Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
51 minut temu, Bezduszna napisał(a):

SPIERDALAJ 

Kaśka, uspokój się. Ja Cię bardzo proszę. Tak nie przystoi kobiecie 

Nie odpisuj wszystkim na zaczepki. Jak czegoś nie wiesz to pytaj w sposób krótki i prosty. Dostaniesz odpowiedzi. Jak będziesz się rzucać, to będziesz traktowana jak wariatka. A Desperado i Bogdan traktują Cię i tak pobłażliwie. Potrafią ostrzej. 

Weź to pod uwagę 

• Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja jestem uprzejmy i przystojny ...mi kobitki na szyje same sie rzucały 😜 

Screenshot_20240611-103816 (3) (2) (1).png

nawet mam wasa pod nosem 🤣🤣🤣🤣🤣

Przecież widać, że to ten sam😂😂 Podgardle jak u spasionego wieprzka😋

Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

głównie w maszynach rolniczych remonty bo już nie chce mi się krecić kluczem , teraz mam zrobic hamulce w c360 i tu raczej troche mocy by się przydało

Nie kupuj tego. A jak koniecznie chcesz to co sprzedam swój. 

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

Kaśka, uspokój się. Ja Cię bardzo proszę. Tak nie przystoi kobiecie 

Nie odpisuj wszystkim na zaczepki. Jak czegoś nie wiesz to pytaj w sposób krótki i prosty. Dostaniesz odpowiedzi. Jak będziesz się rzucać, to będziesz traktowana jak wariatka. A Desperado i Bogdan traktują Cię i tak pobłażliwie. Potrafią ostrzej. 

Weź to pod uwagę 

Desperado to stary f...k który pomylił swoją chlewnię z amboną😂

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, Michał18 napisał(a):

Wstaw bo nie każdy widział Sławka

To ile masz tych traktorów 🤔

14 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to przykry widok🤣

Przykry to masz jak w lustro patrzysz...

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

O twoim odejściu żem...na amen....🤦

....matko, ty to zawsze...nie trybisz...

... dowcipniś...

Po co?

Mi tylko od miedzy przeszkadzał...

Jest szansa że swoją starą przeżyje,jak dziadek i dwóch pradziadków 

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

A nie mam dziś pomysłu na ...coś robienie..

...bycki i psy nakarmiłem...

...do domu powróciłem...

...w piecu na paliłem....🤭

17628444752882688782756259419966.jpg

A obowiązki małżeńskie spełniłes??

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

W Polsce A jest xD

URZĄD GMINY PAŁECZNICA - V Małopolskie Święto Bobu

To tylko inna gubernia niż twoja.

1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Może to głupie pytanie może mądre już nie wiem sama dlaczego nikt nie zwraca uwagi @slawekes że robi błędy w pisowni. 

@jacor73 Co się głupio śmiejesz? 

Ja też robię błędy. Czuję się pominięty i niedoceniany.

1 godzinę temu, malaczarna napisał(a):

A to nie na jedno wyjdzie jak Pan samym pelletem będzie palił bez roboty z sypaniem owsa i mieszaniem?

CCC

Cena czyni cuda 

1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Ad1. Aż za dobrze zrozumiałam jak tu jest. 

Żadna informacji nie można uzyskać większości osób  tylko dla siebie zatrzymuje wiedzę. 

Ad2 Tak jak ostatnio widzę będzie najlepszym dla mnie wyjście zamilknąć na ament dużo osób się ucieszy. W szczególności jedna osoba która za wszelką cenę chciała mnie usunąć. Nareszcie jej się to udało. 

I tak już nikt do mnie się nie odezwie więc nie ma sensu tu pisać. 

Chociaż już sama nie wiem co mam zrobić czy pójść w lewo czy w prawo a może gdzieś po środku przycupnąć. 

Ja będę płakał 😭 

Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Zastanawiam się.

Każdy może i mnie to pytać ale i tak nikt odpowiedzi nie dostanie czy tak czy nie 

Sama pisałaś że jesteś Panna na wydaniu.gdybys zapomniała to rocznik 85

52 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dla Jacus ... żelazny 🤷

A choć gumowych młotków nie masz??

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ajeto napisał(a):

Nie becz😋  Srałeś w kalesony do drugiej w nocy, że się wydało😂   

co niby sie wydalo.. ze jestes tępak 😜 ty nie potrafisz nawet onucego w wpr wygoglowac 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał(a):

Nie kupuj tego. A jak koniecznie chcesz to co sprzedam swój. 

ale ogólnie klucz udarowy czy tylko ten parkside ? ja niechce na akumulator tylko na 230 v

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

ale ogólnie klucz udarowy czy tylko ten parkside ? ja niechce na akumulator tylko na 230 v

Mam na 230v. Lemieszy od pługa nie odkręcił puki nie poluzowalem kluczem. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

wstaw to ci  napisałem  a nie coś zmyslasz golebiu od sedmiu bolesci....lec szukac mnie na fb i w wpr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4 minuty temu, Ajeto napisał(a):

Co tam prok już pracuje? Kiedy mnie zamkną?😂

masz tyle mam tera do doplat za ostatni rok🤣

Screenshot_20231111-194602~2 (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jak kupisz na aku na inne narzędzia nie spojrzysz...muszę drugą kątówkę kupić do tarcz do szlifowania 

2 minuty temu, Michał18 napisał(a):

To jeszcze można 😋 nie jest źle

Ty to jedynie możesz.... pomarzyć 🤪😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v