Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi tam wystarczy Radka opis...

...koledze byle czego by nie sprzedał...

Duży jesteś 🤷...postępujesz po swojemu...ja bym musiał zobaczyć 🤷

5 minut temu, Baks00 napisał(a):

Aaaaaaa mediator

Etam...co najwyżej komentator 

Opublikowano
3 godziny temu, PAN88 napisał(a):

Polska A i taka zacofana? Od 2008 konto mam w banku. A w 2013 konto w ebanku od 2016 aplikacja w telefonie. I jestem wg ciebie z Polski Z

w polsce a bank masz co pare kilometrow..wiec nie mialem zadnej potrzeby,jedziesz na zakupy ,podjezdzasz do banku.

przelew ci wypisza.numery konta sprawdza.wszystkie dziewczyny znasz od dziecka,prezez sasiadka ze wsi...

konto w banku ?? kurna nie pamietam -ze 30 lat mialem .na umowe zlecenie mi kase przelewali. to bylo prawdziwe zlecenie wiec  w biurze firmy nie bylem w zyciu.

1 godzinę temu, soltys48 napisał(a):

Owies 

rosliny fitosanitarne..kiedys nawet pszenzyto taka bylo 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To ja z 10 lat przed Polską A miałem już e-bankowość, bo jakoś od 2010 już przelewy sam przez Internet robię ;) 

ja nie mialem potrzeby .

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ot i zarobił Rysiek komplement z rana...🤭

No nic...bycki nakarmione, cza by tyż coś se zjeść....

Co by tu...🤔

zapiekanke ..

49 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Trza wstawać

P0jeść otworzyć bramę i P0czekać na kupca jęczmienia. 

Może wiarygodniejszy niż tusk i dotrzyma słowa co P0wiedział

ja jutro reszte sprzedam.

lekki mrozik,piekne slonce swieci ,trzeba sie brac do roboty .

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie pomagasz...😤

No czemu ml iak Radka nie pochwalić, jak wybrnął koncernowo i z humorem🤷

1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

@Qwazi Ty już o nic nie pytaj

Przecież ani jednego pytania nie zadałem 🧐

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał(a):

ja nie mialem potrzeby .

Faktury na e-mail, aby kopiuj-wklej dane i przelewy moment porobione, chcę to rano, chcę to o 21, nie trzeba w godzinach pracy banku ... Jeszcze teraz w banku jak chcesz opłacić fakturę to zazwyczaj jest opłata, a e-konto za darmo masz przelewy ...

@Rolnik1973 to dzisiaj znowu święto, ludzkie nieszczęście to twoje szczęście ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Może i racja.

Radek zrób fotkę od góry z tyłu, jak będzie oki to podniosę na 700, ale borysz twój...

Radek dawaj zdjęcia i jak ciele ok to chyba o stówę nie będziesz kopii kruszył 🤔

@Baks00 i to pierwsze moje pytanie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Radek dawaj zdjęcia i jak ciele ok to chyba o stówę nie będziesz kopii kruszył 🤔

...podoba mi się Twój tok rozumowania ..teraz...👍 

...coś Radek chyba zdenerwował....

Po handlu już chyba....echch...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...podoba mi się Twój tok rozumowania ..teraz...👍 

...coś Radek chyba zdenerwował....

Po handlu już chyba....echch...

za 700 może być ale oferta ważna tylko do wieczora 😂

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

za 700 może być ale oferta ważna tylko do wieczora

Daj fotkę cielaka od góry.

Ile mam kilometrów?.

Zobacz Kock.

I w jakim on wieku???

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
51 minut temu, Baks00 napisał(a):

Próbowałeś na więcej dzielić 🤔

Nie sle są tacy co na 3 dzielili... i skutecznie 🤭 z mojego dzielenia urodziły się dwie xx i też je jedną słomką 🤭😁

Opublikowano
13 minut temu, radekz200 napisał(a):

Maniek może być poświadczone przez sołtysa? 😂

Znaczy, że sołtys ma na zdjęciu złożyć podpis z pieczątka "za zgodność"...ze stanem faktycznym...noooo to by już było jakby profesjonalnie 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
  • Dodaj nową pozycję...
v