Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, slawekes napisał(a):

Statystycznie beergeaków jest więcej w naszym nieszczęśliwym kraju. Czemu krowy?

Powiem tak bo to jest ciekawe zwierzę poza tym jest tu dużo znawców. Jednak nie chcą się podzielić wiedzą z teoretykiem więc już nie usłyszą ode mnie pytać które jak widać im przeszkadzają w rozmowach między sobą. Teoryryk nie może rozmawiać z praktykiem więc jest to proste co trzeba zrobić. 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Przyjemny smrodek poleci z krowy po przebiciu 

Powiem ci szczerze że nie wiem, widziałem to drugi raz, byłem zestresowany musieliśmy ją trzymać żeby leżała spokojnie, czasem nie wierzgała jak o nią tą nicią później podwiązywał 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Znowu się powtarzasz 

Zmień płytę 

Nic innego nie robię co sam wczoraj nie robiłeś. Więcej pytań niż odpowiedzi więc jesteśmy kwita.

Tym bardziej że nie chce zadawać pytań które mi się nasunęły do tego co napisałeś  tak na nie dostanę odpowiedzi. 

Opublikowano
17 minut temu, Michał18 napisał(a):

A może takich Pioterów cza tępić 🤪🤣

Kowalski, pierwsze co to ciebie trzeba tępić za notoryczne multikonta...

15 minut temu, slawek74 napisał(a):

Znowu żeś się na bąblował 🤦🤦🤦%%% poszedł się umyć 🙋‍♂️

Idź do swoich zdychów spać z nimi i pilnować kiedy weterynarza znów trzeba wezwać...

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Powiem ci szczerze że nie wiem, widziałem to drugi raz, byłem zestresowany musieliśmy ją trzymać żeby leżała spokojnie, czasem nie wierzgała jak o nią tą nicią później podwiązywał 

A wiąże się krowę jak cielaka za nogi 😁 za dużo widziałem 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kowalski, pierwsze co to ciebie trzeba tępić za notoryczne multikonta...

Idź do swoich zdychów spać z nimi i pilnować kiedy weterynarza znów trzeba wezwać...

Pij stary pij na starość torba i kij...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Powiem tak bo to jest ciekawe zwierzę poza tym jest tu dużo znawców. Jednak nie chcą się podzielić wiedzą z teoretykiem więc już nie usłyszą ode mnie pytać które jak widać im przeszkadzają w rozmowach między sobą. Teoryryk nie może rozmawiać z praktykiem więc jest to proste co trzeba zrobić. 

Ciekawe pod jakim względem? Ja nie widziałem nigdy kangura i nie ciekawi mnie jego żywienie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Qwazi napisał:

47 minut temu, wojtal24 napisał(a):

ja bym @Qwaziego poprzytula

Nie będziesz mnie przytulał😡☝️...nie zgadzam się 😤

58 minut temu, slawek74 napisał(a):

Nimom czasu bo orom 🤭

A fynd ducha wyzionął w bezorkowce🤔😱

chodziło o Twoje krowy😀😀😀

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Nie wiem jak to ująć, ale nie obrażając was obu to napisze że chyba tobie pozazdrościł 

Udowodniłem, że też umiem🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v