko że ten temat jest tak naprawdę o tyłeczku panny Marysi,   :P  a ten co go założy i tak nie ma tu nic do gadania jak mi kledki który odbierze.   :P

Opublikowano
8 minut temu, jacor73 napisał(a):

I pewnie bana nie dostałaś razem z michałkiem🤭

Skąd ci się wziął ban z Michałkiem ? 

8 minut temu, jacor73 napisał(a):

Oj Marcinek nie wiedział że pati byłaś 🤫

Widzę że cię to strasznie interesuje jak by to było dla ciebie najważniejsza rzecz pod słońcem. 

Skończ już ten temat nudne to się robi 

Opublikowano
10 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Poza tym mi jest obojętne kto założył lepiej być neutralna osobą. 

No raczej nigdy nie byłaś....🤷

5 minut temu, Desperado napisał(a):

Tylko że ten temat jest tak naprawdę o tyłeczku panny Marysi,

Ty głodny...i nie mogacy....to zawsze ci się z jednym....póki jeszcze coś pamiętasz....😆🤭

Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

To nie wiem czy wtedy było, ślubu do dziś nie ma 🫣

I bardzo dobrze, zawsze można powiedzieć cześć, bez żadnych spraw itp 🤭

Opublikowano

Mi to od początku wydaje się że Qwas powinien zostać, dobrze mu to idzie nie jest konfliktowy, do wszystkich normalnie się odzywa, nie cwaniakuję itp itd nie będę więcej mu słodził bo się chłopak zarumieni 🤭 jedyną wadę jaką ma to jest pantofel, strasznie przymila się do pań, ale tą jedną wadę można mu wybaczyć.😉

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v