Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, Ajeto napisał(a):

Gdy była z Anglikiem nawet tu nie zaglądała. A wiadomo, że taki Anglik niejedno ma za uszami jeszcze dochodzą różnice kulturowe i wiadomo było, że prędzej czy później wróci szukać chłopa

Wszystkie stare panny które tu były do tej pory miały tylko jeden cel- znaleźć chłopa. Ty też..😗

Żeby nie było mężatki też szukają. Meg już znalazła bezbarwnego mcz jeszcze nie😗

@wojtal24 Michał masz rację...on musi mieszkać pod obcasem...u babki🤔

Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Kuchnię. Prawdopodobnie we wtorek już koniec.

Masz rację. Ale ja już nie chcę, a ona i tak się znajduje xD 

Ale to masz jakiś specjalistów? 🤔🤭 Czy samemu? 

A co do zajęcia to zawsze musi jakieś być, bo bez pracy ludzie wariują😁

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Uuuu chyba się zauroczyłeś 😁

Nie...ja mam wlasną oprawczynię🤭...niezmiennie od ponad 26 lat...nie jestem samobójcą😱

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Współczuję 

Dzięki :D Już jest w miarę ok. Poprzednie dwa tygodnie było ciężko. Już nawet nie mówię o tym co oczywiste, zmywanie w łazience, gotowanie na jednym palniku. Najgorzej było, jak się okazało że każda ściana swoim życiem żyje... 

Opublikowano
9 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Czy rolnik tylko ma tylko jeden temacie się zna czy ma różne zainteresowania🤔

Rolnik to człowiek orkiestra 😁🤭 musi się znać na wielu rzeczach ...

9 minut temu, Ajeto napisał(a):

Ta lżejszą z takimi szponami. Chyba do banku po wypłatę za mleko🤣

Dzisiaj są konta i karty i mało kto bank odwiedza  ...

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał(a):

@wojtal24 Michał masz rację...on musi mieszkać pod obcasem...u babki🤔

Albo pod halką🤭

2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie...ja mam wlasną oprawczynię🤭...niezmiennie od ponad 26 lat...nie jestem samobójcą😱

Oj dzidek dzidek, takie numery to nie ze mną. Ja lowelasów wyczuwam na kilometr 🤗🤣

Opublikowano

A jak wiadomo, kiedy coś jest do wszystkiego, to w zasadzie jest do niczego...i potem jest jak jest...

Nie będę wyjaśniał co mam na myśli...kto zechce to se ten sens znajdzie🤷

2 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Opublikowano
8 minut temu, Qwazi napisał(a):

To się okaże...póki co ja nie mam powodów, żeby tak przypuszczać...to nie jest kobieta w stylu zarozumiałej mieszczuszki

a czytasz jej posty cale i dokladnie ???

6 minut temu, szymon09875 napisał(a):

A to się bierze ślub z jedną maszyna na całe życie ? 

jak kupisz cos porzadnego to sprzedajesz szybko ??

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Oj dzidek dzidek, takie numery to nie ze mną. Ja lowelasów wyczuwam na kilometr 🤗🤣

Widzisz, co do Katarzyny, to wiem więcej od Was🤷...zatem będziecie mieć dziwaczne domysły, ale nic na to nie poradzę. Nie czuję się uprawniony, żebyvsię ta wiedza publicznie podzielić 🤷

Opublikowano
5 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Dzięki :D Już jest w miarę ok. Poprzednie dwa tygodnie było ciężko. Już nawet nie mówię o tym co oczywiste, zmywanie w łazience, gotowanie na jednym palniku. Najgorzej było, jak się okazało że każda ściana swoim życiem żyje... 

Znam ten ból... wiosną miałem remont 🤦

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Dzisiaj są konta i karty i mało kto bank odwiedza  ...

A co Warszawianka ma tylko na tym się znać co w wielkim mieście jest modne i potrzebne do przeżycia 🤔

Widać ześ ty taki który uważa że miasto to miasto a wieś to wieś. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

a czytasz jej posty cale i dokladnie ???

Nie wszystkie posty czytam. Dotyczy to wszystkich userów. Nieraz jak tu zajrze, to jest tego tyle, że mi się po prostu nie chce. Nieraz jest jakaś dyskusja i nie ma czasu, żeby czytać zaległości 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ile byś się nie tłumaczył i tak widać, dobry podrywacz jesteś🤣😁

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Widzisz, co do Katarzyny, to wiem więcej od Was🤷...zatem będziecie mieć dziwaczne domysły, ale nic na to nie poradzę. Nie czuję się uprawniony, żebyvsię ta wiedza publicznie podzielić 🤷

Ale ja wcale nie pytam i nawet mnie to nie ciekawi. 🤭

Opublikowano
Godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Niech się sam wypowie na ten temat. 

Widać że jest niezadowolony jak kobiety tutaj są. 

Próbuje się dowiedzieć dlaczego tak mu to przeszkadza. 

Mi nie przeszkadza,tylko dziwne ze jak ktoś wybiera takie towarzystwo w dodatku kobieta i to z miasta.

Opublikowano
1 minutę temu, Ajeto napisał(a):

Tłumaczyć to się powinieś Ty😡...wiesz za co 🤬

Opublikowano
8 minut temu, Kallina86 napisał(a):

Najgorzej było, jak się okazało że każda ściana swoim życiem żyje... 

?

3 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Znam ten ból... wiosną miałem remont 🤦

No już nie przesadzaj remont to nie koniec świata 🤦 tydzień, dwa burdelu później elegancko

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Strongman napisał(a):

Mi nie przeszkadza,tylko dziwne ze jak ktoś wybiera takie towarzystwo w dodatku kobieta i to z miasta.

Jak się nie ma w realu życia, rodziny to niektórzy szukają po forach kontaktu 

Edytowane przez Michał18
Opublikowano
7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Oooo kolega też słusznie zauważył

Myślę, że  wszyscy to widzą ale tylko ty ja i Michał mamy odwagę głośno napisać 

Opublikowano
5 minut temu, Bezduszna napisał(a):

A co Warszawianka ma tylko na tym się znać co w wielkim mieście jest modne i potrzebne do przeżycia 🤔

Widać ześ ty taki który uważa że miasto to miasto a wieś to wieś. 

Czy ja coś gdzieś takiego napisałem 🤔 

Opublikowano
1 minutę temu, Ajeto napisał(a):

Piszesz jak potłuczony. 

Nic dziwnego poniekąd jak ciągle jesteś sam 

Widać że dużo jeszcze musisz się nauczyć w tym temacie. 

Nie rozróżniasz rozmowy od podrywu. 

Litości miałam cię za inteligentniejsze. 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Tłumaczyć to się powinieś Ty😡...wiesz za co 🤬

Uuuu chyba coś przeskrobał,?🤔 Za dawnych lat na komendzie dostałby pewnie pare gum🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v