Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Dej spokój, bo się tego...nie od zobaczy🙆🤦😱🤢

Dobra już się nie będę znęcał nad nim :ph34r:.

Ale sam zaczął.

• Haha 1
Opublikowano

czekam na wasze zdjecia.. jakos sie nie moge doczekac..

wpis sp.ksiedza isakowicza -zalewskiego . 

https://isakowicz.pl/dziwne-swiecenia-wlocha-z-krakowa-w-prywatnej-kaplicy-w-warszawie/

17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Masz dane?

Mamy jeszcze i drugi autokar...🤭

naprawde ?? w takim bogatym miescie ?? u nas na wsi to chyba 5 franek leasinguje.

13 minut temu, Qwazi napisał(a):

I powiedział Ci o tym jak się u niego spowiadałeś🤔

po stolem gadalismy.

12 minut temu, dsbh napisał(a):

Wenecja, gondole :ph34r:.

to daleko od rzymu jest.. wiem krowy wtedy pasles gdy byly o tym lekcje.

8 minut temu, Baks00 napisał(a):

Nie ma co stękać,jak bebrane kilka razy to jak ma być wilgoć 

Póki co nie na rewelacji ale nie narzekajmy

w kwietniu na ciezkich ziemiach siwy dym ?? pare dni wiatru i slonca i po wilgoci.

u nas agregatem uprawo-siewmym bez wczesniejszego wjazdu nie zasiejesz .

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

czekam na wasze zdjecia.. jakos sie nie moge doczekac..

Moich pełno.

Ty żadnego chyba nie dałeś...

Zachwalasz, ale chyba się wstydzisz że nie pokazujesz nigdy nic.

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

to daleko od rzymu jest.. wiem krowy wtedy pasles gdy byly o tym lekcje.

A to byłeś tylko w Wenecji i do domu na Rzym już brakło ? Było od Dziwisza pożyczyć :ph34r:.

Opublikowano
42 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No mi powiedział ok 10 ton..

Nie zaprzeczałem, ale patrząc po ziarniakach, stanie tego co na polu, to wydawało mi się mało możliwe...

Realny plon 3-8t w zależności od roku i odmiany 

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał(a):

brr zimno..

wiekszosc biskupow to krypto-geje.lawendowa mafiia. 

dziwisz kupil kochankowi apartament w rzymie.

?? chyba zartujesz..byles w polu??

kucio travel jedzie ?? 

Codziennie teraz jestem. Warunki super. Ty już jesteś piachowy i mniej pada u was...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v