Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

... i jeździ rowerem ze wspomaganiem elektrycznym. Daj spokój. Która by go chciała.😉

... A cos wam powiem... 

Gosc starszy troche niz ja.. 

Z jedna sie rozszedł, znalazl druga.. młodszą... wczoraj kupowal do mleka garki... bo dziecku w nocy podgrzewac musi... 

... ojcem znowu został... 

.. no ale moze i elektrycznym nie jeździ😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał(a):

@Krzysztof81 później to zostaje już chyba dbanie tylko o ten brzuch pełen 

Ja tam nie narzekam😉 Widzisz żebym ślinił sie do tutejszych przedstawicielek płci pięknej? Popisze jak z każdym i jest ok.

Sama pisałaś że gdybyś nie miala męża to byś się nie oszczędzała🤣. Czyli też nie jest jeszcze źle a chyba sporo jesteś ode mnie młodsza.

Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ja się nie znam na mężczyznach , ale zdjęcie widziałeś na FB 

To może forumowe kobiety niech ocenią. Najlepiej @malaczarna bo @Kallina86 nie będzie obiektywna.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

... A cos wam powiem... 

Z jedna sie rozszedł, znalazl druga.. młodszą... wczoraj kupowal do mleka garki... bo dziecku w nocy podgrzewac musi... 

A co taki Strasburger czy jak mu tam, ten od Familiady ma powiedzieć, gdzie został ojcem w wieku 70 lat, albo Al Pacino jak miał 83 lata?

To już chore jest.

Opublikowano

Co tu się dzieje? jakieś romanse, rozterki życiowe? 🤭 Bojcowanie😛

To był Mikołaj nie walentynki spokojnie nie sikać będziemy mieli o czym gadać w lutym 😁 jak coś 😉

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał(a):

masz zdjęcię marcinowego 1044? przetrzep archiwum 

Nie ma żadnego archiwum. Coś zapamiętam to wrzucam, a tego nudziarza prawie nie czytam

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

nic straconego , wszystko przed tobą 

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ja tam nie narzekam😉 Widzisz żebym ślinił sie do tutejszych przedstawicielek płci pięknej? Popisze jak z każdym i jest ok.

Sama pisałaś że gdybyś nie miala męża to byś się nie oszczędzała🤣. Czyli też nie jest jeszcze źle a chyba sporo jesteś ode mnie młodsza.

To może forumowe kobiety niech ocenią. Najlepiej @malaczarna bo @Kallina86 nie będzie obiektywna.

Lubię coś to dlaczego mam sobie żałować?

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

... A cos wam powiem... 

A ile ma lat ten chłop ? 

I tak nie odpowiesz bo masz focha 🙈 

Opublikowano
2 godziny temu, s_z_k napisał(a):

A wczoraj robiłam pierwszą próbę z maszynką do tatuażu, na razie za bardzo mi się ręka trzęsie 🙈  

Czyżby czynisz  przymiarki do wyjścia poza hobby? Faktycznie jest sporo przestrzeni do zamalowania ;)

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A co taki Strasburger czy jak mu tam, ten od Familiady ma powiedzieć, gdzie został ojcem w wieku 70 lat, albo Al Pacino jak miał 83 lata?

To już chore jest.

Chore to jest to jak maluteńkie dziecko odnoszą do żłobka, to dziecko siedzi i patrzy tylko gdzie jest mama, tylko drzwi się otwierają a ono jak umie mówić, woła mama.

Tak mówiła mi opiekunka ze żłobka

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał(a):

a co to przeszkadza w rozwodzie i znalezieniu młodszej 🤔

A co ty mozesz o tym wiedzieć? 

1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Po tej 40-tce to wam już się kończą moce

No chyba Pani... 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To już chore jest.

Tak Karol Strasburger , To ja jeszcze mogę mieć drużynę piłkarską 😛

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v